четвер, 1 листопада 2012 р.

Заміщення постаті Батька у вихованні дівчини підлітка.

На фото зображена "особь" імовірно жіночої статі, яка всім своїм виглядом наче говорить глядачу - щауєбу!! 
Вона символізує хвору уяву митця, расового жида з Дніпропетровська - Е. В. Вучетича, психіка якого постраждала від знущань мати тирана. В цій епічній композиції, меч символізує фалос - наче вкрадену чоловічу гідність автора, поруч щит з гербом - недосяжна вагіна, яка натякає, що чуваку не світить. Два прищі на грудях говорять нам що автора не годували молоком, також це доводить відсутність сосків, хоча груді ростуть зверху кофтини. Дана Скульптура є ідеальною ілюстрацією для мого поста.



Мати тиран.
Про що йдеться..
Традиційно в житті людини постать батька асоціюється з агресією та тиранією. Ми можете мені тут накласти купу цегли і сказати шо ніхуя у мене Бацка няшканяшная, це нічого не змінить. Я не буду вам пояснювати як малеча конкурує ще з одним претендентом на цицьки, особливо коли стає свідком як батьки сваряться. Мені облом щось комусь доводити, або зрозумів або тупий. Нормально коли батько брутальний та трохи дитинку лякає. Це їй знадобиться у житті. Добре коли при цьому ще намагається збудувати особисті стосунки з дитиною, по уму. Але ми не про це. Є такі родини де батько тюхтій, а мати тиран, пиздить всіх направо та наліво і інші нескладні радощі сімейного життя. У такої дитини проходить заміщення постаті батька. Ним стає мати, це галімо особливо для дівчат. Психіка не формується як їй так треба, це відбивається на характері та життєвих обставинах психа)) точніше психічки. Роздивимось детальніше.

Подвійний отець.
В першу чергу у результаті заміщення, ставлення до батька у дівчини розчіпляється. І все наступне життя тьотя буде мати подвійне ставлення до всіх чоловіків. У генітальній фазі вона буде бачити тюхтія якого треба захистити від Тирана. У фалічній - мріяти про чоловіка який би взяв її за шкірку та добряче струсив, дав копняка. До жінок така дівчинка буде ставитись з недовірою, читай, фореваалон. Мати закадичну (за кадик) подружку їй за правило не світить. З матінкою також буде ненависть і постійний срач.

Захисниця батька.
Психічка наша, особливо у дитинстві буде гратися здебільше з хлопцями і що саме смішне намагатися їх захищати, за що буде отримувати люлєй і знов переживати ту саму драму, що тюхтій (образ батька) за якого вона захистилась її не підтримав а підло втік. Це дуже смішно і сумно одночасно, бо гра-бля та буде дівчину переслідувати все життя.

Страх та потяг до брутального альфа самця.
Це особливий пункт у нашому списку. Коли наша психічка зустрічатиме сильну Альфу, вона ЗАВЖДИ буде впадати в потужніший ступор. Відкриємо простирадло та подивимось, що відбувається у неї в душі.  В першу чергу дівчина буде відчувати сильний потяг до альфи, бо перед нею стоїть завдання відновити чоловічу силу у своєму роді. Народити сильного самця можна тільки від сильного самці. АЛЕ!! Вона намагатиметься поєднати те що не поєднується, впіхнутинєвпіхуємоє - Альфу і своє бачення чоловіка як лузера (з досвіду). Як тільки чоловік буде проявляти агресію, а для альфи це природний стан, у дівчини буде вмикатись захист. Вона в ньому буде бачити не чоловіка а свою мати тирана і намагатись захистити від неї свого внутрішнього хлопчика. Це піздецьдорогаяреакція. Такого я не побажаю навіть ворогу. Тягнутись до альфи та тікати одночасно, замість того щоб розсунути ноги та кричати з матюками - ТАК!! ТРАХНИ, ТРАХНИ МЕНЕ СКОТИНО, ДАЙ МЕНІ СВОЄ НАСІННЯ, ЄБІ МЕНЕ ПОВНІСТЮ!! Наше со-крові-ще буде психувати та відштовхувати свою єдину надію.
Я все сказав.

Анамнез.
Пригнічена сексуальність яка застрягла у фалічній фазі, за правило такі дівчата - довго не втрачають дівочість. Взагалі не дуже цікавляться сексом.
Підсвідомо шукають хлопця слабкішого за себе, бо не мають досвіду у спілкуванні з сильними чоловіками, хоча і прагнуть цього. Свої прагнення рідко доводять до стосунків, це обумовлено фалічною фазою сексуальності, коли дівчині легше жити у мріях про прекрасного принца ніж будувати реальні стосунки. Тому якщо і знаходять хлопця своєї мрії у останню хвилину тікають від стосунків. Одружуються з тюхтіями.

Що робити?? Накопичувати гроші, знайти доброго психоаналітика, бажано чоловіка, який зможе хоча б діагностувати вашу проблему, віддати йому ті 2-3 тищі зелених, замість того щоб витрачати їх на всіляку хуєту, зцілити свою душу та своє життя.

Будьте здорові.

4 коментарі:

  1. це обьемный труд..

    знавал я одну особу, она без отца выросла, так у нее потом бзик штоле был.. иметь много любовникоф..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. так, спроба компенсувати дефіцит чоловічої енергії, сексуальний вампірізм, такий собі, більшість повій страждають на це діло.

      Видалити
  2. я думал это связано с отсутствием отца в детстве... такой механизм как у бывшего блокадника: брать еды прозапас всегда..

    ВідповістиВидалити