середа, 19 грудня 2012 р.

Ні-людина.




Як вам відома з уроків психології є дві рушійні сили які стоять за будь яким вчинком, думкою людини. Лібідо - прагнення до творення та Танатос - прагнення до руйнації. Сьогодні поговоримо про друге))
Прагнення до руйнації, смерті, має два прояви. Садизм - руйнація, зовнішній вектор та мазохізм, внутрішньо направлена агресія. Коли тобі хочеться щось трощити когось принижувати, завдавати будь якої шкоди - це прояв твоєї садистської природи. Коли ти у розпачі, депресії, коли ти називаєш себе образливими словами, зневірюєшся у собі - це прояв мазохізму  бажання саморуйнації.  Ця пара поєднана. Мазохісти притягують садистів і навпаки. Бажання знищувати закінчується каяттям та знеціненням своєї особистості.  Це начебто зрозуміло, у кожного є, але ніхто про це не любить казати, бо розмовляти бо це боляче. Біль люди приховують, щоб не здаватись слабкими.
Мені хочеться написати про більш тонкі речі, якими пронизане наше життя. Візьмемо за приклад таке явище як ЗАПЕРЕЧЕННЯ.

Це прояв агресії, відмова від творення, лібідо. Будь яке заперечення це смерть. Чому і кому ми кажемо ні??
Спочатку про зов-няшнє)) Ми кажемо "ні" людям, які пропонують або нав'язують нам щось, до чого ми не хочемо докладати своє лібідо, свій творчий потенціал, витрачати свій час та інші ресурси. Це безглуздо. Хоча б тому що ти не знаєш напевно чому тобі це запропонували і чи це не є твоєю долею, відповіддю Всесвіту на твої бажання. Тобі пропонують листівки на вулиці?? Візьми, папірець стане у нагоді, ним можна наприклад підтерти сраку))  Більшість людей кажуть ні, бо їх радник страх або тупі емоції на кшталт подобається/не подобається.
Я взагалі рідко кажу ні, який сенс відмовляти тому, хто хоче поєднати свій потенціал з твоїм для досягнення цілі?? Будь яка ціль, навіть якщо вона і не входить у твоє коло зацікавленостей, є прояв творення. А чим більше в тобі енергії творення (любові) тим ти сильніший. Тим більше у тебе шансів на еволюцію. Хоча треба зробити обмовку. Час від часу тобі пропонують співпрацю, за якою приховане бажання використати твій потенціал у паразитичний спосіб, під виглядом симбіотичного. Але навіть у цьому нема приводу казати ні, бо паразит щоб зацікавити тебе потрібен зробити певні інвестиції, на які він намагатиметься купити твою до-віру.  Це є ресурс. Також тобі не завадить навчитись як себе поводити з паразитами, це теж надбання.  Досвід - найцінніше надбання у всесвіті. Якщо твоє серце буде чистим, ти завжди зможеш побачити підставу, бо у неї інша частота вібрації. Це зрозуміло?? Подумай скільки ти вже втратив у житті та скільки ще втратиш, через те що немотивовано кажеш Всесвіту ні.

Йдемо далі. Запам'ятай просту істину, будеш мені дякувати все життя. Ти не можеш зробити те, чого нема у тебе в середині. Уважно ще перечитай. Наприклад, ти не зможеш нікого заразити добрим чи поганим, якщо сам на це не будеш хворий. Саме тому первісним проявом Тонатосу є заперечення самому собі. Ця хуйня сталася з кожним з нас у дитинстві, саме у анальній фазі коли батьки забороняли нам ходити у штани. Яка дурня, це ж так зручно)) Саме тому будь яке заперечення, огороджування, приниження інших, носить анальну природу. Слова ми використовуємо відповідні - обісрати, облити лайном, насрати на голову (!!), сратися - сваритися. Як це працює. Це одна з первісних батьківських деструктивних інсталяцій яку тобі вживлюють в голову - якщо ти обісрався ти поганий хлопчик/дівчинка. І вони будуть довбити тебе цим до тих пір поки ти сам себе не заперечиш вперше у житті, ти сам собі скажеш ні. Далі ця тема просто розкручується і на цей базовий фрактал накручують будь які принципи. Навіть у 80 років ти залишися маленьким шкідником, який буде думати надзюріти в штанці, чи може не треба. Так це працює.
У чому проблема?? Проблема у тому що більшість батьків занадто пристрасно виховують дітей. Більшість дітей неодноразово переживало потужний стрес від того що не розуміли за що їх пиздили. Що вони роблять не так. Ця невпевненість у собі і є головні ВРАТААДА. Слабке місце, в яке можна бити будь коли і будь кого, завжди попадеш у десятку. Саме у цій невпевненості ти кожен раз шукаєш підтримку, шукаєш та не можеш знайти.

ЇЇ ТАМ НЕМА!!

Підтримка у впевненості, тому тобі, у будь якому разі треба повернути свої "аглоблі в інший бік. Сказати собі "так, замість того щоб знов і знов казати собі, що ти поганий хлопчик або погана дівчинка. Скажи собі "Так!! Не заперечуй себе. Це абсолютно безглузде заняття.

Що робити. Ти не уявляєш як це важко і які гроші платять люди щоб потрапити до мене на кушетку, щоб я допоміг їм вийти з цього лабіринту Мінотавра. Лабіринту де тебе в решті решт зжере твоя Тінь. У тебе можливості отримати мою особисту допомогу нема, тому слухай суди, або гори в пеклі свого безглуздя.

1. Зроби усвідомлений вибір покинути ланку Ні-людей
2. Зроби с-писок своєї ні-природи.
3. Обери щось одне, таке що тобі по силах та перетвори свій мінус в плюс.
4. Порадій трохи своїй перемозі та поширюй цю нову для тебе здібність на інші сфери життя.
5. Не забудь випити на Новий Рік за моє здоров'я))

Наснаги.
 


6 коментарів:

  1. спасибо за совед.
    но я не люблю перенапрягаться, а когда Мир хочет на тебя повесить очередное "Х", .. у тебя и так дофига "хххх", и тут еще "х"...

    ВідповістиВидалити
  2. Бармо, пити за тебе - не перепити! дякую)

    ВідповістиВидалити
  3. допустим,предлагают незнакомый человек подвезти на машинке.Разве изначально нет вариантов на которые будет глупо отвечать «да» вселенной?
    развития каких-то жизненных сценариев хотелось бы избежать.
    Или все сам притягиваешь, как во многих книжках пишут.. ?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, магнетизм ще ніхто не відміняв. Але проблема трішки складніша. Людина повинна доказати своє право на життя. У наведеному вами випадку, можна свідомо сісти до хижака, щоб припинити його нікчемне, жалюгідне існування. Це буде дуже потужне та миле ТААК!! всесвіту.

      Видалити
  4. Барма а це не те Лібідо що Либідь(яка повела трьох братіВ АНЯ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну збіг у вимові слів ми маємо, але чи є в цьому прямий зв'язок, мені не відомо.

      Гусі-Либіді це взагалі сакральні птахи в слов'янській культурі.

      Видалити