вівторок, 20 листопада 2012 р.

зборка-ро-зборка


Будь яка динамічна система, а людина є саме такою, живе за принципом постійної зборки, переосмислення, розборки, спустошення, нової зборки.
Найкраще це можна побачити на
дружніх стосунках. Одні приятелі приходять, інші уходять, все змінюється бо змінюєшся ти. У реалі це не так помітно як в соціальних мережах, але так є. Це досить цікаві процеси для спостереження. На жаль більшість людей далі свого носу не бачать. Але тем не менш кожну хвилину свого життя так само складаються розкладаються на клітинному рівні, на рівні думок. Підсумовуються, віднімають та віднімаються.
Нічого з цим зробити не можна, хіба що намагатись як можна щільніше усвідомлювати цю цікавинку.

Коли людина розбирається, в більшості випадків це відбувається несвідомо, вона відчуває себе погано, бо вона втрачає енергію, цілісні інформаційні масиви. Саме тому людям гірко та боляче коли вони розлучаються. Вони втрачають те що складали. Під час роз-пат-чу, занепаду, сапієнси намагаються утриматись від повного розпаду, тому кажуть один одному ці всі ваші слова типу - тримайся, все буде добре, не тому що справді буде добре, просто щоб знов уві.. увім.. включіласьйолка.
Коли йолка такіда, людина знов відчуває приток нової енергії, нової збірки,  вона заспокоюється до чергового періоду розпаду, чергової смуги на зебрі життя.
За цим цікаво спостерігати у мережі. Коли з'являються нові пчоли які несуть в бложик аффтара новий мед, до яких він/вона через час втратить цікавість та буде шукати новий мед у нових п-чолак. Це не добре не погано, так це працює. Бо тваринка колективна, а будь яка тваринка хоче отримати підтримку. Щоб за вушком почухали та у блюдечко з голубою смужечкою налили молочка або віскарика.

фчоммаральсєйбаснє. А ось у чому. Якщо ти ці процеси вивчиш, засвоїш, ти зможеш їх контролювати, тоді твій дрейф у океані життя буде не просто хитання на хвилях, воно буде щось таке що можна назвати хоча б з натяжкою курсом.

Тому не дрейфтє та не дрей-фу-йте, краще як співає

Rammstein - Reise, Reise


або як кажуть у нас на Подолі - вставай рибак та пливи. 

7 коментарів:

  1. И почему ты ушел с ли.ру?
    Сейчас столько бы пчелок к тебе прилетело.
    Возвращайся!
    Там интересней.
    Там тебя все обожают!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. відповім цитатою Класика: http://www.youtube.com/watch?v=6G7PF_VOp40
      Що до любові, то не любити Бармушу може хіба що сліпоглуходурний

      Видалити
    2. Те кому Барма действ. интересен здесь, остальные - массовка.

      Видалити
  2. йя думать это у двуногих называться дружба, но ошипся)

    ВідповістиВидалити
  3. про всяк выпадок, до твого відома: твій блог блокує гугл хром і видає повідомлення "Опасность: обнаружено вредоносное ПО!
    Google Chrome заблокировал доступ к этой странице на сайте bgopen.blogspot.com.
    На эту веб-страницу было вставлено содержание с www.newizv.ru, известного распространителя вредоносного ПО. Ее посещение может привести к заражению вашего компьютера вредоносным ПО."

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так в курсі, я звісно нічого такого не встановлював, обіцяли вирішити проблему протягом доби.

      Видалити