субота, 27 жовтня 2012 р.

Побутова містика.




  Що таке містика?? Це компенсаційний механізм психіки, яка не здатна захистити людину від подій або фактів які не вписуються в звичайну картину світу спостерігача. Коли ці нестикування не можна заблокувати банальним - цього не існує бо не може бути, це у мене галюни, тому повинно бути якесь наукове пояснення, психіка звертається за допомогою до
містифікацій.  Людина починає вірити у релігію, зубну хвею, казки бабці Аріни та інші побутові вироби колективного свідомого. Містифікація це такий мостик між свідомістю людини і подією яка знаходиться за границею її свідомості.

Буває таке, що людина намагається тобі щось пояснити та використовує для цього безліч зайвих слів, які нічого не прояснюють але надають впевненості що чувак шарить. А є таке що скаже два-три слова і у тебе так, лампочка кляц і засвітила. Так ті багатомарнихслів і є містика по суті, а два головних слова - то одкровення.

Навіщо тоді ця містика потрібна?? Все дуже просто, одкровення це вища форма діяльності твоєї свідомості, ти не можеш весь час бути у стані тієї вищої діяльності, навіть я не можу. Тому зазвичай це так працює - твій містичний міф час від часу коригується одкровеннями, звісно якщо ти не труп духовний. У цьому випадку твій міф, твоя містика, наче бетон стискає тебе по самісіньку шию, так що ти і ворухнутись не здатен.
Це ясно??
Що тоді має значення?? Значення має Ритм твого бігу, як казав один жид - від сили до сили, від слави до слави. Чим частіший твій ритм, тим більш гнучкий, динамічний твій міф, тім легша твоя містика і тим ближча вона до правди.

Любить себе.


2 коментарі:

  1. барма, що краще за містика або авто кредит виплачувати?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. краше містика, кредити це підживлення паразитів, духовних і м'ясних.

      Видалити