четвер, 23 серпня 2012 р.

Як обирати владу??

Цей пост не про політику, а про механізм голосування. В ньому більше арифметики ніж політики, бо як вам відомо Бармуша цим цирком на дроті не цікавиться.

Сучасна система виборів хибна по суті. Бо у влади ЗАВЖДИ опиняються ті, кого більшість не бажає бачити при владі. Може саме того отой во називається урни *для сміття*

Як все відбувається?? Пропонуються кандидати. Є кандидати яких люди ненавидять, тому вони ЗМУШЕНІ, голосувати за конкурента, не тому що він їм подобається, а щоб не пройшов той негідник. За всю історію України ми так і голосуємо. За Кравчука, щоб не пройшли комуністи, за Кучму щоб не пройшли комуністи, за Ющенку щоб не пройшов Янукович, всім вже похуй - пройшов Янукович.
Або Льоня Космос - за нього проголосувало 20% гречаних бабульок і він став мером!! хоча 80% киян були проти наркомана. А ще ці ідіотські другі тури.. це взагалі маячня. Саме це голосування ЗА, створює поживну середу для всіляких маніпуляцій з наївними хом'ячками. Голосувати можна тільки ПРОТИ, от пратівнава, як кажуть))

Як треба??

Ось так повинен виглядати бюлетень напроти кожного кандидата. (тиц на картонку)


ПУПКІН             


Одному кандидату треба ставити один хрест. Відзначити треба всіх кандидатів.
Вибори проводяться в один тур, арифметика дуже проста. Ті кого не знають, значить вони не потрібні, взагалі знімаються з виборів. Наприклад якщо кількість тих хто їх знає не перевищує 50%.
У тих, кого люди не проти бачити, відмітаються бали, рівно стільки скільки проголосували проти них. У сухому залишку маємо найбажанішого кандидата від народу. Ніяких тобі спекуляцій, маніпуляцій та іншої хуєти.

Але кому воно потрібно??)) Добре, що я прибічник ефективної тиранії. 

1 коментар:

  1. "За Кравчука, щоб не пройшли комуністи, за Кучму щоб не пройшли комуністи, за Ющенку щоб не пройшов Янукович, всім вже похуй - пройшов Янукович.
    Або Льоня Космос - за нього проголосувало 20% гречаних бабульок і він став мером!! хоча 80% киян були проти наркомана"

    + 100 !

    ВідповістиВидалити