четвер, 29 листопада 2012 р.

Вартові легенд фільм 2012



Сьогодні я не просто розкажу про чергове кіно, я відкрию вам таємницю як воно працює у космічному масштабі та як те кіно тре дивитись. До речі я вже писав щось подібне, у нетрях бармоблогу є, можна знайти по тегу  кіно. Але спочатку
про мультик. Треба йти!! У кінотеатр, шикарний український переклад, мультик з гумором та філософією, непогані 3Д ефекти. Барморекомендація однозначно.

Як робиться. 

Що таке уява митця?? Вона складається з двох речей, статичного знання та динамічної уяви. На прикладі "вартових. Вони поєднали базові міфи, на які, до речі, сильний вплив мала слов'янська міфологія, в один сюжет. Міфи взагалі не поєднувані, тому цементом була уява, сюжет. Де той цемент взяв сценарист?? Правильно, від приєднався завдяки своїй уяві до духовного світу і йому "загрузили певний файл. Що то за файл, хто йому завантажив?? Ця уява ніщо інше як звіт про ти процеси які відбуваються у тонко-матеріальному світі. Їхня сучасна еволюція.
Тут дуже важливий момент. Чим відрізняється пейсатель від відьмака?? Тим що писака може тіки спостерігати та потім фіксувати, а відьмак може брати участь у духовному процесі. Якщо відьмак тру, ті його духовні походеньки проявляться у реалі, якщо чудак на букву м, це все залишиться в його уявному світі.
Про сам файл. Автори фільму мали непогану "підключку, тому суть духовних процесів передана ними на 85%. Достойний мульт. Якщо ви цікавитесь календарними егрегорами, світом сновидінь, психологією дитини, ви знайдете багато матеріалу для себе. У фільмі досить чітко розібраний цікавий процес як група егрегорів у конфлікті,  додає до себе це одного нейтрального, для того щоб подолати ворожого егра. Більш за те. Чітко розібрано як русалка перетворюється на духа покровителя. Як ці духи взаємодіють зі свідомістю дитини та якою потужною енергією володіє відьмак, хоч він і дитя. Також чітко розібрані фази взаємодії з духом.

1. Відчуття присутності.
2. Візуалізація
3. Взаємодія.

Ключовим моментом є віра. Це також правда. Дуже точно передано як духи бачать донорів, у фільмі це артефакти глобуси. Короче писати не переписати. Мультик - суцільні інфомасиви про світ духів. Навіть нашу Мару чітко показали, як працює та до чого призводить, хоч вона в них хлопчик)) навіть вхід у її світ через колодязь,  дірку в землі - один в один з культу радарів смерті.
Що цікаво, найпотужнішій дух - дух сновидінь та його темне альтерего з яким вони ведуть запеклу боротьбу. Короче всим хто цікавиться магією, передивитись з паузою та конспектом, інсайтів я вам обіцяю вагон та маленьку бричку.

Як дивитись

У кожному кіно є два, а то три смислових шари. Коли ви дивитесь перший раз, вам треба просто насолоджуватись та усвідомити треба вам дивитись ще раз чи ні. В процесі перегляду  збирйате катарсиси. Катарсис або інсайт, це коли тебе пробиває, штирить.

Катарсиси бувають двох типів.
1. Загальні. Це те що пробиває всих. Вони говорять вам про меседж який хотіли інсталювати вам сили що створили кіно.
2. Особисті. Це те як твій особистий всесвіт взаємодіє з меседжем.

Перше використовуйте для розвитку, друге для самовдосконалення.

Фсе..

Подивиться кіно, перечитаєте ще раз мій пост, напишить у коменти свої враження.

Приємного перегляду.


5 коментарів:

  1. офигеть.. фильм переводится с англ как "Восстание Стражников.." Rise of the guardians//
    На Украине - Стражи Легенд..
    В России - Хранители снов...


    все мудаки

    ВідповістиВидалити
  2. ну или возвышение стражников...

    ВідповістиВидалити
  3. ну или мудаки бдят )))
    лан

    ВідповістиВидалити
  4. Сначала хотел успросить у БС, почему стал чувак Ледяным Джеком, а потом в торрентах наткнулся на это:
    http://www.fast-torrent.ru/film/dzhek-frost.html

    гарадские легенды))

    а вообще Джек похож на меня)

    ВідповістиВидалити