субота, 11 серпня 2012 р.

Прогулянка нічним містом. Сталкинг.




Сталкинг - переживання реальних подій у зміненому стані свідомості (ЗСС). Є одним з провідних напрямків відьмацького способу життя. Починати тре з малого, доводячи поступово кількість таких днів до максимуму.

Для початку спробуйте нічну прогулянку містом. Зазвичай відьмаки практикують ЗСС на місцях сили або у контактах з потойбічним. Але не треба забувати, що вся наша планета - це одне величеньке місто сили, а тонкоматеріальне завжди з тобою, в тобі.
ЗСС було необхідне нашим пращурам бо шанси вижити у такому стані значно вищі ніж у овоча. Саме тіло підказує це нам, переводячи нас у ЗСС в критичних випадках, наприклад класика - відчуття уповільнення часу.
Люди знищили усіх своїх конкурентів і запанував розслабились, вважаючи сенсом свого життя просторовий трикутник: дім-робота-супермаркет. Це деградація. Життя так саме сповнене небезпек, нашими вулицями так само бродять хижаки, і невеличка подія яку ти навіть не помітив може стати достатньою причиною щоб ти наприклад смертельно захворів або банально підхопив глистів, воно тобі треба?? Тому розслаблятись нема коли але завжди є час для розвитку поки ти живий.

 Якщо у двох словах. Твої реальні навички не стануть тобі у нагоді, коли ти залишиш цей світ. Тому спромагайся отримати як найбільше духовного досвіду, бо це єдине що ти зможеш взяти з собою у вічну подорож. 

Місто це ті самі джунглі. Наприклад у глуху ніч у глухому)) темному лісі я почуваю себе безпечніше ніж у місті. Я раджу почати з одиноких нічних прогулянок, бо саме вночі твої інстинкти (підсвідомість) максимально загострені. Це допоможе тобі вийти за границю твого примітивного світогляду, допоможе відкрити очі. Далі буде викладено декілька практик які будуть позначені синім кольором у заголовках.

Фізичне. 
Базис, твоє тіло це єдина причина того що ти тут, тому фізичні аспекти дуже важливі, більшість екстрасексів цим нехтує бо тупі. Ти ПОВИНЕН бути сильним, бути у гарній фізичній формі, повинен самому собі.
Дихання, тре щоб було частіше ніж зазвичай. Тіло само тобі підкаже та обере найкращій темп, бо дихання це і є духовність насправді. А твій Ритм, створює причини, середу для контактів з оточуючим світом. Наприклад якщо ти тримаєш високий ритм, кількість бажаючих поклянчити у тебе гроші, або "покурить, значно зменшиться, бо вони знаходяться на іншому ритмі, ходять іншими "тропами. Прискорене дихання також дасть користь твоєму тілу та виведе тебе на більш високий рівень світосприйняття, додасть швидкості твоїй свідомості яка допоможе потрохи наздоганяти підсвідомість, опишу це нижче у духовній практиці - "зовнішнійскан.
Хода, повинна бути швидкою та м'якою. Привчи себе ставити ногу не на п'ятку а на носок. Спочатку буде важкувато але як звикнеш ти не зрозумієш як раніше міг ходити та бігати "зпятки. Хода з носка додасть тобі бонусів якщо тре різко прискоритись або відплигнути. Також ти зможеш ходити на значно більші відстані значно менше втомлюючись при цьому.
Якщо ти почув що ноги у тебе "гудуть, ляж десь та задери ноги вище тіла, як кровообіг стабілізується  лімфа "стече, ти будеш наче новенький. На "гудящих ногах рухатись не можна, ти зруйнуєш тіло. Також особлива увага на болі, як виникне біль, у суглобах, мускулах тощо - припиняй. Біль це сигнал організму що ти почав руйнуватись, не ігноруй бо буде біда.

