пʼятниця, 12 жовтня 2012 р.

Заперечення як форма самознищення.




 Існує всього два слова - "так" та "ні". Всі інші є похідні, у цьому примітивному, цифровому світі.
Коли людина каже ні, вона або знищує, або самознищується.
Сьогодні Бармуша вам розкриє очі на другий аспект - самознищення. Перед тим нам треба відповісти на головне питання - "зачєєм!! Нащо люди самознищуються, якщо вони і так здохнуть. Який у цьому сенс та потаємний задум матінки природи.
Задум такий - щоб досягти максимального різнобарв'я ма-тушка, як класична тупа пізда вигадала метод - побільше народжувати всякого непотребу, а потім цей непотріб випробувати, той хто вижив, той розмножується далі, хто не зміг, того скушали ті хто зміг. Така журбонька. За це її і не люблять, постійно обсираютьугрєхах всілякі патріархальні релігії. Навіть пиздять жінок за це, які хоч і є носії материнської тпьознасті, самі у тому не винні що вони такі. Окрім цього вважаю що пригнічувати жіночність це дуже не сексуально, це заперечення. А як сказав один розумний Бармуша - заперечення це таке самознищення.

Так цей.. повернемось.  Окрім механізму взаємного знищення, існує механізм самознищення. У цього є дві причини. Наприклад, леву пощастило і він знайшов стадо абсолютно тупих корів, він вже жиром заплив той лев, хаває тих корів, а ті навіть не тікають. Що це буде?? Правильно - деградація та целюліт. Мамачка цього не любить, вона любить струнких із кубиками та з голодним блиском в очах. Тому вона вмикає режим самознищення, корови біжать до обриву та плигають вниз. Корів випиляли, лєв схуд, мамочка задоволена. А хто буде жерти ті трупаки?? Для цього був народжений особливий вид казкових довбойобів - сапрофіти. Взагалі Матінка ніжно любить сапрофітів, настільки ніжно що створила для цих сором'язливих трудяг певні пільги, їм не треба полювати, щось там вигадувати, тільки жерти та спати. Зжер трупак, заснув, спиш  поки на твоєму квадратному метрі не ляже черговий герой боротьби бобра з козлом. Хтось впав, ти прокинувся, похавав і знову спати.  Таке нескладне життя. Але час йде, сапрофіти еволюціонують, як кажуть, солдат спить служба йде. Тому рано чи пізно це б все одно б сталося, Сапрофіти створили свій егрегор, міф, культурний мем. Є маса проявів його. Хто, як кажуть, має очі - той бачить. Це друга складова. ІТОГОгогого

Заперечення це самознищення яке має дві причини (мотивації)
1. Самознищення неефективного виду.
2. Вплив на свідомість групи сапрофітів.

З цим все ясно??

Як це проявляється конкретно у житті на конкретних прикладах. Існують такі підараси тупі, експлуататори. Які впевнюють людей що треба боротись. Хто пам'ятає совок, там у них завжди була битва, то за урожай, то з урожаєм, коротше з собою, це така єбанутісь расєйськай душі.

Так цей.. Насправді боротись не з ким не треба, це дурня. Ми є одне ціле зі всесвітом, все що тобі треба - рухатись та казати да або да-й. Так це працює. Наприклад я ніколи не кажу ні, стосовно пропозицій. Мені кажуть: "хочеш яблуко?? - так", але не їм, питають чого не їси?? Кажу - зараз нема потреби, потім з'їм. Але ніколи не кажу ні. Бо це безглуздо. нащо самознищуватись тоді, коли всесвіт бажає тебе наповнити, зробити кращим?? Є дві причини коли люди відмовляють собі у розвитку. Які вони??

Пильнуйте себе. 

2 коментарі:

  1. 1. лень, жирком заплыли.
    2. уже всё лучше всех знают..
    Так?

    SJ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, назвемо це короткий метр, коли людина не має великої цілі та задовольняється примітивними завданнями.

      Видалити