четвер, 30 серпня 2012 р.

Як взаємодіяти з Щезником




 Це таке.. шо-ман-ізьма, як  кажуть.. духі не в духі і все таке. Вам відомо що я скептично ставлюся до шаманізму, бо
вони програли у битві за души людей. Не розрахували що людина це не тварина і їй мало отого всього природнього.. Програли ідіоти та наразі маємо це всьо кволе гівно  - урбанізацію, індустрілізацію та інший дєпєшмод. Як казав класик: Мама я їм не винна що вони дурні.

Але ближче до тєла. Суть шаманізму у тому що ти не один, а навколо тебе безліч духів які щось жжужжать, тарахтять та інша екстрасенся. Слухати їх чи ні, особисте діло кожного.
На той випадок - шо да, слухати такі да, оця МО-Я вам стаття.

Ліс це Шум. Шум це первісний слов'янський біг, про нього мало хто знає, бо він один з найперших. Якщо мені скажуть що Шум абізяна я не здивуюсь та богатозначно покиваю головою, бо він дууже древній.
Бува таке ти у лісі сам на сам з природою, а тут раптом наче і вітер і не вітер, бо інші дерева стоять спокійно а одне ковбасить, шумить зараза наче хтось його трусить, або біжить той Шум по деревах, але якось занадто повільно не так як вітер біжить та хвилєю. Оце саме те, тобі пощастило і ти побачив Шума. Він главний у них, він сам гуляє лісом, де йому заманеться і як заманеться, прикольний, хоч і морозиться здебільше. Але мова не про нього. Мова про Щезника, Лєшого, Дідька, Лісовика. Ти повинен усвідомити що таке ліс. Це єдиний організм, саме такий як твоє тіло, де все учасники займають своє місце та роблять свою справу. Це треба поважати. Якщо ти десь насмітиш, це буде мати вплив, та може змінити той крихкий баланс. Рулить цими процесами - Щезник, у лісовій ієрархії достатньо щільна істота щоб ти міг його побачити, бо наприклад навок важко побачити якщо нема здібностей, а Щезника бачили всі. Мерехтить істота поміж дерев, то з'явиться то щезне, начебто ось він, але ні.. це корчага. Такий приколист.
Любить дурити людям голову не тому що злий, характер такий, та і ці люди стільки зла заподіяли природі, шо нема за шо їх любити.

Але!! Якщо він тобі з'явився щось він у тобі знайшов.  Тому радій якщо це так.  Ще раз повторюсь, він може здатися злим, але то не правда.
Який з нього толк?? Щезник може вивести на тропу, якщо ти заблукав, може показати тобі де ростуть ягоди, гриби, ліщина, та може заганяти на тебе дичину.
Опасностє теж є, головна з них полягає у тому що Щезник має потужний вплив на психіку людей та тварин, саме того його називають Хазяїном лісу. Якщо ти йому не сподобався, він може почати тебе водити колами або вивести на хижака, у хащі, у болото.

Як сподобатись лісовому духу?? Це не важко, не треба буянити у лісі. Більшість конфліктів з Лісовиком виникає тому що людина нуу дууже сильно вибивається по енергетиці з загального фону ліса. Тому спробуй розчинитись, як кажуть - не відсвічувай. Це допоможе тобі не тільки у відносинах з лісовим духом, але надасть певних бонусів, покращить твої відчуття навколишнього. Саме для того наші пращури робили певні костюми, прикрашали їх гілками, таке інше.
Також можна подарувати Щезнику щось. Покласти у якомусь мальовничому місті, де лісові духи люблять тусити, ви таке відчуєте. Дарунком може бути щось з їжи, те що має аромат, лісові духи здатні таке відчути і їм це цікаво. Не бійтеся з ними розмовляти в голос, вони вас пречудово чують та розуміють. Якщо ти налаштуєшся на їх хвилю, ти усвідомиш що у лісі нічого не відбувається випадково, що все оте - єдиний організм який дихає, бігає, страждає, радіє, кричить.

Ти можеш стати частиною цього прекрасного світу - світу під назвою Ліс. Ти можеш бути учасником. Пам'ятаєте наші казки, коли герой допомагає лісовим жителям і ті йому віддячують?? Це не просто казки, це як кажуть зараз - лайфхак, який допоможе тобі вижити.

Поки не навчитесь орієнтуватись у лісі ЗАВЖДИ!! Майте з собою мапу та компас, на гад-же-ти особливо не надійтеся, бо електроніка у природі не дуже ефективна.

Успіху.  

4 коментарі:

  1. В мами якось вихопилося, що вони з батьком мене в лісі зачали... Бармушко, дякую тобі дуже-дуже)) Це диво чи якийсь синхрон - читати цей блог? Тут унікально... Оля

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це дуже круто що у лісі, будь ласка, читайте на здоров'я не заляпайтесь))

      Видалити
    2. Так, я це відчуваю)) і досі не знаю, що з цим робити. І чи треба?

      Видалити
    3. це той "случай, коли треба сказати банальність - просто будь сама собою)) Бо в тобі вже все є.

      Видалити