неділя, 2 грудня 2012 р.

"ламайменяполностью", або точка критичної маси.



Сьогодні я навчу тебе важливому аспекту будови всесвіту. Якщо ви усвідомите це, жити вам буде значно
легше. Що таке критична маса (КМ)?? Для того щоб зрозуміти це, вам треба знати що будь який процес, будь яка подія у всесвіті має будову терезів.

Будь яка пропозиція на голосування ЗАВЖДИ розділить аудиторію навпіл і вирішальним будуть одиничні голоси.
Коли ти захворів на ГРЗ, реально так - шмарклі, голова розламується, крутить суглоби і температура, ти знаходишся у фінальній стадії хвороби, а реально захворів ти значно раніше. Просто ти не відчував хворобу бо вона не досягла критичною маси.

Будь що!! Будь де і будь коли, існує по цьому алгоритму:

1. Входини.
2. Початок процесу.
3. Критична маса. (апогей)
4. Завершення процесу.
5. Наслідки.

Приклади критичної маси:

Горизонт події - термін з фізичної космології, межа, за якою не можливо вирватись з полону чорної діри.
Ефект сотої мавпи - дослідження в області колективної свідомості.
Закон  ланцюгової реакції поділу  в ядерній фізиці.
Ці, та  безліч інших, більш менш відомих прикладів вивчені, по ним написані дісери і висери та толку від того конкретній людині дуже мало. Але ви в надійних, цупких та гострих пазурах Бармуши, тому звідси не підете, поки я вам не підвищу ваш рівень свідомості))

Яка конкретна користь, тобі людинка, від цього явища?? В першу чергу воно дасть тобі тверезий погляд на себе. У тебе є критична маса: 25-35 років в цей час ти досягнеш свого максимуму а потім весь останок життя будеш доїдати те що напрацював, бо розвиток припиниться та почнеться старечий розпад. Не гай свій час на дурню.
По друге, ти зможеш краще розуміти те що відбувається навколо тебе. Чому жертви сексуального насилля часто густо закінчують самогубством?? Тому що під час насилля їм завдали потужного руйнівного вектору, який перейшов межу КМ, і хоч ту людину вже ніхто не чіпає їй не стає сили подолати руйнування і вона далі руйнує себе сама.
Чому людина не може кинути погану звичку, або припинити стосунки які її руйнують?? Тому що маса її бажання змін, нового, не досягла КМ достатньої для того щоб увімкнувся процес змін. Вам все зрозуміло?? Добре. Зробіть собі плакатик з надписом по сабжу, та попрацюйте з цим тиждень, поки ця істина досягне у вашій свідомості критичної маси, гиги, і не почне працювати автоматично у вашому розумінні. Бо боротись будь з чим, якщо твоя сила не досягла КМ - це боротись з самим собою.

Наснаги!!


7 коментарів:

  1. у меня недавно межпозвонковая грыжа прошла. Спать на боку не мог 2 месяца.. вот вам и КМ

    ВідповістиВидалити
  2. маладесь))))грыжи вроде не проходят? не?
    а почему такая граница 25-35 лет ? условно? наверно у каждого своя.

    ВідповістиВидалити
  3. цуко, я опьядь апаздало (((
    серость поможет...))))

    ВідповістиВидалити
  4. бородавки и то проходят, а какая то грыжа пустяк))

    ВідповістиВидалити
  5. интересно.. сколько лет копилась критическая масса желания заполнить дом различными тренажерами.. и теперь воплощается гармонично..

    ВідповістиВидалити