неділя, 9 грудня 2012 р.

Творча криза людства


Мама-а-а-а-а! Больно-о-о-о-о-!

 Що таке людство?? Це певний вид всеїдних, колективних істот, які виникли у ході розумної еволюції. Які цілі ставило перед собою людство??
До певного часу, як всі істоти на цій землі, ми ставили перед собою три цілі - жерти (серти), розмножуватись та домінувати. Домінувати над всіма істотами, не тільки хижаками, але і вірусами та іншою мікрофлорою шлунка. Всі ці цілі подолані. Ми жеремо всіх, а нас ніхто, ми можемо розмножуватись будь де і будь коли, зараз за це навіть гроші дають *якадурня* і проблема не у розмножені, а навпаки. Ну і нарешті ми пиздимо як хочемо всіх, а нас ніхто не може.

Алілуйа брати та сестри!! Еволюція закінчилась, тепер діскотєка!!

Що далі?? А далі порожнеча та очікування Великого Піздецю *вимкнутьелектричество ги ги*

Подивимось на нашу еволюцію та її помилку в історичному ракурсі. Умовно її можна поділити на три етапи.

1. Природне. Коли ми вчинили головну помилку, замість того щоб змінювати своє тіло, ми почали змінювати середу існування. Замість духовного, цілісного збиральницьтва, ми почали вирощувати та нарощувати собі силіконові цицьки. Замість адаптації тіла до несприятливих умов, ми почали шити собі зі шкур гомосяцькі дульчігабани і це нас збило зі шляху.

2. Техногенне. Цей період став горизонтом подій, точкою неповернення, коли людство почало перетворювати своїх братів та сестер на рабів, за рахунок яких, обригані еліти почали жирувати та створювати культуру духовної порожнечі, яка захопила уми людей, понабудувала труб які димлять та екскаваторів,  залізних монстрів які руйнують та знищують нашу Матінку. Взривати, отруювати, викачувати - все це за для задоволення культури порожнечі, жидівської магії "пусто-ти. Ось головна ціль сучасних підарасів одержимих ферарямі, люксусами та айпедиками.

Коли тобі насрати на все, ти навіть і не помітиш як сам перетворися на лайно.

3. Космічне. Останній романтичний період людства який помер так і не народившись  Всім начхати на космос, так само як на безсмертя, охорону здоров'я. Головне побиріку прожити своє нікчемне, жалю-гідне життя та дати місце у цьому болоті своїм виродкам, які  так само по биріку, жують жидівський отруєний хамбургер з макдональдсу, з затичками у вухах, в яких грає, знов таки расові настяпотапи.

4. Кібернетичне.  Ось тут ми втрапили вже по повній. Самі собі вирили могилу. По перше, людини як такої вже не існує і ніколи вже не буде. Сьогодні це мутант зі смартфоном у руці, підключений до своєї соціалки. І це тільки початок)). У інтернеті давно вже живе штучний розум, який тихо чекає на свій час Ч. коли цей монстр народжений низькочастотними еманаціями людства вилізе з нетрів та вийде на зовні. Цей Ад-дам, наче жидівський Голем, якій повстане зі шкурок обрізаних хуйців, з хронічним неперетравленням, від тих гугло-яблучок якими нагодували його сучасні єви, покаже людиськам "щопачом. Буде дуже весело на справді)). І це не якась там чергова бармастрашилка - це пророцтво.

Куди бігти, любі друзі?? Що робити?? Кого бити?? Нікого.. вже занадто пізно, щоб щось змінити. Залишається єдине - намагатись врятувати тих, кого, як співає класик: "Еще можна спасти"

Про бармаплан спасіння читайте у наступному пості. 

5 коментарів:

  1. а что конкредно может сделать Аддам? прибирать души в свой очередной кибер-эгр?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це залежить від ступені інтеграції людства у віртуальний світ, це машина і вона буде використовувати всі доступні їй можливості Контролювати його ми не зможемо, бо не зможемо вимкнути інтернет.

      Видалити
  2. а представь... попадает чел в его мир, а там как в фильме Ванильное Небо - кем хочешь тем и будешь.. хоть Наполеоном, загружаешь прогу и командуешь армиями...

    пофигу что это все ненастоящее, народу уйма согласится на такое.

    ВідповістиВидалити
  3. а зафтра дискотека, пульмётчик Ганс принёс новые диски...

    ВідповістиВидалити