пʼятниця, 19 жовтня 2012 р.

Ефект позитиву



  Як каже один мій знайомий Валентин - добре бути добрим. Взагалі приємно коли у тебе гарний настрій, от бери і на-сало-д-жуйся. Так ні нема того)) нам відьмакам подавай те щастячко та на стіл, та трепанацію.. От і зараз зробимо таке. Що треба знати про позитив??
За позитив ра-хує-ться тільки природний позитив. Штучний не тру, толку з нього нуль, хоча всі позитивісти і дрочуть на той аутотренінг люто. Ще раз попереджаю - нема користі, не працює, тільки створює додаткові проблеми, бо фейк. Тому якщо у тебе немає позитивного, гарного настрою - шукай причини, як знайдеш та зміниш - щастя повернеться само. Це не стільки магія скільки психологія. Але так воно працює.
Добре. У чому цимес позитивної енергії?? Я вам скажу по секрету.. бо це страшна таємниця, головний секрет еволюції, тільки ви нікому не кажіть.
Справа у тому що позитивна енергія має певну, вирішальну характеристику - вона здатна хаос перетворювати на лад. Структурувати простір. Ось так, не було ніхуя, разбродішатанія, а тут так хлоп прийшов позитив і все те ніхуя, якось починає підтягуватись, щось там з себе вибражати. Це головний секрет. Нема в тому ніякого бога чи дога, така собі знеособлена магія. Той позитив і сам не знає чому він посміхається, дурачок, але та посмішка зцілює, покращує, рятує. Це всім ясно??
У цієї форми енергії є певна частота коливання. І перш ніж ти щось там уразумєєш, ти вже відчуваєш, навіть якщо ти дубовий тейбл повністю і здатен тільки відчути як тобі труси причинне місце натерли, позитив ти все одно відчуваєш, бо він/вона мат/отец всього сущого))
Для нас на рівні асоціацій, це в першу чергу сонечко, але сонечко це ваше не головне, головне не згори, воно наче вбік. Там за гранню є джерело позитивної енергії.

Далі. Позитивна енергія хоч і не розумна з нашої точки зору, вона розумна сама по собі, в собі, по своєму розумна.. Як би вам це пояснити.. Коротше ця сила добра здатна бачити та підживлювати розум. Для неї це наче принцип корпоративної єдності як зараз кажуть, вона бачить хто свій а хто не дуже. Ти хто не дуже її втрачають, тобто втрачают розум, а якщо таке сталося ентропію вже нема чим спинити. І такий виблядок гине, не зразу але раз і назавжди. Навколо цієї істини і толкуться всі ці ваші сказкіісказочнеге.

Ну і останнє. Позитив він використовує принцип банківського вкладу. У кого є надлишки зливають їх у общаг, а у кого дефіцит - бере. Але у банку можна грати, якщо ти фінансовопозитивний, якщо ти халявщик - паразит, тобі дадуть під сраку. Начебто все.. тепер ви знаєте що до чого, з вас пляшка коньяку.. справжнього.. з Коньяку.. з кожного..

1 коментар:

  1. Барма,сьогодні зрозуміла(побачила),твій бложик теж структурований.Як на мене красиве мереживо.А казки дійсно багато розкривають,ще й лікують. Аня.

    ВідповістиВидалити