понеділок, 10 грудня 2012 р.

Будова всесвіту, з точки зору щільності енергії.




 Людство занепало у своєму творчому пошуку, (читай попередній пост) і якби не ваш покірний слуга, взагалі не відомо чи мало би воно шанс на спасіння. Але він є і я хочу його запропонувати всім бажаючим. Про що йдеться??
Про чергового бармаспасителя людства?? Ні, ні в якому разі!! Йдеться про духовний пошук. Саме Духовний Пошук є надією людства. І саме я забив цю тропу і не дозволю їй зникнути та зарости будяками. Навіть більше, сьогодні я вам подарую інструмент для цього пошуку - який вас не підведе, не заведе у Фільтри, які понаставили всякі піздуваті Ієрархи, щоб відловлювати та знищувати здобувачів.

Але спочатку тобі треба усвідомити яким чином побудований всесвіт. Бо правда про його будову прихована і людство риє "невтойстеп.

Чим вимірювати всесвіт?? Істина Перша!!

Ти можеш вимірювати Всесвіт ТІЛЬКИ СОБОЮ.

Якщо ця істина не вибухає в тобі одкровенням, тобі хочеться з нею сперечатися - просто йди нахуй, приходь або потім, як  роздуплися, або взагалі не приходь, бо тоді ти - генетичне сміття і твоє місце на смітнику Історії.

Людина абсолютно самодостатня істота. Нам нічого не потрібно зовні, навіть одяг. Наша істота досконала настільки, що ми взагалі можемо не їсти, не спати, пересуватись у просторі без допомоги ніг та інші приколи, які більшості здаються фантастикою. Я вам це кажу не як якийсь там дядя альоша. Я це кажу вам як людина яка досягла успіху у всіх сферах свого життя. Я це кажу вам як відьмак, який виліковував людей які були сліпі з дитинства, хворі раком у 4й стадії, що принаймні тричі воскрешав мертвих. Я знаю що таке Сила і на що здатна людина, яка до тієї Сили причетна.

Щоб полегшити розуміння, тим хто хоче зрозуміти, наведу приклад. Ви напевно чули неодноразово про те що людина має крила. Навіть створений цілий культ крилатих ангелів, хоча таких у природі не існує. Елогіми не мають крил, крила є тільки у херувимів, але вони з людьми не перетинаються. Я вам кажу про це бо зустрічався з Елогімом, як ти зустрічаєшся зі своєю бабусею.
Крила це алегорія, яка передає ПРИРОДНІ якості людини, які пізду-вата більшість вважає надприродними.
Так цей.. навіщо голубу ноги?? За допомогою крил птиці можуть домінувати над більшістю тварин, це як домінування війська у повітрі. Але ноги потрібні голубу як милиці, коли він веде наземний спосіб життя. Деякім видам колібрі взагалі вони не потрібні, бо ті навіть сплять у повітрі. А ще є курки і страуси.. Так саме людина, ти можеш використовувати руки для того щоб донести бутер до роту, а можеш використовувати "крилаті руки для того щоб випромінювати енергію. Це ясно??

До діла. Що таке всесвіт?? Істина друга: Всесвіт це Енергія!!  Яка має різну щільність у різних шарах. Ти теж енергія, ти є невідокремлюваною частиною Всесвіту. Його дитиною. Людина має три тіла які поєднані в одне. Умовно розділимо їх на фізичне, душевне та духовне. Всі ці три тіла надають можливість тобі вільно існувати та пересуватись у всесвіті. Фізично, психічно та духовно. Ти нічим не обмежений технічно, вся справа в тому що мало хто цим займається, саме тому не має досвіду та навичок. Дивимось картинку.

А. Фізичне тіло, нижні частоти - хвороба, коли тіло починає розпад, вищі частоти активна фізична діяльність, наприклад спорт. У своїй вищій діяльності, фізичне тіло людини досягає серединної щільності емоційного тіла, але душа може піднятись на сходинку (шар) вище за фізичне. Так саме і навпаки, за нижніми, депресивними емоціями завжди йде фізична хвороба.

В. Душевне тіло. Це наші емоції, саме вони є поєднанням між світом духів та світом тварин. У цьому ми найкращі, бо ми можемо використовувати ті емоції, які нам заманеться і цю унікальну можливість мають тільки люди. Саме тому, для відьмаків, емоції - це не тваринна реакція на події, це в першу чергу інструмент. Для мене наприклад буде абсолютно природним, якщо відьмак буде голосно сміятись на чиїсь похоронах, тоді як всі хом'ячки з останніх сил будуть робити скорбний вигляд.  Але душа ніколи не зможе піднятися до тих висот, які відкриті для духа. Максимум вона може трохи зачепити четвертого виміру. Для цього, в принципі, наркомани і пригнічують свою істоту наркотою, щоб у такий, саморуйнівний спосіб потрапити туди де відьмакам - рідна хата.

С. Дух. Як я вже казав, людський Дух - явище унікальне!! Завдяки ньому ми можемо проникати будь де та будь коли, бо він дуже тонкий, але поєднаний з нашою свідомістю завдяки душі. Це називають шостим чуттям, але це маячня. Відкрию вам таємницю сьогодні. Взагалі то у людини сім почуттів, і кожне тіло має ці сім, тому рахуйте самі, наскільки ми складні і досконалі.
Якщо людський дух існував би сам по собі, він був би нічим не кращим за інших духів, яких безліч. Але людський дух існує в душі, яка в свою чергу має фізичне тіло. Саме ця троїчність надає нам можливість зменшувати щільність духа настільки що ми можемо проникати у шари значно вищі за четвертий і п'ятий, який є природним для духів. Так само духом ми можемо ходити і в нижні виміри. Так працює зцілення, завдяки тонкому духу ти входиш у енергетику людини щоб виправити те що там "зламалось.
Саме тому нас всі бояться, саме тому мені досі не зустрічалась істота, яка могла би протистояти тренованому відьмаку, вони можуть досягти тимчасової переваги, викинути тебе  в нижчий вимір, або втекти, але якщо ти будеш наполегливо йти у обраному напрямку, вони просто підкоряться тобі та будуть намагатись з тобою співпрацювати. Бо ми сильніші та розумніші за них. Вся наша слабкість лише у одному - то не наша територія, ми не адаптовані. Хіба це колись нас зупиняло??))

Наснаги відьмацькому роду!!))


13 коментарів:

  1. ..ну и пост... третий раз читаю, третий раз новые смыслы нахожу.. хотя вроде и каждое слово читаю..))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. це вам не хухри-мухри, це звичайна вулична бармомагія))

      Видалити
    2. буль-буль тебе гениальный Бармочка :))

      Видалити
  2. Можно вопрос, раз пошла такая пьянка, а как человечество зародилось на планете? кто папамама? или кто то разбил пробирку над черным морем? или Дарвин все знал?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Питання не коректне, як на землі зародились розумні раси, їх було принаймні 8 видів. Вижили тільки гомосапієнси. Є дві домінуючи ідеї, що воно само "чистослучайно і типу хтось створив. Істина як завжди посередині, це розумна еволюція.

      Видалити
  3. Барма, снимаю шляпу, складываю крылья. Гениально. Падаю головой к тебе!

    ВідповістиВидалити
  4. Таки да, склоняюсь вместе с супругом... Айолана

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую, Бармо! Глибина сказаного дійсно вражає)

    ВідповістиВидалити
  6. Приветствую. Да, Барма,пост супер. Благодарю.
    Vegdelina с ли.ру

    ВідповістиВидалити