Також раджу мати гарну фізичну форму та володіти бойовими мистецтвами. Бо є різні практики, здебільше спрямовані на запобігання конфліктів, але є такі що  навпаки, навіть провокуючи. Коли треба спровокувати хижака, обравши сценарій Події, нав'язати хижаку свою волю. Тому краще бути готовим дати ефективну фізичну відсіч будь коли.

Психічне
  Найкращій психічний стан для сталкингу - умиротворення, якщо ти зможеш поєднати це з високим ритмом буде дуже гарно. Чому так?? Бо у стані спокою ти відкритий щоб слухати всесвіт. Цей стан є ключовим, заради нього та отриманого досвіду, нових здібностей, все це і робиться.
Швидка зміна. Навчись швидко перетікати з одного психічного стану до іншого, миттєво заспокоюватись та блиска-вично збуджуватись. Душа - це єдиний посередник між світом Духів та світом Тіл. Якщо твоя психіка не гнучка, ти будеш гальмувати та будеш постійно втрачати все - досвід, час, силу, шанси, навіть гроші.  Ти будеш Хвіст, а не Голова. Відьмаки відрізняються від людей тим що не сприймають емоції та почуття за щось реальне, для них це лише інструмент. Якщо ти усвідомиш що твоя душа - інструмент ти вийдеш на новий якісний рівень еволюції і повернутись назад до лялькового театру ніколи не захочеш.

Соціальне
  Ми колективні тварини та живемо за тим самим алгоритмой що інші колективні. Всі ці ваши твітери, фейсбукі, "кружкіюнихслєдапитофф, корпорації, офісні ієрархії, побудовані майже один в один як наприклад соціалка термітів. Ти або в курсі або віслюк, третього нема. Тому тре шарити у цих питаннях як найкраще. Також тре розуміти що людина була верхівкою еволюції поки не просрала все, тому ми маємо набір всіх еволюційних програмулєн. Наприклад  у нашому суспільстві так само є травоїдні - лохи, хижаки - кримінал, маніяки, менти, війскові, та всеядні - вселякі хитросраки типу чинуш, політиків, попів. Це вам здається що все так круто "кємтавякупозустать, а насправді все це кволе гімно, старе як цей світ. Якщо брати відьмаків, вони майже всі одинаки, відьмочки могут ще затусити у стайку але і то на певний час бо швидко сваряться, ше не дай кто, на гари-зонті з'явиться гарненький відьмак, то ховайся буде..

Тем більше зараз ти сталкер, який йде сам в ночі своїм містом, тому ти полюбе будеш над системою. Багато тут чого можна писати. Зупинюсь тільки на хижаках бо вони самі небезпечні. Що тре закарбувати - якщо ти навчися ефективно взаємодіяти з хижаками і при цьому не станеш ним сам, ти пройдеш цей лейвел і далі відкриється новий, або ти назавжди залишися з ними або під ними. Таке життя, ми його не обирали тому так.  Від самих опасностє до низу.

