середа, 19 грудня 2012 р.

Санта Клава, Міхуїльчик, чи все таки Чорнобіг??





Все!! Дістали тупі хом'яки, яких хлібом не корми, тіки дай якусь дурню ретвітнути. Вождь викопав сокиру війни і йде рубати голову Миколайчику. 

Що сталося?? Совєцкая пропоганда яка тролила попів *і не даремно* Зробила культурний комбек Діда Мороза та Снігурки, яких православні ідіоти запилили та спробували замість нього наївним громадянам підсунути жидівського "Святого, про якого взагалі мало що відомо окрім того, що він у стилі нашої Верховної Зради начистив пику якомусь своєму апоненту на Нікейському Соборі. Часи совєтів у минулому, і саме тому ПГМнуті активно повертають цього недолугого Миколая у колективну свідомість українських громадян. Більш за всіх за це б'ються жителі західних регіонів, вони завжди відрізнялись високим рівнем сектанства. Деякі особливо знеособлені особі, навіть замість привітання кажуть славу жиду Ісусу О_О.. От вже хризтоз головного мозку у чистому вигляді. 
Навіть собі того Миколайчика десь поселили, але потім виявилось що їх там аж два і ті два "святих між собою посрались за грошенята. Щось там було. Чому це все жаж жахливий та журбонька?? По пунктах.

1. Ця дурня з "Миколайчиком під подушку" ніякого стосунку до християнства не має. По перше поклоніння святому це є прояв ідолопоклонства, по друге сам факт брехні, а ще і дитині це не чеснота та праведність - це смертний гріх. Ось вам цитатка зі священного письма:

Біблія (Огієнко)/Від Матвія Глава 18

1 Підійшли до Ісуса тоді Його учні, питаючи: Хто найбільший у Царстві Небеснім?
2 Він же дитину покликав, і поставив її серед них,
3 та й сказав: Поправді кажу вам: коли не навернетесь, і не станете, як ті діти, не ввійдете в Царство Небесне!
4 Отже, хто впокориться, як дитина оця, той найбільший у Царстві Небеснім.
5 І хто прийме таку дитину одну в Моє Ймення, той приймає Мене.
6 Хто ж спокусить одне з цих малих, що вірують в Мене, то краще б такому було, коли б жорно млинове на шию йому почепити, і його потопити в морській глибині...
7 Від спокус горе світові, бо мусять спокуси прийти; надто горе людині, що від неї приходить спокуса!

Це вам не якийсь попік каже та не якийсь там "святий Колян чи Педро, це каже Сам. Як ви гадаєте, обдурювати щиросердечну, довірливу дитину батагом та пряником, це не є спокусою?? Мені чомусь так здається що Джизас, тих хто в нього вірує, за таке по головці не погладить, враховуючи його закидон про "жорно млинове"

Далі йдемо.

2. З точки зору слов'янської споконвічної віри зимовим персонажем може бути тільки Чорнобіг (Дід Мороз) та його онука Мара (сні-гурочка) Це глибока, цікава культура яка є автентичною та яка існувала тисячоліття. Задовго до цього дурного, кривавого християнства яке насаджував тиран Володимир з політичних міркувань, знищивши нашу мову, історію, традиції, нашу руську душу. Тому комуняцкий дід мороз це така примітивна адоптація, брехня на брехню. Вона жодного стосунку не має до справжніх народних вірувань окрім форми. Ось наприклад стародавня українська пісня по сабжу у сучасній обробці звісно.

http://www.youtube.com/watch?v=g7yKsB1J-KA

Тому сама ідея Чорнобіга (Чорноморця від морити голодом), його подарунки під ялинку (родове дерево яке наряджають на новий рік), мають зовсім іншу, глибоку культурну природу, ніж та сучасна, тем більше совєцька профанація. Всі ви читали казку про Снігурку, яка хотіла дружити з людьми. Це правда, бо Мара хоч і була онукою Чорнобіга, була спочатку білою Богинею, але переживши епік фейл пов'язаний зі своєю безплідністю повернулась у чорну наву та стала богинею смерті. Обрала смерть бо не змогла дати життя. Це дуже круті архетипи, насправді, вивчення яких у нас ще попереду.

Саме тому мене так бісить весь цей примітив з насаджуванням Миколайчика. Наше завдання сьогодні повернутися до коріння, вивчити, дослідити надбання наших пращурів яке було вкрадене у нас у злочинний спосіб спочатку христосами а потім комуняками. Але подивиться що робиться, замість цього нас знов повертають як свиней у це корито з жидівськими непотребом, щоб ми не тільки його їли, але й ще годували ними своїх дітей.

ЦЬОГО НЕ БУДЕ!!

10 коментарів:

  1. Барма, расскажи природу для чего нряжать Древо и класть в носок над камином подарки?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В Україні є традиція висаджувати у дворі одну ялинку. Дерево має фрактальну будову і символізує рід. Пращурів, нащадків. Новий рік символізує початок нового колобігу, в знак подяки роду то дерево прикрашалось подарунками, на ялинку вішались подарунки для пращурів, під ялинку для нащадків. У слов'ян конект з родичами був щільний, тому вони і підказували які подарунки зробити дітям. Звідки пішла традиція що і Чорнобіг може зробити подарунок якщо дитина на те заслуговує. Ці вірування були відтворені у казці Одоєвського, який зібрав вірування народу у збірку. Цікавим є факт що Чорнобіг, та і його онука живуть під землею і потрапити до них можна лише через колодязь. Саме засохлі колодці використовували радарі Чорнобіга та Мари у вигляді своєрідного порталу у світ померлих. Стосовна панчоху і навіщо туди класти подарунок - не в курсі.

      Видалити
  2. ээээ т.е. все совершенно обратно, я как бы дарю тем, кто находится в загробном мире?


    ну чулок - это пиндосовская рождественская традиция, так приплел))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. типа таво, тіки це не носило негативного забарвлення як зараз.

      Видалити
  3. Бармо, шо ни ийопово упоминойниво про фильмону Хоббиту?

    ВідповістиВидалити
  4. А магический анализ? Як же так..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. нема, світи Толкієна самодостатні, до людства відношення вже не мають.

      Видалити
  5. барма. а на земле были драконы?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У духовному світі зустрічався, але вони не дуже балакучі)) думаю вони якось пов'язані з динозаврами, але щось там не склалося у них, не дотягнули до розумного виду.

      Видалити