неділя, 12 серпня 2012 р.

Острівець




Після довгої медитативної практики та глибокого інсайду зморило у сон.
Так бува завжди бо свідомості тре поєднати досвід з підсвідомим - закінчити трансформацію. Навіть у звичайних людей таке бува часто після отримання великого об'єму знань або сильних вражень.
Сон був насиченим, я відправився у подорож. Знайшов гарне місце - невеличкий соток на 20 - 30 острівець, у лісі з двох сторін якого тече невеличка річка. З острову є прохід у реал поруч з 
ж/д мостом на Урицького *давжижбохфамілію*
Коротше місце офігєзне я вирішив його підмутити. Навіть прорахував уві сні  місцевого ієрарха до якого тре йти на поклін.  Був на ньому три рази під час сну, місце статичне, від енергії сновидця не трансформується, що дуже добре. Значить воно виникло природним шляхом. Ще не вирішив що там буду робити, може навіть побудуюсь.. Територіально ліс знаходиться на величенькій закритій території. 
Два рази проходив митницю. Без проблем, ще на диво нікого не з'їв..
На митниці у клітках тримали не тільки тварин порушників але і людей. Митарі жорстокі, але якісь з приколом, поржали з ними. На закритій території зустрічав людей та зграю диких собак погрався з ними, а так тихо.. хоч туди водять екскурсії. З якою я, до речі, і потрапив туди вперше, але потім відколовся та пішов гуляти сам.  

Ось така була пригода уві сні та дорогоцінне надбання. *бармащаслив

1 коментар: