понеділок, 31 грудня 2012 р.

З Новим Роком



****
 Дорогий Читач!! 
Ваша Сірість вітають тебе з Новим Роком. 
Нехай цей рік привнесе у ваше життя ще більше радощів та насолоди. Зростайте духовно та матеріально. Ущільнюйте свою Долю, а недоля нехай йде геть. 
Гарного настрою вам та любові у цьому еротичному році.

Бармалюбитьвас))




****
Дагагие маи читачи)) 
Всем праздничный бармасалют. 
В этом, 2012 году, вы все были хорошими мальчиками и девачками, поэтом-у мы отминили конец и подложили под йолку начало. Ловити от Санта Бармы лучи бобра и брызги шампанскава. Так держать!! 

С НОвым 2013м Годом!! 
С НОвым щастьем!!))

середа, 19 грудня 2012 р.

Санта Клава, Міхуїльчик, чи все таки Чорнобіг??





Все!! Дістали тупі хом'яки, яких хлібом не корми, тіки дай якусь дурню ретвітнути. Вождь викопав сокиру війни і йде рубати голову Миколайчику. 

Ні-людина.




Як вам відома з уроків психології є дві рушійні сили які стоять за будь яким вчинком, думкою людини. Лібідо - прагнення до творення та Танатос - прагнення до руйнації. Сьогодні поговоримо про друге))

понеділок, 10 грудня 2012 р.

Будова всесвіту, з точки зору щільності енергії.




 Людство занепало у своєму творчому пошуку, (читай попередній пост) і якби не ваш покірний слуга, взагалі не відомо чи мало би воно шанс на спасіння. Але він є і я хочу його запропонувати всім бажаючим. Про що йдеться??

неділя, 9 грудня 2012 р.

Творча криза людства


Мама-а-а-а-а! Больно-о-о-о-о-!

 Що таке людство?? Це певний вид всеїдних, колективних істот, які виникли у ході розумної еволюції. Які цілі ставило перед собою людство??

неділя, 2 грудня 2012 р.

четвер, 29 листопада 2012 р.

Вартові легенд фільм 2012



Сьогодні я не просто розкажу про чергове кіно, я відкрию вам таємницю як воно працює у космічному масштабі та як те кіно тре дивитись. До речі я вже писав щось подібне, у нетрях бармоблогу є, можна знайти по тегу  кіно. Але спочатку

вівторок, 20 листопада 2012 р.

зборка-ро-зборка


Будь яка динамічна система, а людина є саме такою, живе за принципом постійної зборки, переосмислення, розборки, спустошення, нової зборки.
Найкраще це можна побачити на

неділя, 18 листопада 2012 р.

Багатошаровість людського простору.



  Я як людина розвивався дуже швидко, мав найкращі відмітки по математиці та геометрії в яку був закоханий у школі хоч і був хуліганом. Після коледжу коли друзі уходили в армію та влаштовувались на завод, я розпочав свою справу, в бізнесі так само, були якісь знайомства, набуті зв'язки. Які кожні пів року-рік втрачали актуальність бо я йшов далі а люди наче вмерзали в часі і просторі, намагаючись зберегти своє смішне "достояніє.

середа, 14 листопада 2012 р.

Витончення психічного поля



 За остання двадцять років психічне поле людства значно витончилось.  Я можу казати про це, бо я ці роки прожив у свідомому стані. Щоб ви зрозуміли про що йдеться, я зразу наведу приклад.

субота, 10 листопада 2012 р.

Про важливість як інструмент.



 Є два психологічних терміни - Важливість та Знецінення. Останнім часом вони стали популярними не тільки серед психологів але й знайшли притулок у середовищі езотериків. Пропоную вам подивитись на це свіжим поглядом з витоків до сьогодення.
Почнемо з азів.

пʼятниця, 9 листопада 2012 р.

Хмарний атлас, фільм



Не буду приховувати, цю прем'єру я чекав з нетерпінням. По перше було цікаво на що здатні брати.. упс.. Брат2 Вачовскі та його пришелепкувата "сестричка. Чи здатні вони зробити щось пристойне після Матриці. По друге було передчуття що це фентезі буде видатним. Я задоволений якщо не рахувати мінуси про які скажу нижче.

неділя, 4 листопада 2012 р.

Постать та Пророцтво



Сьогодні ми поговоримо про Ефект Пігмаліона або як кажуть у нас на кухні

Эффект Розенталя

 На мій превеликий жаль цей інструмент не є дуже популярним серед сучасних психологів і це сумно. Бо він дуже зручний у розуміння форми та якості Едіпівого комплексу у клієнта. Достатньо

пʼятниця, 2 листопада 2012 р.

