середа, 17 жовтня 2012 р.

Самооцінка як інструмент




  Як жити?? Можна жити як овоч, ростеш собі на грядці, сонечко світить дощик поливає, ляпота!! Прибігла мишканорушка, погризла трохи далі побігла, ти поплакав так у фейсбук, ну і живеш собі покусаним або помер. Всім начхати. Можна почати замислюватись та з овоча потрохи перетворюватись на сапієнса. Тут нам потрібна
рефлексія, думка про вчинок та його наслідки. Це вже складне щось, наприклад у біблейського бога рефлексія відсутня "ібаапріорє, і нічо піпл хаває)) Так от.. Щоб зрозуміти потрібно собі зробити аналізи. Це важко насправді.. Здавали аналізи?? Ну насрав ти так у коробок з під сірників, шо ти можеш?? Ну там понюхати,  паличкою ковирнути, у кращому випадку щось там розгледіти з недоперетравленого. Аналізи це вам не жарт)) Потрібні знання та обладнання. А душа, вона ж трохи складніша за какулю, нє?? Отож. Без 100грам психолога не розібратись.
Добре, що робити. Все залежить від здатностей до самоаналізу. Духовного, психічного та фізичного. Подивимось на прикладі фізичного.

Люблю твітер, там багато чого є)) Було і таке. Дівчинка, дитина ще, пише - нога болить а я танцюю:):):)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) га га я дурко. Потім так хрясь, через деякий час - друзі, а є у тві лікарі, а то я стати на ногу не можу :(:(:(((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Я звісно поплакав, але промовчав.. що тут скажеш. Коли людина замислюється що свій організм треба вчитись слухати, вона демонструє первісні ознаки рефлексії. Далі важче, бо слухати свою душу мало хто може, а тим більше дух.  Але вибір не великий, або слухаєш, або овочем шукаєш лікаря у твітері))

Ще таке. Для самоаналізу, тверезої самооцінки, потрібно бути щирим із собою. Це ускладнюється тим, що будова психіки має потрійну структуру. Суперего бажає завжди бути кращим ніж ти є насправді, Ід гне свою правду - природну, тваринну, а бідося Его розривається між цими двома, бо само не знає що воно хоче та навіщо. Ось тут головний фокус у тому наскільки ти щирий із самим собою. І це піздець, дорогаяредакція, бо ці ваші вконтактики уводять людину в такі "дєбрі, що там вже не вилізти, навіть якщо захочеш. Людина настільки зашиває себе на бажання бути популярним (непопулярним те саме) та схваленим, що вона раз і на завжди втрачає здатність бути щирим. Коротше я вас попередив.

Пильнуйте себе 

Немає коментарів:

Дописати коментар