середа, 22 серпня 2012 р.

Як вимкнути Бога





Вітаю вас мої теле-глядачі. Сьогодні я маю дууже гарний настрій, саме тому вам пощастило дізнатись одну з центральних істин.

 Як звільнитись з під влади духовного паразита Єгови, він же проходить у цьому блозі під прізвиськом Меркаб.
Але на початку вам тре усвідомити декілька речей, які допоможуть вам вирвати цього глиста зі своєї душі без м'яса, гладенько та безболісно. Вам потрібно перерізати деякі щупальця щоб це видалення не нашкодило вам та вашій долі. Бо істота древня, його цисти передавались з покоління в покоління, так що деякі людиськи мутували безповоротно, і допомогти їм вже не можна. Їх у цей блог ніколи не притягне, а як притягне, вони все одно нічого не зрозуміють.
Зараз до речі гарний час для звільнення, бо Сили природи (звісно не без нашої допомоги) потрохи звільняються від Загарбника, по ходу звільняючи души людиsick.
Візьмемо наприклад події пов'язані з Pussy Riot.
 Це один з проявів на поверхні, того процесу який ми увімкнули декілька років тому, коли допомогли жіночому егрегору звільнитись з під влади штучно створеного патріархального блоку колективної свідомості людства.
Тут тре щось знати про Єгову. Який видає себе за Бога Отця. Чи є у глистів тато та матусі?? Чи водять вони діточок у дитсадочок?? А уявіть що це ше не просто глист, а інопланетний глист мутант, який взагалі геть не має не роду не племені. Тому тільки свідомість забруднена випорожненнями паразита може серйозно сприймати цю байку про Отця, Сина, та.. зненацька ще одного мужика - Святого Духа!!

О_О Агов!! А це що за кекс?? Шо там у вас за дивна сімейка адам-сів?? Ви що голубі?? А де ви поділи Бабцю, Матусю та Онучку, мишку та Жучку?? З'їли чи тримаєте у підвалі на ланцюгу?? Як пропалився сам Син - хто має очі той бачить, оче-видні речі.
Єгова не отець, він взагалі не має нічого подібного до наших форм і норм, йому просто складно контролювати жіночий егрегор, бо жінки багатовекторні та енерго-не-ефективні. Саме тому падла зробила ставку на поцреархат, так зручніше. А у нас наприклад, слов'ян, ніколи такого не було бо в нас місцева філософія - як ми народились на взаємодії так і віримо у гармонію, а не сексизм.

Звісно на чисту трансформацію у людей немає ні сил не розуму, тому вони вигадали спекуляцію про Богородицю яка начебто повинна "пєрємагті Крабе, хоча це якось звучить туповато, хіба Путєн та Гундяй могуть змагатись з начепто Богородицей?? Смішно. Але маємо що маємо, поки жінки наберуться сміливості назвати ім'я Макоши, вони будуть ще довго борсатись у цих садо-мазахиських іграх. Звідти, до речі, і цей характерний прикід пусей.

Не треба намагатись зробити щось у космЫчному масштабі. Це головна помилка людей. Коли вони бачать якусь несправедливість, вони зразу починають висирати оргоомезну колективну цеглину, а давайте зробимо те, а давайте зробимо се. На ото не сил не бажання нема, тому як завжди попіздєлі і розійшлися.
НЕ ЧІПАЙ КОСМОС!! Нехай цим займаються професіонали, зміни свою маленьку галактику душі!! По перше це переведе тебе на іншу частоту вібрації, і ти не будеш вже перетинатись з тим що тобі не подобається, (звісно якщо відпустиш). По друге, хто знає може оцей твій електрон і є останнім достатнім для критичної маси, щоб увімкнути ланцюговий процес та призвести до змін у суспільстві?? Ти точно про це не знаєш, тому роби мовчки собі, і не дивись у город сусіда. А якщо він спитає, ти йому допоможеш, бо сам це вже пройшов.



Добре, до діла. Як я вже казав, вам "нєсказанонєгадано пощастило що ви читаєте цей блог бо вам вже не потрібно борсатись у тому ляльковому лайні та ви можете просто перейти до чистих, ефективних практик.

Шо робити??

1. Вимкни у себе Керуючий сигнал. Що це?? Це твої постійні сцикливі внутрішні посилання на Божиньку. Бога нема, і ці всі твої постійні з ним обговорення та хапання за бридку слизьку істоту всього лиш обміни речовинами з глистом який сидить у тебе у лівій півкулі (якщо ти правша). Ти йому гониш чисту енергію, а він тобі наркотик та лайно "по венах".
Як тільки ти це зробиш, ти побачиш новий світ, у якому не треба "вєрь - убейся - пососи " Світ у якому можна напряму взаємодіяти з Енергією, досягаючи своєї мети та відповідаючи за свої вчинки, без посередників, без плати та смс, як каже Десятник.

2. Якщо ти видернув той штепсель та звільнився від матриці, це ше не значить що ти окай. Ти убрав глиста - причину хвороби, далі тобі ше тре вилікуватись. Перестань *вовапєрєстань* дрочити на Смерть. Смерті не існує, це хвороба. Глист зацікавлений у твоєї смерті, бо якщо ти будеш довго жити ти рано чи пізно почнеш роздуплятись. Не можна вічно жити у брехні, йому це вигідно, але тобі та смерть не потрібна. Смерть це не спосіб життя - це спосіб випорожнення. Тобі це зараз не зрозуміти, поки ти "підключений, але на другому кроці ти це усвідомиш, звісно якщо забажаєш.

Все ясно?? *дєрзайтє



2 коментарі:

  1. Барма,ну а своїх Богів (рідних) просити можна,чи це все тільки фізика і хімія?Мені наприклад допомагає,враховуючи те ,з яких пазурів ми з чоловіком вирвались. Дякую за науку! Аня .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну якщо розібратись то все фізіка і хімія. Саме в слов'янській традиції цього атеістично-псевдонаучного протистояння нема. Також нема - вєрь/убойся/попроси. Суть язичництва у радінні богам, а не в вимолюванні чи випрошуванні, це скоріш взаємодія ніж паразитизм.
      Але є одне але. Якщо у тебе є бажання саме попросити його треба реалізувати. Обери ту адресу яка більше до того підходить, наприклад по жіночим питанням часто звертались до Макоші. (Яку потім "переробили на богородицю), і після того як ти звернулась підживлюй позитивне очікування, відповідь обов'язково прийде. Навіть якщо ти не будеш заглиблюватись в аспекти язичництва відповідь прийде від Всесвіту. Якщо ти обереш радіння якомусь конкретному слов'янському богу, це також добре, це тобі допоможе після смерті.

      Видалити