Як поховати маму



 Таке просте запитання, часто-густо кидає людей у ступор. Вони хаотично починають шукати відповідей,  кликати всезнаючих бабок, попів, безліч бобиків і намагаються як найшвидше це все якось пережити та забути. Бо насправді

четвер, 1 листопада 2012 р.

Заміщення постаті Батька у вихованні дівчини підлітка.

На фото зображена "особь" імовірно жіночої статі, яка всім своїм виглядом наче говорить глядачу - щауєбу!! 
Вона символізує хвору уяву митця, расового жида з Дніпропетровська - Е. В. Вучетича, психіка якого постраждала від знущань мати тирана. В цій епічній композиції, меч символізує фалос - наче вкрадену чоловічу гідність автора, поруч щит з гербом - недосяжна вагіна, яка натякає, що чуваку не світить. Два прищі на грудях говорять нам що автора не годували молоком, також це доводить відсутність сосків, хоча груді ростуть зверху кофтини. Дана Скульптура є ідеальною ілюстрацією для мого поста.



Мати тиран.
Про що йдеться..

субота, 27 жовтня 2012 р.

Побутова містика.




  Що таке містика?? Це компенсаційний механізм психіки, яка не здатна захистити людину від подій або фактів які не вписуються в звичайну картину світу спостерігача. Коли ці нестикування не можна заблокувати банальним - цього не існує бо не може бути, це у мене галюни, тому повинно бути якесь наукове пояснення, психіка звертається за допомогою до

пʼятниця, 19 жовтня 2012 р.

Ефект позитиву



  Як каже один мій знайомий Валентин - добре бути добрим. Взагалі приємно коли у тебе гарний настрій, от бери і на-сало-д-жуйся. Так ні нема того)) нам відьмакам подавай те щастячко та на стіл, та трепанацію.. От і зараз зробимо таке. Що треба знати про позитив??

середа, 17 жовтня 2012 р.

Самооцінка як інструмент




  Як жити?? Можна жити як овоч, ростеш собі на грядці, сонечко світить дощик поливає, ляпота!! Прибігла мишканорушка, погризла трохи далі побігла, ти поплакав так у фейсбук, ну і живеш собі покусаним або помер. Всім начхати. Можна почати замислюватись та з овоча потрохи перетворюватись на сапієнса. Тут нам потрібна

субота, 13 жовтня 2012 р.

Любов чи емоційне самозадоволення??




  Ви вірити у любов з першого твіту погляду?? Що робити, коли твоя любов невзаємна??
Любов - боль?? Чому мені не щастить у любові?? Як зробити любовний приворот?? Ці та безліч інших запитань штурмують молоді голови, які викинуті на призволящє, у нескінченній битві зі своїми гормонами.  Але у нас не так, у нас вам все пояснять, якщо треба розжують та у ротик покладуть. Така офігєзна контора, гиги. Але перш за все, академічний базис. Сідорофф!! Позіхати вдома будеш!! *аголовутинезабув*

пʼятниця, 12 жовтня 2012 р.

Заперечення як форма самознищення.




 Існує всього два слова - "так" та "ні". Всі інші є похідні, у цьому примітивному, цифровому світі.
Коли людина каже ні, вона або знищує, або самознищується.

понеділок, 8 жовтня 2012 р.

Маркери поведінки



 Тема дуже складна, в першу чергу буде цікава психологам, хоча спробую написати максимально популярно. Що таке поведінка людини?? Це
складний процес, який має багато чинників у своїй основі, таких як настрій, виховання, обставини, фізичній стан здоров'я, тощо.

пʼятниця, 5 жовтня 2012 р.

Не завантажуй себе.



   Ваша Сірість вирішила прогулятись столицею у годину Щезника (на світанку), погодка пречудова, все сіренько - блягодать. Ну а тут, мені на зустріч "мужичок біжить Такий дядя мого зросту величенький, підкачаний, по пояс голий. Одягнутий як у поганих російських мєгабестсейлерах про всемогутній спецназ. Така собі квола

вівторок, 2 жовтня 2012 р.

Ігри Розуму



   Мало хто це усвідомлює)) але ми живемо у світі ілюзій. Я кажу не про те, що ви вже десь чули ці слова та з ними згодні, я саме про усвідомлення. Ілюзії мають систематичній характер і ця Система створює псевдореальність. Псевдореальність легалізована не тільки нашою свідомістю, вона узаконена вихованням, освітою, соціальним договором, культурним мемом, законодавством в кінці кінців. Звісно запевнити когось у тому що все це ілюзія, майже не можливо. Але я спробую.

