пʼятниця, 2 листопада 2012 р.

Як поховати маму



 Таке просте запитання, часто-густо кидає людей у ступор. Вони хаотично починають шукати відповідей,  кликати всезнаючих бабок, попів, безліч бобиків і намагаються як найшвидше це все якось пережити та забути. Бо насправді
людям насрати на себе, на мати, на те-що буде з те-ще-ю після смерті. Такі тупі створіння. Вважають себе вершиною еволюції, хоча нічим окрім свого статусу вконтактику не цікавляться, мабуть вважають вконтактик також вершиною еволюції.
Добре, це все сумно, тому перейдемо до справи.
Коли помирає твоя мама, тобі треба вирішити три проблеми:

1. Утилізація гниючого трупа
2. Проведення похоронного шоу "ВСЕБУДЕХОРОШОУ" для збіговиська психічноєбанутихфакіннатс.
3. Допомога мамі адаптуватись у новому для неї світі.  

Писати я буду багато та серйозно тому якщо ти все забудеш, запам'ятай оце:

Твоя головна задача 
МАКСИМАЛЬНО АБСТРАГУВАТИСЬ
 ВІД ПОХОРОНУ ТА САМОГО ФАКТУ 
"ВТРАТИ" ДОРОГОЇ ТОБІ ЛЮДИНИ. 

Затямив?? Тепер по порядку.

Пункт намба ван. Як співає Жана Арбузарова - а труп гнійот, а труп гнійот. Людина гниє завжди. Зовні, з середини, навіть у роті, ці ваші ранкові пахощі з пащі і є результат діяльності гнилостных бактерій. Тому срати цеглиною що матуся яка ще вчора бігала бодрячком за пенсією, зненацька лежить обісцяна та обдєлана по самісіньке нємагу і страшенно штиняє, сенсу нема ніякого. Це все біохімія. Перед тобою стає просте завдання *недуже* той гнійній шмат м'яса, вивезти, закопати або спалити і при цьому отримати всі необхідні папірці, бо без бумаШкитикакаШка. Найпростіше віддати цю нехитре завдання спеціалістам - похоронному депо та ад-вокату. Вони цим на життя заробляють, тому зроблять все як треба *нєочєнь* І головне ти успішно виконаєш головне завдання. Яке?? Правильно, те що написано червоним. Грошей це скушає чимало, але обирай сам, що тобі цікавіше, попрощатись з кровними або мати безкоштовну екстремальну пригоду. Яка може і обов'язково спробує залишити у твоєму серці глибокий слід.

Пункт намба ту. Шоу для дегенератів  які раптова згадали що у них є родичка/сусідка і вважають, що обов'язково повинні прийти і пожерти нашару куті та буханути водяри. Ще це генетичне сміття обожнює дивитись на трупака, слухати похоронний дабстеп, повмикати на кладовищі, послухати співи попа-д'ї, Якщо ти позбавиш їх цієї забавки, вони тобі цього не подарують і навіть можуть наваляти піздюлєй, вихопивши при цьому як красноєзнамя, труну з усопшайстарушкай, щоб зробити все ЯКПОЛОЖЕНО!!!

З чим це пов'язано?? Люди все життя з останніх сил ігнорують факт своєї "кончіни. І от коли хтось з близьких клеїть ласти, весь цей накопичений потенціал валить неспинним водоспадом лайна. Бачили як хтось з психів ридає на труні і б'ється головою об кам'яний пам'ятник?? Оує бейбі, це саме воно. Бо насправді людині насрати на померлого так як йому було насрати при житті на нього, але валить той збережений потенціал бо людина нарешті відчуває що теж віддасть ковзани. Те саме чуйфство:

ЯК ЦЕ??!! Я НЕ ВІРЮ??!! Я ж тільки вчора хотів отруїти її огидного собаку. Що ж тепер робити??!! Вааааааааааааааааааааааааайййййййййййййй!!!!!!!!!!!!!!!!!! хоспадя.

Так це працює, і чим сильніше людина витісняла думку про свою неминучу смерть, тим більше її штормить на похороні. Бо якщо вона справді любила померлу, вона принаймні зможе хоч трохи відчути що та людина стоїть поруч і охуєває від нового стану дивлячись на все те шоу. Що з нею нічого не сталося, а те що лежить і смердить - шмат гнилого лайна.
Але правда всім як завжди похуй бо треба робити ЯКПОЛОЖЕНО!! І тобі краще з цим не сперечатись. Попроси когось або найми за гроші тамаду. А ти роби вигляд помираючого леблядя і кажи всім що тобі дуже погано, тому ти ніхуя не тямиш, і взагалі ось ось втратиш свідомість. Можеш у хустинку покласти кільце лука, це гарантує тобі вологі очі)) *такийлайфхак.
Все ясно?? Ніколи не торкайся померлого!! Труну теж не носи.

