неділя, 26 серпня 2012 р.

Глобальна криза сучасної людини

Людство зайшло в тупик у своєму культурно-ідеологічному розвитку. Це загалом проблема суспільства споживання, але виходу наразі нема.

Середнє-статистична людина живе щоб заробляти, щоб потім витрачати те що заробила щоб знову заробляти. Витрачається це на інших людей, які у свою чергу цим заробляють. І так без кінця до кінця. За цим цікавим заняттям проходить життя, оглянутись не встиг, а вже пора у могилу. Але це взагалі то не дуже людей лякає, хіба що в останні хвилини.
 Замкнуте коло крутиться, та не дозволяє людям вирватись з цієї центрифуги душ. Як тільки зупинився - все, ти випав, друзі тебе не розуміють, батьки турбуються, у фейсбуці не лайкають.
Життя нема.
Піти у моно-стир?? Змінити одну систему цінностей на ще гіршу, брехливу, та весь час переконувати себе у молитвах що божинька ось ось тебе почує?? Злізе крякаючи з хмаринки, хапаючись за поперек, та врешті решт хоч щось зробить?? Або прилетить Супермен вгалубомвіртальотє, безкоштовно покаже кіно у HD якості та подарує піццот ескімо??

Це серйозна проблема насправді. Настільки тяжка, що ніхто навіть не наважується з цим щось робити. Де там робити, навіть балакати про це бояться, себе в першу чергу бояться та оцих думок.
Краще не думати, краще нічого не міняти нехай все буде як є.. "Ти серйозно думаєш що зможеш щось змінити?? " тихо але переконливо шепоче внутрішній голос - піди краще попоїж щось, поспи, спи.. спи....

Який з цього вихід??
Особисто я бачу один - особисте самовдосконалення. Я не про кубики на пузі та мазер-раті у гаражу, я про глобальне самовдосконалення, з енергетичної точки зору.

Маємо дві проблеми
1. Тіло яке не дуже зручне.
2. Світ який не сприяє твоєму розвитку.

Рішення також два - змінити тіло та змінити всесвіт. Особисто мені цікаві ці два напрямки.

Все інше марнота.  

4 коментарі:

  1. Скажи родной отец,почему температура тела упала после взаимности с серостью? Теперь у меня 35,5 родная температура. Ммм?
    Лан.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. не стикався з таким.. будеш довше жити, чув щось таке, якби могли знизити температуру тіла до 34 люди б жили 300 років))

      Видалити
  2. За пунктом 1 що особисто робиш, якщо не таЇна? А температура - так, тримається близько 35 кілька років, і при цьому дуже тепло майже завжди. Таке буває)) Оля

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. експериментую з метаболізмом,в основі якого у звичайної людини лежать хімічні процеси, у відьмаків енергетичні. Деталі не просто таємниця, це абсолютна таємниця, навіть для духів.

      Видалити