неділя, 30 вересня 2012 р.

Суддя Дредд 2012



 Чергове покращення від партіїрегіонів, фільм у прокаті виключно собачою, з українськими субтитрами. Вони нам наче натякають що етнічні українці - щось на кшталт глухонімих. Насолоджуйтесь мовляв.. *отуроди. Як кожен нормальний хохол,

пʼятниця, 28 вересня 2012 р.

Виправлення дефектів мовлення за допомогою психотерапії.



  Як вам відомо 90% проблем у людей пов'язані з хворою психікою. Жертви радянського соціалізму панічно бояться це визнати бо для них це автоматично - псіхушка, електрошок, лоботомія. Це звісно не так, всі люди психічно хворі у тій або іншій формі, так само як і фізично. Абсолютно здорових людей не існує. Існують тільки ті хто усвідомлює свої проблеми та працює над ними з допомогою спеціалістів.

Час як енергія



 Людство не усвідомило досі що таке час. Наприклад з блискавками ми розібрались більш менш, тому замінили Перуна, а потім "святого Іллю на громозвід та техніку безпечної поведінки у грозу.  Хоча пояснити чому блискавки люблять чоловіків, ніхто окрім Бармуши, досі не здатен.
Але з Часом все погано.

неділя, 23 вересня 2012 р.

Повзи

Тихо-тихо, повзи равлик,
по схилу Фудзі, 
вгору, до самих висот 

Кобаясі Іса 1763-1827 р.н.









Людина - істота багатомірна. Наприклад художник якій малює, взаємодіє з трьома вимірами. Відьмак може взаємодіяти, навіть з п'ятьма вимірами одночасно. Вищій вимір всесвіту завжди складніший стосовно нижчого. Він є формуючим для нижнього.

четвер, 20 вересня 2012 р.

Психологія, кому вона потрібна??





  На початку минулого сторіччя людство вступило в еру нового еволюційного кола. Людство відкрило душу та почало з цим щось робити. Про існування душі всі знали значно раніше, але якісь практичні методики по впливу, діагностуванню, лікуванню душі були відсутні. Певні жалюгідні спроби робили релігійні діячі, філософи які

вівторок, 18 вересня 2012 р.

Війна з самим собою.




  У колективній свідомості безліч паразитних ідей про те що треба воювати з самим собою, це записано у біблії, про це пишуть у твітері, пишуть бо не здатні замислитись - нащо взагалі ту маячню писати. Але спитали у Бармуши і я вам відповім:

Не треба з собою воювати, "рєбятадавайтєжитьдружно.

неділя, 16 вересня 2012 р.

Як дізнатись, чи справді тебе люблять??




  Любов, навкруги, куди не плюнь одна любов, вона вже остопиздила ця маркетингова любов. ЇЇ купують, продають, рекламують, пишуть книжки, продають ті книжки, знімають фільми, продають тобі фільми про любов.. Звідки цей весь ажіотаж?? Бо любов справді важливе явище в житті людини.  Як перевірити Любов?? Що таке любов??

пʼятниця, 14 вересня 2012 р.

Дівоча краса, що воно таке??



 Краса людини, особливо жінки, явище домінуюче у сучасному суспільстві. Але про суть цього явища мало що відомо, чому і хто вирішує що є красивим а що ні?? Спробуємо розібратись.

середа, 12 вересня 2012 р.

З практики психотерапії


Я зараз не практикую, у зав'язці як то кажуть)) Але рідко не можу відмовити старим друзям. Так сталося і цього разу, приятель довго шукав ту свою єдину, а як знайшов

понеділок, 3 вересня 2012 р.

Паралельні світи, фільм 2012




Фантастична мелодрама про закоханих, які живуть у космічній аномалії - на двох планетах які розташовані так близько, що можна з однієї майже пішки потрапити на іншу, але не все так робилося як хотілося))

Дозволь собі це




 Можна часто почути в офісних курилках: Сідорофф з відділу маркетингу - людина обмежена. Що це означає?? Хто це вирішує?? Є декілька типів обмежених людей.

пʼятниця, 31 серпня 2012 р.

Між рядків




 Якщо ви цікавитесь будовою світу, на більшість ваших запитань відповіді будуть приходити самі.   Сьогодні ми візьмемо, один інструмент, ключову істину, яка допоможе нам зрозуміти багато

четвер, 30 серпня 2012 р.

