понеділок, 3 вересня 2012 р.

Паралельні світи, фільм 2012




Фантастична мелодрама про закоханих, які живуть у космічній аномалії - на двох планетах які розташовані так близько, що можна з однієї майже пішки потрапити на іншу, але не все так робилося як хотілося))

Головна фабула фільму це розробка архетипу нижніх та верхніх. Архетип дуже потужний, бо пов'язаний з енергообмінами між людьми. Саме ця тема і є друге дно кінострічки, яке відкриють для себе допитливі розумники.
 Бармарекомендація тим хто любить "красиве кіно" - шикарні пейзажі та архітектура, цікаві ідеї що до двох світів які один до одного догори дригом (буквально), саме тому раджу йти у кінотеатр. Ще безліч приколів для мрійників, напр. нафтові дощі, або буржуйка яку розжарюють болтами, ну і звісно нещасна але чуттєва любов з.. не буду казати яким фіналом. Дивитись із своїм коханням найкраще.
Легкий тролинг світу Корпорацій, та розповідь про справжніх друзів, які заради тебе готові ризикувати життям.
Любителям карколомних "шпійонськихбоєвиків" можна не витрачати гроші на квиток, закрученого сюжету ви не побачити. Будете весь фільм рахувати кіноляпи, яких достатньо, та повчати сусідів основам астрономії та гравітації.
Особлива подяка тим хто робив україномовний переклад та озвучку.

Гарного перегляду.

*терпіти не можу кірстенданст*

3 коментарі:

  1. вчера на ентот фильм опоздала.. седня хотела сходить с утраюю проспала... заколдованое кино... дождуся выхода в инете..

    ВідповістиВидалити