вівторок, 14 серпня 2012 р.

колитакблизько Доля ризику




  Магія Долі - основний напрямок який я розробляю останні три-чотири роки.
Для початку визначимось з сабжем. Що таке Доля??
Це
тонкоматеріальна програма, сценарій за яким розвивається життя істоти. Долю мають всі.
На жаль дослідження цього явища було спаплюжено ідіотами, религійниками, фаталістами та іншими віслюками від езотерики. Щоб не взаємодіяти з цим мемом, який криво впливає на свідомість при контакті, ми використаємо інший термін.

Кар-на, від імені слов'янської бігині Кари (пізніше богиня Доля), те саме що і доля, але створена іншими нотами.
Кара вважалася просунутим магом долі. Слова з коренем кар-кор на енергетичному рівні пов'язані з цією особистістю, яка очолює контору Долі.

покарати, вкоротити, обкарнати, корінь, та інші.

Які типи карни існують??

Родова карна. 
Більшість людей не знаходять часу у своєму цікавому житті на усвідомлення свого погодження. Цим користується безліч піздоболів які провішують локшину про жидівського Твогця, або реінкарнації із кобилки у замріяного жирафа. Піпл хаває бо нема чим зайняти свої сумні одинокі вечори перед монітором. Як воно насправді?? Все дуже просто. Ми походимо від батьків які в свою чергу походять від своїх. Ця КЕПська істина відкриває таємницю - ми це живий ланцюг енергії яка перетікає з одного стану в інший, змінюючи форму та зміст. Нехай це буде Рід. Рід як дерево, дерево вирішує рости листку чи ні, коли відкритись бруньку коли зав'янути листку. Назвемо це родовою карною (РК) Саме РК формує твою зовнішність яка є проявом внутрішнього. Саме РК дає таланти та зазначає напрямки розвитку, обирає тобі партнерів по розмноженню, та багато ще чого. Писати все не буду бо ви впадете у фаталістичну депресію, мовля: в шо я за гівнюк, якщо за мене все вирішено. Я скажу тобі що ти за гівнюк. Тут два.
По перше твоя ілюзія що ти вирішуєш все сам, надає тобі наснаги та загострює відповідальність за свої вчинки. Це добре. Бо це посилює твою особисту карну про яку напишу нижче.
По друге відсутність усвідомлення РК заважає тобі повністю розкрити свій потенціал, гармонійно взаємодіяти з родовою гілкою, та мати спокій у серці під час скрути. Якщо людина усвідомлює свою РК та гармонійно взаємодіє з родом вона ніколи не стане жертвою всіляких сект які живляться підранками та невігласами. Наприклад якщо тебе скосопизділа хвороба, достатньо звернутись до свого роду, побачити свою РК та хвороба піде сама, якщо не має на тебе права. Якщо це закладено у твою РК, ти можеш не тільки вилікувати себе але і позбавити своїх нащадків цієї патології.
Те саме стосується недолі - негативної програми розкладання, яка передається з покоління до покоління. Наприклад усвідомлення РК допомогло мені пройти важкі періоди життя, коли воно висіло на волосині, та які не змогли пройти мої пращури. Кожен хто помирає наглою смертю залишає слід у РК, пробій який ускладнює життя нащадкам. Наприклад якщо у роді був алкоголік, нащадки будуть мати нахили до алкоголізму. Не обов'язково у наступному коліні але будуть.  РК передається у вигляді геному та.. скажем так духовного геному, який яйцеголові ще не відк-рили. А ви ж знаєте цих свиней, якщо вони щось не відкрили то його не існує)) і земля плоска. Є безліч ритуалів як гармонійно взаємодіяти з РК, наприклад на Великдень піти на могилу видатного пращура та зірвавши квітку вплести її у великденський вінок. Також дуже важливо з ким ти поєднаєш РК у шлюбі. Питання не в тому були у твого партнера дауни в роду, це лише верхівка айсбергу, це вирішальна подія у життя твоїх нащадків, твоєї гілки. Тому у давнину у цих важливих питаннях було прийнято прислухатись до волі батьків.

Особиста, надбана карна. (ОК)
Якщо я маю РК, невже не можна щось змінити?? Мона і НУНА. Все у світі рухається, рух йде у двох напрямках, до творення або до руйнації. Статичного нічого нема. Якщо ти не будеш творити свою карну вона буде руйнуватись - погіршуватись. Тому завжди обирай для себе найкраще, прагни найкращого. Це саме те, як ти можеш завдячити пращурам та допомогти нащадкам.
Якщо підходити до цього дійства професійно, як я наприклад, то тобі тре робити три.

1. Закріпляти сильне
2. Посилювати слабке
3. Очищати брудне

ОК формує нові обставини твого життя та стає РК для твоїх нащадків.

Зовнішня карна (ЗК) *гиги*

РК и ОК є не тільки у людей, воно є у всіх. Людина має не тільки внутрішні причини того що відбувається, але і зовнішні - середа потужно впливає на процеси.
РК и ОК є у країн, народів, місцин, організацій, торговельних марок, тарганів, у всього видимого і не видимого. Наприклад якщо ти працюєш на роботі яка приносить тобі страждання, ти контактуючи з негативною карною свого підприємства погіршуєш свою ОК та РК своїх нащадків, які теж будуть кволим лохом та будуть жити у злиднях. Саме від того ті емо-нації страждання, бо душа відчуває як ти руйнуєш гілку.  Якщо ти зміниш роботу на кращу, пов'яжеш себе з успішним проектом який росте, у тебе навіть покращиться здоров'я бо покращиться твоя ОК.

Маги долі здатні відчувати карничинй фон навколишнього середовища, так само як ти відчуваєш перднув хтось у тролей-бусі чи пахне ароматами ванілі))

Пильнуйте себе.









Немає коментарів:

Дописати коментар