пʼятниця, 31 серпня 2012 р.

Між рядків




 Якщо ви цікавитесь будовою світу, на більшість ваших запитань відповіді будуть приходити самі.   Сьогодні ми візьмемо, один інструмент, ключову істину, яка допоможе нам зрозуміти багато
процесів які відбуваються в тобі та навколо тебе.
Як ви бачите на малюнку зображений пульс людини. Це багатьом зрозуміло та нецікаво, пульс і пульс.. - де мої чіпсони з півасиком!! Каже хтось та йде у ларьок. Але допитливий розум зачепиться, та подумає, а чому саме така діаграма?? Який сенс та користь у тому що на протязі мільярдів років еволюції всесвіту, саме така форма була обрана природою?? Ось тут і почнуться для нас відкриватись двері у таємниці навколишнього.
Всесвіт має фрактальну будову. Якщо ти пізнав якусь істину, ти побачиш її фрактальне відтворення у багатьох речах, процесах та явищах. Наприклад візьмемо діаграму пульсу та порівняємо з діаграмою валютних ринків або ринку цінних паперів. Що може бути спільного на перший погляд, майже нічого.. А ви подивиться сюди:



Це котировки акцій, дуже схоже на пульс?? Або такий збіг - зірки які так і називають - Пульсари. Світ не такий складний як здається на перший погляд. Кардіолог який подивиться на пульс людини, біржовий брокер який побачить графік котировки, астроном який спостерігає за зіркою всі вони можуть сказати багато чого про стан здоров'я того чи іншого явища, та навіть передбачити що з цим буде у найближчий час.  Бо ця істина - пульсуючого всесвіту працює завжди. Добре, з цим розібралися, самі щось для себе пошукайте у цьому напрямку. Бажаю цікавих одкровень.

А ми поговоримо про те що ховається між рядками - у цих самих проміжках, між пульсаціями.
Я вам скажу, випавєртіапаймьотєпатом, головне в процесі не пульсації, а ці самі короткі проміжки покою. Вони головні.

Пульсації скачуть в гору, а потім падають вниз, їх амплітуда залежить від безлічі чинників, вашого настрою, місця де ви знаходитесь, багато чого. Це формує ваш ритм, який в свою чергу прив'язує вас до певного середовища, наприклад у сексі: люди з високим ритмом не будуть сексуально щасливі з тими у кого нижчий, або вищій за їхній. Це все зрозуміло, але!! Головне те який ти у стані спокою, саме це умовно пряма  лінія і є лінією твого життя.

Як зрозуміти свою лінію?? Або лінію людини яка вам цікава??
Зараз ми трохи торкнемось теми Сірих Буднів. Чому люди їх так бояться?? Чому вони звинувачують всіх - погоду, роботу, коханого, мовляв, бляя все таке сіре а я тупа пізда люблю таке все чудове різнокольорове, ніхто мене не розважить, не любить не приголубить. Цими блідокольоровими нюнями наповнені, ці ваші інтернети, трохи більше ніж повністю. Чому так?? Читай меж рядків. Ті, як це бидло каже, сірі будні і є їх справжнє Я, їх істина сутність, а суть в тому що вони ненавидять себе, та намагаються від себе втекти. Замість того щоб гармонійно з самим собою взаємодіяти, розвиватись, трансформувати своє я, не за рахунок чергової зовнішньої ілюзії, якої їм досить лише на одну дозу. Трансформуватись за рахунок внутрішньої духовної праці над собою.

Тільки скучним людям бува скучно наодинці із собою.

Пряма?? Пряма!!
Ну і на останнє, є у цих проміжках дещо лячне.. я б навіть сказав магнетично лякаюче, бо зовсім вже пряма то, як вам відомо - смерть, коли нема пульсацій, але ти того не бзди, тіло тобі завжди підкаже та штурхане добряче, якщо ти вже занадто "випрямишся.

Наглядайте за собою.  

4 коментарі:

  1. в серости есть спокойствие,если можно так сказать, полное понимание происходящего и позволение рулить процессами. Пульсации(мишура),пыль цветная- тоже не плохо. Изнутри смотришь на цвета и ловишь энержи ))))имхо
    лан

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. останнє твердження хибне, по перше ми не "ловимо енержи" бо є самодостатніми енергетично, по друге сірі не працюють з енергіями кольору бо вони занадто тупі.

      Видалити
  2. гляжу тут на графики статистики одной *дохтур, дохтур пациент скорее жив, чем мертв.. лечить надо касторкой или не касторкой..* (С)
    ..а серьезно, на живом так сказать примере наблюдаю как статистика зависит от моего состояния..

    ВідповістиВидалити