Ну і головне)) для тих хто дочитав до "сегомєстапомогнамхоспадя. Пункт намба сри. 
Що робити насправді, бо ти не ідіот і розумієш що щось таки робити треба. У тебе є достойне завдання, ти можеш допомогти померлому або новонародженому у новому світі, адаптуватись. Їм дуже складно там насправді. Інше діло ми відьмаки та відьми, ми шастаємо у ті ваші Нави, майже кожен день і нам воно якось там все мило та знайомо. Ми там як вдома. А от звичайні люди, для них там все нове та незнайоме, і від цього їх донбасить. Сам факт що ти відкинув ковзани померлому важко усвідомити, та ще треба попрощатись з світом живих. Саме тому природа надала аж сорок днів на адоптацію. Це не якась там дурна містика, це звичайна фізика саме за 40днів душа втрачає щільність щоб мати здатність зробити перехід. Як допомогти я скажу нижче, а зараз подивимось на стандартні сценарії що відбуваються з людьми.

а) Твоїй мамі пощастило бо вона православна язичниця. Тут все олрайт, вона і так з деревами розмовляла та спілкувалась з пращурами, тому проблем у неї не буде. Ти можеш їй посміхатись, вона буде посміхатись тобі натомість і ти, і вона знаєте що ви навіки разом, просто змінився формат. Тут навіть і порадити нема чого. Єдине що можна нехай напише у заповіт що вимагає поховати її у язичницькому обряді, а хто її не послухає той буде мучитись в корчах та горіти вічність в жидівському пеклі. На хом'ячків таке діло має потужний вплив і тобі буде значно легше послати цих одержимих чорних бабок - янголів сатани, в обрізаний хуй.

б) Твоя мама атеїст. Це гірше, але не так вже воно і погано. Для неї буде великим сюрпрайзом що після смерті є життя. Тобі потрібно просто з нею розмовляти, посилати промені добра. Йти їй все одно нема куди, тому через 40 днів вона піде до свого роду і буде жити у щасті та злагоді.
Як розмовляти. Не розмовляй з нею напряму. Це небезпечно, бо між тобою та померлою може утворитись канал. Померлі дуже люблять енергію живих, бо вона смачна і потужна. Тому розмовляй так наче відсилаєш їй смс, не прямою мовою. І якщо щось почуєш від неї, зразу ніколи не відповідай відморажуйся потрохи , відповіси через деякий час. Знов таки у форматі смсочки. Якщо ти цього не зробиш, сцука)) ти нашкодиш собі і їй. Її це може утримати в перехідній фазі. Її подорож тоді значно погіршиться, а у тебе виникнуть проблеми зі здоров'ям. Все ясно?? Також працює фішка з заповітом, щоб заспокоїти христюків, які кістками ляжуть щоб її "отпеть. А це духовний злочин.

в) Твоя мама християнка, іудейка, мусульманка. Це все дуже погано. Коли вона помре, анхели мерке, злодюжки Єгови, візьмуть її "падбєлиєручкі. Та кинуть фтопку, щоб підживлювати Загарбника. Це така погана новина, євангєліє Джизасакрайста, шо вам всєм пиздець. Змінити це майже неможливо, бо ти не маєш влади та права втручатись у чужу долю. Як би тобі цього не кортіло, як би ти не прагнув допомогти своїй матусі, це не твоє, тому поплач і погорюй трохи і йди далі, пильнуй свою дорогу. Вона сама винна і то її вибір. Тому нехай відспівають  ставлять хрест на могилу та інша нєкромантія, то їх нрави. Тупо забий і все. Все ясно?? Як не ясно питайте у коментах.

4) А що скаже Сірість?? А нічого, сірі не знають смерті, тому якщо хтось вб'є тіло сірого і таким чином вивільнить його душу, заплатить подвійну ціну. Душа сіра одразу попаде в такий собі сірий туманчег, а там всьосвайорадноє, самі побачити якщо що. Якщо ти не сірий, але після смерті раптово побачиш той туман, ти гражданіна туда не ходітисюдахадікірпічбашкаупадьотбольнабудє.

Аріведерчільова.









15 коментарів:

  1. Барма, я все понимаю. но мова - это нечто)
    Поховать.... Типа "как сховать маму№

    Дякую огромное за работу.

