понеділок, 8 жовтня 2012 р.

Маркери поведінки



 Тема дуже складна, в першу чергу буде цікава психологам, хоча спробую написати максимально популярно. Що таке поведінка людини?? Це
складний процес, який має багато чинників у своїй основі, таких як настрій, виховання, обставини, фізичній стан здоров'я, тощо.

Всі люди намагаються "прочитати іншу людину. Такі серіали як "Обмани мене" з расовим містером Лайтманом, дуже популярні. В той час як космічні кораб всі намагаються читати один одного (страждають хуйнею) Ми сором'язливі трудівники кушетки та гіпнозу, займаємось цим професійно і нам то зовсім не чоколада, а звичайні сірі будні. І в цьому нам допомагають певні "маркери" знакові прояви, реакції людей на обставини, провокації, які на короткі миті відкривають завісу глибинних процесів. Дивись малюночек падлопікассо.


На ньому зображена (роби тиц на картинку) поведінка матері з малюком у пісочниці. Ситуація наприклад така. Матуся собі тихесенько вийшла вигуляти свою личинку, потрендіти з "колегами та інші радощі овуляшки. І все начебто пучком, матуся знаходиться у рамках свого звичайного поведінкового сценарію. Але до її дитинки починає лізти інша дитинка, і бахкає її золотце пластмасовим відром по скроні. Ця ганебна провокація спочатку активує материнську персону, у матусі жертви кривавої розборки вмикається той самий материнський інстинкт. Ось вона вже не триндить яка ця сусідка Оля дура: "як вона може використовувати такий лак для нігтів під таку зачіску!!" Вона біжить до чада, бо активна інша поведінкова програма. Поки вона біжить, вона бачить, що все нормуль, мізки по піску не розбрискались, тому мати вгасає, прокидається герой: "Та як цей виродок насмілився підняти відро на мою гарнюню, порвуказла!!" Від цього стандартний набір брехливих білозубоамериконських "улибак, зовсім йде нанівець, відкриваючи білі ікла опасностє. Вона каже хулігану ноно, але дати йому піздюлєй не може бо її блокує той самий материнський інстинкт.  В цей час з іншого краю біжить інша хранитильницяочагу з воплями, мовляв: "Вали від мого, Альоши гарного, козакрашеная, не чіапай!!"
Ось тут у нашої героїні прокидається внутрішній монстр: "Ахякрашеная, та ти сама блядьаблєзлая!!"
Їх зупиняє мамаша - наглядаюче Его пісочниці: "дєвачкинеругайтісьпрідетях!!"
Дві самиці випускають пар, прячуть пазури в пухнасті лапки, наша активує знов героя - вона перша полізла, але врешті решт заспокоюються дві. Знову активно починають натягувати білозубоамериконську, поправляти зачіску, мовляй штойтасамонойяващезапазітів.

Так бачать ситуацію люди, а ми бачимо як ви бачите на діаграмі   Ситуація реальна?? Я її вигадав, щоб пояснити діаграму яку намалював "відфонаря. Але це життя, мої дорогіє телеглядачі. Психологи бачать ото все що намальовано на рожевій смузі. І це саме і є маркери поведінки, які описують багато процесів які відбуваються у психіці людини та приховані за звичайним образом, який кожен намагається вам тут продати недорого. Також ці маркери певним чином співвідносяться один до одного, дають загальну картину динамічності психіки у змінах поведінкового сценарію, якості та часу відновлення і все таке. Воно вам не треба, бо моя задача була пояснити вам що таке маркери і я чесно це зро-бив. Маючи досвід та практику, можна побачити не тільки загальну картину, а і дуже конкретну, наприклад готова людина зараз вбивати чи просто понти колотить.

Бережіть себе і будьте людьми *люблюцюКЕПськуфразу*
  

2 коментарі:

  1. пояснил, спасибо.. когда ты объясняешь оно конечно понятно.... а вот когда потом сами, то уже не так понятно))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. самі тут не треба, треба бути дипломованим психологом, мати багаторічну практику, щоб самі, всім іншим це просто інфа що таке існує.

      Видалити