понеділок, 3 вересня 2012 р.

Дозволь собі це




 Можна часто почути в офісних курилках: Сідорофф з відділу маркетингу - людина обмежена. Що це означає?? Хто це вирішує?? Є декілька типів обмежених людей.

Люди обмежені фізично, це інваліди, люди хворі, або наприклад товстуни які мають фізичні відхилення від норми, що обумовлює їх обмеження у пересуванні, побуті тощо.

Люди обмежені психічно - психи та не дуже, душа яких має психічні обмеження. Ну і люди духовно обмежені, позбавлені сили, духовного знання та надприродних можливостей. Це все зрозуміло.
Сьогодні ми поговоримо про психічні обмеження, які мають звичайні на перший погляд товариші, але які, на справді, позбавлені найкращого у житті. Це сталося з ними по одній єдиній причині - вони не можуть собі це дозволити, самі собі забороняють мати краще у житті.

Звідки ростуть ноги?? Ноги ростуть зі сраки, яку зро-били з тобою твої батьки. Вони змусили тебе забороняти собі вчинки, думки. Зробили це підло, у той самий час коли твоя психіка була максимально вразлива  - у дитинстві.
Питання неоднозначне та складне, тому я вам дав напрямок а ви рийте, бо є у цього шляху два узбіччі, з одного товчуться перелякані, пристаркуваті хлопчики та дівчатка, які навіть на пенсії замотані у шарфик та не їдять  морозиво взимку, з іншого кляті спокіровані (від Б.Спок) мажори якім все дозволено.

Сісти за кермо бухим та збити на переході вагітну жінку??
- Легко!!

В першу чергу нас цікавиш ти, бо якщо тебе вже притягнуло у цій бложик, то ти прагнеш чогось більшого окрім жрати та срати. Тобі потрібна допомога, саме так, визнай це, скажи це зараз вголос - мені потрібна допомога. Потрібна?? Ось вона.

Передивитись всі ті установки які інсталювало тобі в мозок суспільство у якому ти існуєш. Є два типи соціальних установок - легальні та протестні. І те і те - кволе гівно, яке тобі треба відшкрябати паличкою від своєї душі.

Приклад легальної інсталяції
Щоб мати гроші ти ПОВИНЕН працювати!! А щоб знайти роботу ти ПОВИНЕН просирати своє життя у виші (брехня, бо насправді навпаки, справжні гроші, а не ці жалюгідні копійки, з'являться у тебе лише тоді коли ти припиниш працювати та на тебе почнуть працювати інші)
Приклад протестної інсталяції
Я не буду працювати, нехай трактор працює, буду хіпуватим бомжиком або злочинцем, вкраду, сяду = бездарно *знов таки* просру життя.

Як ми бачимо у обох випадках, людина не може собі дозволити бути заможною. В першому програмує себе бути жертвою експлуататорів, у другому соціопатом, який завжди знаходиться у конфлікті з соціумом, та витрачає безцінну енергію свого життя на це жалю-гідне посміховисько яке вона обирає за лайфстайл.

Бери паличку та відшкрябуй. Перегляд інстальованих тобі поведінкових патернів, є перший крок до вільної свідомості. В іншому випадку, все на що ти будеш здатний - це тиражування нав'язаних тобі поглядів, та нескінченне кволе нав'язування їх іншім людям, бачили таких?? *Це печально*

Дозволь собі, просто дозволь собі бути вільним, дихати на повні груди, самому обирати свій шлях, звільни себе від цих кайданів свідомості, та завжди обирай найкраще для себе!!
Успіху. 

10 коментарів:

  1. А де взяти гроші, щоб дозолити собі це?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. гроші непотрібні, що ти хочеш наприклад??

      Видалити
    2. Хочу сучасний комп"ютер з відеокарткою 2 гіга

      Видалити
    3. зроби перший крок - дозволь собі мати такий комп як хочеш, не забороняй лише тому що не маєш грошей. Як дозволиш тобі почнуть відкриватись можливості.

      Видалити
  2. Та вже дозволила. Тільки в мене нема грошей, я загадала такий подарунок на день народження)))

    ВідповістиВидалити
  3. а времени много потребуется чтоб от негативных внушений родичей избавиться?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це залежить від двох чинників, наскільки глибоко тобі ті навіювання впровадили та як активно ти над собою працюєш. В моїй практиці вдавалось позбавити людину цього лайна за два місяці, це було найшвидше.

      Видалити
  4. Дякую, Барма! Застосовую твої рекомендації, виходить вже краще)Зараз була напружена ситуація з грошима, вдалося вирішити! Тобто попрацювала і воно склалося як мені треба)

    ВідповістиВидалити