субота, 18 серпня 2012 р.

Сапрофіти

Колобіг енергії в природі створений з чотирьох видів істот. Це відповідає загальній семантиці слов'янського хреста, або як кажуть брати наші менші, індуси - колеса сансари.


Взагалі то тре якось запостити про Сваргу, бо безліч дурощів товчеться навколо цих глибинних істин, починаючи від фашиськиг гівноагійців, закінчуючи краденою симво-ликою у християнстві, але то якось іншим разом.

Отак чотири види істот. Ті хто створює собою поживні речовини, ті хто їсть тих хто створює, той хто їсть тих хто їсть, та сапрофіти - їдять всіх хто помер або помирає. Жниці смерті так би мовити..
Цей принцип чотирьох відбивається у всіх проявах фрактальної будови всесвіту. У суспільстві, в інтернеті куди не кинь око. Саме тому наш Хрест є потужна істина яка відкриває найпотаємніше для тих хто не засліп.

1. Рослини
2. Травоїдні
3. Хижаки
4. Сапрофіти

Центром Хреста є всеїдні - вершина харчової еволюції яка поєднує в собі всі варіанти. Візьмемо інший прояв - соціальні ролі.

1. Селяни
2. Ре-місники
3. Війскові (бандити менти та інш.)
4. Халявщики (Політики)

Таке "сплошірядом, тре тільки відкрити очі. Наприклад класичний прояв раси сапрофітів в цих ваших інтернетах - спамери. Вони живляться увагою бидла, та на їх кліках заробляють свої копійки. Не тому що це легка праця, просто вони нічого іншого не можуть як тільки на комусь паразитувати.

Далі центральна істина - ЧАСТОТА ВІБРАЦІЇ (ритм, темп життя) Це є вирішальний момент, який розподіляє тебе на Хресті. Чим вища у тебе вібрація тим ближче ти до хижаків, бо в них найвища. Чим ширше спектр твоїх вібрацій, тим ти ближчий до всеїдних. Чим нижча у тебе вібрація тим ближчий ти до сапрофітів, тим ближче ти до смерті.  
Це ключова істина!! Якщо ти послухаєш Бармушу та візьмеш це у свідомість, твоє життя зміниться назавжди.

Щоб ти розумів. На прикладі грибів.
У 60% коли в нашій державі діагностують рак, люди хворіють на мікози. У нас на голові живуть біля ста видів грибів. Але тільки у померлого вони починають активно розмножуватись. (пархатий, ясно від куди??) Саме частота вібрації твоєї істоти вибирає у якому з паралельних вимірів тобі жити. Якщо частота висока, для твого виду, ти не будеш хворіти взагалі. Бо хвороба - це справа сапрофітів, вірусів, шкідливих бактерій, грибків, та інших інопланетян, які хоч і живуть з нами поруч, ми з ними не переТИНаємось бо між нами тин - границя частотного блоку. Саме тому коли ти хворий, тіло температурить, це вмикається механізм підняття частоти. Те сама гаряча ванна або сауна. Це ясно?? Перечитай ще раз, занотуй та усвідом. Це дууже важливо.

Чим менше у твоєму житті контактів з сапрофітами тим краще. Чому не можна жити у хатах де ростуть гриби?? Бо це їх точка, і коли ти впадеш на їх вібру, вони тебе схавають бо подумають що ти помер - це все лише питання часу. Не контактуй з сапрофітами у соціумі. Вони хоч і люди, з людською вібрацією тіла, але емоційно вони той самий грибок. Наприклад пліткарі, або просувачі РуССкага міра в Україні - Потап Каменскіх та інші агенти розпаду. Також будь обережний з негативними емоціями, депресіями, нудотою. Краще уві.. увім.. включі йолку Ярость, та зроби щось сонячне, вижги оту всю пошесть у своїх думках.

Сапрофіти це не тільки розкладання тіла, це розклад свідомості, це значно гірша штука, бо свідомість це душа - твоє вічне тіло. Тримайся від тих частот як можна далі.

Як підняти вібру??

На фізичному рівні.
Лазня у поєднанні з холодним басейном
Спорт, найкраще контактні бойові мистецтва.
Кохання, це той самий спорт, але ти ще поєднуєшся з протилежною енергією чол/жін.

На душевному.
Музика, співи, поезія.
Спілкування з однодумцями.

На духовному.
Медитація, відьмацькі практики. Це найкраще, бо ти маєш прямий вихід на свою частоту та можеш багато що робити. Краще за це лише поєднання оцих трьох рівнів.

Наснаги.

2 коментарі: