субота, 13 жовтня 2012 р.

Любов чи емоційне самозадоволення??




  Ви вірити у любов з першого твіту погляду?? Що робити, коли твоя любов невзаємна??
Любов - боль?? Чому мені не щастить у любові?? Як зробити любовний приворот?? Ці та безліч інших запитань штурмують молоді голови, які викинуті на призволящє, у нескінченній битві зі своїми гормонами.  Але у нас не так, у нас вам все пояснять, якщо треба розжують та у ротик покладуть. Така офігєзна контора, гиги. Але перш за все, академічний базис. Сідорофф!! Позіхати вдома будеш!! *аголовутинезабув*

Що таке любов, що таке магія любові?? Кажуть що це мовляв, питання невивчене, науці не відоме. Не вірте їм - піздять. Все це давно вивчене та відоме. Любов це містичне поєднання енергій чоловіка та жінки, які вони здатні відчувати своїми нервовими та не дуже закінченнями.
Саме так. Саме тому це почуття, для людини, є чимсь новим, раніше не відомим, таким собі нар-котиком, який зриває мозок дитини. Чимсь таким, чого до того ніколи не було, ти відчував тільки свою енергію, а тут так хрясь!! і у самісінькому серці гості. Бо це новий зовсім вид енергії - енергія твоєї коханої людини, яку ти не тільки здатен відчути, але ти ще усвідомлюєш що так само відчувають тебе і це насправді прекрасно.
Поєднання любовної енергії чоловіка та жінки створює дивовижний коктейль. Який хочеться пити і пити, захлинутися у ньому. Така халва.
Це головне, засвоїли?? Йдемо далі.

Чи може любов бути невзаємною??

НІ!! НЕ МОЖЕ!! Сідай Сидоріва, сьогодні два!! Батьків завтра у школу. Якщо ви читали попередній абзац ви розумієте чому. Бо нема другої складової. Є тільки твоя. Що це?? Це емоційний онанізм. Це не погано, як вам відомо, самозадоволення корисно і психічно і фізіологічно, але це не любов. Так само як самозадоволення не можна вважати сексом з партнером, бо цей партнер - твій мозок, гиги.

Ще раз для гальмуватих  - якщо твій партнер не відчуває до тебе любові, ти відчуваєш не любов, не можна казати у цьому випадку - я тебе люблю. Ти відчуваєш своє бажання любити, бути любимим але це БЛЯДЬ!! не любов. Це треба усвідомити. З часом ти це усвідомиш, коли у тебе буде досвід стосунків з любов'ю та стосунків з примарами. Тому зараз просто повір.

Що робити. Все дуже просто. Якщо тобі хтось сподобався  просто скажи йому про це. Ти мені подобаєшся як хлопець або як дівчина, я б хотівла з тобою зустрітись. Тут може бути тільки одна помилка. Коли ти хочеш кохати, а тебе просто хочуть трахнути, це у сучсуспільстві загально розповсюджена практика. Але срати цеглою не треба, нехай тобі не пощастило з коханням, принаймні тобі обломився секас.

Як сказав Птааг - люди!! любитися!! *тисячаматеринськихкораблів*

Немає коментарів:

Дописати коментар