    Я бля охереваю, когда мой отец умер, бабушко, исстрадалась, на фото смотрела, думала тоже видать постоянно, короче отче чудом ушел в мир Персефоны..

    Брат ушел двоюродный, так его мамть (тетка моя) фото его блять дура поставила около своей кровати.... плачет и плачет ... ужас.

    Так еще идиоты когда мой отец умер, купили на кладбище сразу еще прозапас земли на несколько могил...........................

    ВідповістиВидалити
  2. а то!! шо их надо закрывать...шоб душа ненароком не ушла куда ей не требо..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. та.. слухай ті байки, може ще лазером направити??)) Для духів фізичний світ як для тебе повітря, уявляєш що "повітряне" дзеркало тебе не туди уведе??))

      Видалити
  3. рассмотрим три предположения))) все так сказать найдено в сети

    1)Душа умершего человека может заблудиться в зазеркальном лабиринте и навсегда остаться в зеркале, не найдя пути туда, куда ей положено. Заключение души в зеркале, пусть и невольное, может лечь огромной тяжестью на вашу карму, это может обернуться для вас большой бедой и в этой жизни, и в последующих, так это зачтется вам как нарушение одного из основополагающих законов Вселенной.

    2)
    Это еще дохристианский, чисто славянский обычай.
    Древние славяне считали зеркала границей между земным и потусторонним миром, поэтому и возник обычай закрывать их чем-нибудь или отворачивать, закрыв проход для покойника между мирами, чтобы он не мог вернуться в наш мир.

    3-4) Зеркала закрывают для того, чтобы душа усопшего, увидев себя, не испугалась. Другой вариант толкования - чтобы покойный не напугал родственников. Есть даже поверье, что если человек увидит в зеркале покойного, то вскоре умрет.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як співає Алла Борисівна - "фантазий многа, он адин у пириправы". Весь сенс дзеркала та пов'язаних з ним міфів, полягає у тому, що людина з недостатньо розвинутим "баченням, за допомогою дзеркала може краще побачити світ духів. Це викликане структурою людського ока та мозку. Ще раз повторю, подібні забобони виникають у дилетантів які і гадки не мають про будову всесвіту, також не мають досвіду у спілкування з духами. Для духів будь які фізичні об'єкти не мають значення, для них має значення енергія, у сенсі потойбічна енергія, яка для них і є матерія. Вони взаємодіють з душею людини а не з "мертвими" предметами.

      Видалити
  4. у меня кстати были несколько снов, где один раз меня пытались затащить какие то руки в зеркало, а в другом, я сам туда прыгнул как Нео в агента Смита... но ниче и там нормальный мир оказался вроде..

    ВідповістиВидалити
  5. чего так гробик трогать нельзя?
    и трупик. Трупики, например, повора разделывают. Не людские каэшн, но разница не велика
    SJ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. різниця приве-лика, наша сірість, патологоанатоми трупики теж рубають, але тут вся фішка у тому шо торкається померлого, та ніжно обнімає труну найближчий родич. До нього по родовому каналу багато що перескочити може і то не добре буде. Особисто у своїй практиці мав справу з духом хвороби (рак) яку донька підхопила від мати та зненацька захворіла, хоча була абсолютно здорова до похорону.

      Видалити
  6. Анонім3 листопада 2012 р. 15:48

    а чего так фото живаго нельзя класть в гробик? условность типа, ага)

    ВідповістиВидалити
  7. Барма,ты не про свою же маму написал?Да?
    Печальный и зачотный.
    Лан

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ні, бігає ще громадянка, це.. скажемо так, літературний прийом.

      Видалити
    2. ДОБРОГО ей здравия!
      а вот если пчеловек почуял маму там и подцепился напрямую. Шо делать с ним? с каналом. "горе" психику и разум выключает.
      зеркала я думаю закрывают шоб не видеть свои лицца.

      Видалити
    3. мати постійний прямий канал зі "здоровим померлим" пращуром, це не круто, природа такого не передбачила. У Коловороті є певні дати, коли відкриваються грані світу і спілкування з пращурами є норма. Великдень, Осінні Діди, тощо. Ситуація значно погіршується коли душа померлого не знайшла притулку на родовому дереві та застрягла між світами, така душа починає розпадатись та перетворюється на примару. У такому випадку дух починає паразитувати та викачувати з людини енергію, це відбивається на психічному та фізичному здоров'ї пОциєнта)) У такому випадку потрібен екзорцист та психолог. Перший щоб розірвати канал та вигнати примару, другий щоб закрити психіку.

      Видалити