четвер, 16 серпня 2012 р.

Корінці




  Перебирав старі світлини, щось таке найшло, деякі навіть відсканував. Тому під настрій потеревенимо про Рід. Як я вам стопіцот разів казав,
людина походить від свого Роду. Не від мафп, не від прибульця Павло, не від боженьки ідіота який з гівна щось там зліпив.
Твій рід народив, можна навіть сказати створив тебе таким яким ти є, передавши тобі ту естафету, пробігти життя. Яке ти, якщо розуму стане передаси своїм нащадкам. Все інше - брехня і слухати її, собі зашкодити.
Так само і ти твориш своїх нащадків, своїми вчинками, думками, і повір мені вони обов'язково тобі подякують нелицемірно і без прикрас, що було те і отримаєш. Це реальна відповідальність а не оці ваші ганебні адо/раї з чортами та янголятками. Це все зрозуміло.

Почнемо свій "раз-каз


Це мої прадід та пробабка з таємничим риб'їм ім'ям Акуліна. *що каже само за себе* Прадід, нехай не ображається, якийсь коротун, скажу більше.. мій батько (його онук) схожий на отого гімназиста що стоїть справа за прадідом. Батько був високим стильним красенем, мав успіх серед дам, хоча і приховував це. Так от, загальні риси збігаються саме з гімназистом. Очі, вуха, які батько на ніч, у юнацтві примотував мотузкою, бо комплексував через капловухість. Звісно, профілем лиця був більш схожий на прабабцю, але все одно, різниця дуже помітна. Така халва))
Весілля Відбулось на Подолі у 1904 році. Родина була з заможних, якісь чиновники. Ще тішить на цій фотці расовий чарлічаплін з іконостасом, ніхто до речі не знає хто він такий.

Далі йдемо


Цей епічний білогвардієць батько бабки по матері. Його я пам'ятаю, він мене вчив у три роки грати в карти, був довгожителем. Приємний був дідусь з почуттям гумору, та дуже розумний. Ця світлина зроблена у 1917р. Що не завадило прадіду зробити кар'єру у червоній армії)) Пройти ВВВ полковником, дожити до 100 років з гарною шевєлюрою та повним ротом зубів. Коротше порода ше та)) 

А це моя бабця, його донька.


Та що зліва, хто не допетрив. Світська левиця, мала 4 чоловіків, 5 дітей (троє загинули) та хто знає скільки коханців. Тусила з військовими елітами, там і шукала собі пригоди. Останній чоловік був чином з КГБ, стрьомний дядя, але вів себе порядно, особливо за цей шлюб бабцю не любили у родині. Правда в очі не казали, бо бздєлі гебню. Світлина зроблена у 48му, поруч стоїть якась кума Дуся, з плазмоїдом над головою. Я її не знав. 
Бабця у юності відсиділа чи то 3 чи 5 років у тюрмі по хибному звинуваченню. Я жив з нею 2 роки, коли батьки чухнули у ГДР. 

Отакі корінці у Бармуши, до чого це все.. якщо ти будеш розглядати себе, аналізувати через свій рід, ти багато чого зрозумієш про себе, чому ти такий, а як зрозумієш та побачиш - зможеш щось зробити. Бо більшість людей б'ється об життя в сліпу. 

Пам'ятайте себе. 



7 коментарів:

  1. Гарно. Як завжди відкрито, по справжньому.

    ВідповістиВидалити
  2. А на первой фотке Бармуша в возрасте пяти лет? Хорошенький.
    Классный пост, Бармочка.
    К сожалению, начинаешь понимать, как важно знать свой род когда уже очень поздно.

    ВідповістиВидалити
  3. угум, тема добрая. Так это, при повальной фри-лав у наших нордических предков, почему же всё таки лишение девственности называлось "портить девку"?
    В телегонию как-то не особо верится, но что-то в этом есть, если после кого-то, то уже порченая..
    SJ
    да, всё заработало, видать это у меня глюк какой-то был

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. тили-гония кахбе само за сібя гаварит. Сучасна людина розуміє що таке геном і як воно працює, все це неважко вияснити при бажанні.
      Думаю фрі лав була популярна при племінному устрої, коли все колхозноє все моє, а "портіть виникло пізніше коли все накрилось мідним тазом, почались чвари та маразм, псувати буквально - зіпсувати діво-честь. Мене якщо чесно дивують ці гівноісторики які видирають із історичного контексту якийсь фрагмент, та будують на ньому свою теорію "веро-ядностей. Тоді по різному дівок псували, була наприклад норма бити жінку нагайкою. У арабів досі таке садомазо в нормі.

      Видалити
  4. який гарненький хлопчик. на бабусю схожий)

    ВідповістиВидалити