вівторок, 28 серпня 2012 р.

Бармоексперименти на людях




 Так, саме на тобі. Саме зараз, бармуша явить тобі всю свою силу та могутність)) звісно якщо ти погодишся на цей експеримент.
Я зміню твою свідомість координальним чином, якщо зробиш все чітко як я скажу.

Перший етап. Тобі треба увійти у певний стан, до якого ти потім ніколи вже не повернешся і будеш мені до кінця чого там у тебе дякувати.

Прослухай ПОВНІСТЮ оцю пісню.

  Текст песни от megalyrics.ru

Прослухай декілька разів, поки не пробере до кісток. Ляж полежи на підлозі, якщо куриш покури, випий чаю, вслухайся. Якщо ти цього не переживав, спробуй уявити наче пережив.
 Якщо ти не сприймаєш український культурний мем, знайди у своєму пісню про нещасну любов та розлуку яка тебе чіпляє, у якій співають про те що від тебе нічого не залежить. Як знайдеш сповнись цими почуттями, спробуй дійти до самого дна свого серця. І лише потім переходь до Другого етапу.

Все?? Готовий?? Все чесно та щиро зробив як я сказав?? Може ще подонбасишся?? Нє??)) Добре, йдемо далі.

Це відчуття у якому ти зараз знаходишся не є Правдою. Цей стан - пастка. Западня в яку тебе заганяють певні сили, щоб позбавити тебе Сили та втрутитись у твою Долю.
Але влада у тебе!! Тільки ти вирішуєш як тобі бути, з ким жити. Якщо ти дійсно любиш то нема тієї сили яка може стати у тебе на шляху. Хто б то не був, він буде знищений. Хіба що ти  сам погодишся з цією брехнею. Якщо ти дозволиш цій плісняві слабкості, безсилля розповзтись по твоїй душі, вона проросте огидним лишаєм на твоїй душі, зламає тебе назавжди.
Але сьогодні ти у надійних руках)) і ми зробимо так що все буде як ТИ того хочеш, саме так як ПОВИННО бути.

Обери праву сторону.
Правда на вашому боці. Головне зробити вибір. Це повинно бути стовідсоткове, глибинне рішення. Ти хочеш бути поруч з людиною яку кохаєш і ти маєш на це всі права. Ти маєш згоду коханої людини. Все!! Більше нічого не треба, все інше прийде само.
Як я вже сказав, окрім сприятливих обставин та підтримки ти зіткнешся зі спротивом та певними незручностями, помилками. Тому навчись обирати. Ігноруй те що тобі не треба, та використовуй всі ті шанси та можливості які будуть тобі відкриватись. А вони обов'язково відкриються, ти сам це побачиш на власні очі. Будеш радіти та відчувати підтримку Долі.
Якщо ти будеш робити помилки, сподіватись на щось, що у процесі не дасть тобі позитивного відклику, ти будеш стомлюватись. Я зараз навчу як не стомлюватись.
Обирай правильний шлях.
Ти мандруєш у просторі варіантів всесвіту, які ти притягуєш своєю свідомістю наче магнітом. Це твоє слабке місце. Бо свідомість слабка і ти можеш притягувати невдалі варіанти всесвіту. Щоб цього не було використовуй інтуїцію та навчись відкочуватися назад.
Це чимось нагадує шлях по болоту.
Ти стоїш міцно на твердому. Потім пробуєш місце для наступного кроку, якщо воно надійне, ти робиш крок, крок за кроком. Навколо болото, але ти йдеш надійним шляхом бо не поспішаєш. Якщо помиляєшся, робиш крок назад, повертаєшся назад, та знову шукаєш надійний шлях. Більшості людей не дістає мудрості, наполегливості та терпіння, вони зриваються, біжать та грузнуть в тому болоті непевних почуттів, вони починають боротись з тим болотом, витрачають сили та стомлюються. Але ти не такий. Ти не стомлюєшся бо не напружуєшся.
Крок вперед, певен?? Ще крок. Грузнеш?? Робиш крок назад, там де був впевнений, ти знов повний сил та готовий до наступного кроку.

Якщо ти будеш робити оці два, я гарантую)) - ти вийдеш з того болота у широкий духмяний український степ і все у вас буде гаразд.

Наснаги!!

8 коментарів:

  1. с шагами назад это у меня классно получилось, очень своевременно и главное действует ))

    ВідповістиВидалити
  2. А безответное чувство как можно отпустить?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нерозділене кохання це ілюзія, якщо це визнати вона сама піде

      Видалити
  3. Бармо, щиро дякую! Так добре все уявив, що мало не розплакавсь від жалю до себе.. Крокую з болота))

    ВідповістиВидалити