Як взаємодіяти з Щезником




 Це таке.. шо-ман-ізьма, як  кажуть.. духі не в духі і все таке. Вам відомо що я скептично ставлюся до шаманізму, бо

вівторок, 28 серпня 2012 р.

Бармоексперименти на людях




 Так, саме на тобі. Саме зараз, бармуша явить тобі всю свою силу та могутність)) звісно якщо ти погодишся на цей експеримент.
Я зміню твою свідомість координальним чином, якщо зробиш все чітко як я скажу.

неділя, 26 серпня 2012 р.

Глобальна криза сучасної людини

Людство зайшло в тупик у своєму культурно-ідеологічному розвитку. Це загалом проблема суспільства споживання, але виходу наразі нема.

пʼятниця, 24 серпня 2012 р.

Архетип любові



   Люди створили новий світ, якого до нас не існувало. Світ слів. Це інший вимір реальності. Світ слів це не тільки книжки, радіо, телебачення.. ці ваші інтернети. В першу чергу це енергія структурована у певний спосіб. Світ слів це самодостатній світ і не ясно до кінця чи то люди живуть словами, чи то слова живуть людьми. До чого цей вступ?? До того, що використовуючи слова я зараз спробую разом з вами розібратись зі словом Любов. А точніше з явищем яке описано цим словом.

четвер, 23 серпня 2012 р.

Як обирати владу??

Цей пост не про політику, а про механізм голосування. В ньому більше арифметики ніж політики, бо як вам відомо Бармуша цим цирком на дроті не цікавиться.

середа, 22 серпня 2012 р.

Як вимкнути Бога





Вітаю вас мої теле-глядачі. Сьогодні я маю дууже гарний настрій, саме тому вам пощастило дізнатись одну з центральних істин.

вівторок, 21 серпня 2012 р.

субота, 18 серпня 2012 р.

Тур вихідного дня.

Спонтанно вчора ввечері вирішив піти у похід. Прокинувся о п'ятій, розробив маршрут, підготувався. Пів на дев'яту подзвонив бойовій подрузі. У лісі були в десять.


Маршрут невеличкий десь 10 км, тому вирішив ускладнити та піти навпростець до сердець, як співає ротом наш співучий ректор. Хто знає що таке продиратись скрізь ліс помножить ті десять сразу на два мінімум. Основне завдання розвідати таємничій об'єкт Хз. (обведений колом), там заплановано розбити бі_івуак та влаштувати невеличкий пікнічок.

Сапрофіти

Колобіг енергії в природі створений з чотирьох видів істот. Це відповідає загальній семантиці слов'янського хреста, або як кажуть брати наші менші, індуси - колеса сансари.


Взагалі то тре якось запостити про Сваргу, бо безліч дурощів товчеться навколо цих глибинних істин, починаючи від фашиськиг гівноагійців, закінчуючи краденою симво-ликою у християнстві, але то якось іншим разом.

четвер, 16 серпня 2012 р.

Корінці




  Перебирав старі світлини, щось таке найшло, деякі навіть відсканував. Тому під настрій потеревенимо про Рід. Як я вам стопіцот разів казав,

вівторок, 14 серпня 2012 р.

колитакблизько Доля ризику




  Магія Долі - основний напрямок який я розробляю останні три-чотири роки.
Для початку визначимось з сабжем. Що таке Доля??
Це

неділя, 12 серпня 2012 р.

Острівець




Після довгої медитативної практики та глибокого інсайду зморило у сон.
Так бува завжди бо свідомості тре поєднати досвід з підсвідомим - закінчити трансформацію. Навіть у звичайних людей таке бува часто після отримання великого об'єму знань або сильних вражень.

субота, 11 серпня 2012 р.

Прогулянка нічним містом. Сталкинг.




Сталкинг - переживання реальних подій у зміненому стані свідомості (ЗСС). Є одним з провідних напрямків відьмацького способу життя. Починати тре з малого, доводячи поступово кількість таких днів до максимуму.

четвер, 9 серпня 2012 р.

Сидерський і шоко-ладная фабрика




 Ця стаття є критикою на "житієсвятих, пана Сидерського Андрія Володимировича - видатного киянина, і я це кажу без сарказму)) Чоловік дійсно видатний, але це не місце для дифірамбів. Тому кому не цікаво не читайте, а кому цікаво діліть на 50, бо на то вона і критика щоб критикувати. *нєбаюськакзавіщалвєлікійфедчев*