1. Маніяки.
Ці самі небезпечні бо їм нічого від тебе не потрібно окрім твого болю та страждання. Всі пам'ятають щікатілу, але були "хлопці і погірше. Один з них тупо ходив по місту і валив всіх без винятку, чоловіків, жінок, дітей, стариків. Наприклад одного разу кидав камінця у вікно поки чоловік не вийшов на розбірку, вбив його а потім всю його родину, прізвище не пам'ятаю, мені воно не до чого.  Таких придурків завжди десь 10% населення, у матінки При своє, лише їй зрозуміле почуття гумору. Тому дивись як тобі жити, контактувати з ними або ні - вирішуй сам.
2. Неадекватні.
Люди які стають маніяками під вливом "средств, бо відкривається їх тінь. Вони більш безпечні, бо прив'язані до циклів та ними легше маніпулювати. Але схрещувати з ними шляхи також небезпечно. До цих виблядків також відносяться бухі мажори, та гівнокнязькі, яки думають що мають якісь індульгенції, забуваючи що вони звичайні люди у яких серденько ледь "трєпєщиццо. Якщо ти не взаємодієш з ОВН (барматермін) потрапити у халепу з ними шанс дуже низький.
3. Зло-чинці.
Цим потрібно щось твоє, гроші здебільше, або речі які вони перетворюють на гроші. Вони сцикливі та розважливі у виборі Жертви. Цим достатньо пояснити що ти не жертва, вони зразу відвалюють, а бува таке що і хочуть товар-ишувати)) Також вирішуй що з ними ро-бити.
4. Хулі-гани
Ці ближче за всіх до світу тваринного, бо всі що зверху у природі не повинні існувати та виникли завдяки християнству. Але Хулігани мають пряме природне походження, це зграя хижаків які намагаються завдати тобі шкоди, принизити щоб таким чином компенсувати свій примітив. З ними трохи важче впоратись бо вони підживлюються від егрегора своєї зграї. Тому якщо будеш битися або воювати, бий пастиря тоді вівці розпорошаться. Я наприклад на такі випадкі маю вірного ножа, хоча я не профі, та за один прохід можу знешкодити двійку-трійку тварин, та навіть цього бува забагато. Було пару випадків коли я досить жорстко відреагував на виклик з їх боку, тому після цього вони навіть питали, чому я такий злий)) гиги.
5.Силовіки або військові.
Серед цих багато профі, профі елементарно не кинеться на тебе поки не з'ясує хто ти є, тому з ними не важко впоратись якщо знати певні техніки взаємодії. Більшість з них мають негативний досвід невдалих конфліктів, який не хочуть повторювати, звісно якщо не загнати їх у глухий кут, бо тоді вони стають дууже небезпечними. Окрім цього вони завжди бздять що система їх самих зрадить та сожре, і не дарма, бо таке "сплошірядом. Окрім всього ними дуже легко маніпулювати та грати на їх інтересах, бо вони служать комусь, а не собі. Так що це вже таке..
З хижаками все ясно?? Легше за все їх оминати, тим хто хоче більшого, спробуйте взаємодіяти та перемогти, але пам'ятайте, хто шукає пригоди завжди їх отримає. Тому будьте виваженими у бажаннях. Колись було таке, я дуже хтів отримати люлей, бо не мав такого досвіду, десь за місяць на голому місці я конфліктнув з байкерами та мав те що бажав)) Було весело, хоча і боляче.

Духовне
Вибір маршруту - головний етап підготовки. Якщо ти сталкер, ти повинен точно вирахувати маршрут (тропу у тонкоматеріальному світі), обрати темп проходження маршруту, необхідне забезпечення. Та як можна точніше виконати свої плани, у цьому сіль.

Зовнішній скан. Твоя підсвідомість значно швидша за свідомість, бо вона завжди знає що було, що буде, та скільки буде 2+2. Тому не навантажуй свідомість, здвинь її на другий план, та намагайся нею ухопити підсвідоме. Наприклад сканування людей. Твоїй підсвідомості для того щоб отримати загальну інфу за людину достатньо десятої долі секунди. Саме стільки часу потрібно на те щоб загрузити на неї "досьє. Спробуй вловити це. Десь на відстані 20 метрів у тебе щось клацне і ти зрозумієш багато речей. Закохані це чи одружені, хто у зграї головний, мають вони наміри на тебе, вагаються або ти їм байдужий. У якому настрої йде до дому ця людина та взагалі до дому вона йде чи на блядки. Якщо будете наполегливо тренуватись з часом це стане нормою життя.
Чому не можна робити внутрішній скан?? Дуже просто. Це агресія і людина це відчує, а якщо тобі не пощастить і ти нарвешся на сірого, це дасть нам права на тебе і солодко від того не буде. Тому бери інфу з того що людина транслює добровільно, не лізь у ню.

Піжмурки.
Шукай приховане, це може бути людина яка сховалась від знайомих щоб спокійно покурити, або посцяти, або це древня істота яка ховається у тінях, або закохані які єбуться у кущах. Навчись відчувати, та взнавати приховане заздалегідь. Ці навички стануть тобі у пригоді у цьому та інших світах.

Питання??

Немає коментарів:

Дописати коментар