вівторок, 21 серпня 2012 р.

Пояснювальна записка.




Можна часто почути: Барма псих неадекватний, кидається на людей, зомбіруєт і ваще нігадяй.
Є в цьому Толіка правди, але питлівуй ум легко може пройти скрізь дєбрі цього піарходу, бо треба лише однією ізвілінай шивільнуть щоб зрозуміти, що не може один з найкращіх психолухів цієї вашої планети бути психом, тим більше що він ще на пол-стафф-кі підпрацьовує відьмаком. Та має безліч високо освічених та окультурених друзів, як кажуть покажи хто твої Друзь-і я скажу хто із Ху
У чому цімєс??
Є два ню-ануса.
1. Примітивна свідомість не може осягнути більш складну, бо з-дебіл-ьше вимірює собою. Кому ці-кава ось тут  теореми про неповноту і ось тут  Синергетика . Над цією ділємою працюють найкращі уми планети і досі не можуть знайти вихід. Якщо сказати просто, той хто не вміє грати в шахи ніколи не зрозуміє того хто вміє.
2. Як захистити себе від придурків?? Людина має обмежений час та обмежену широту сприйняття. Придурки жруть ресурс твого життя, як не крути. Хтось каже що людина не здатна бути знайомою, пам'ятати та спілкуватись більш ніж зі 150 людей. Типу це потолок лєдяной, двєрь скріпучая. Як с-ворм-увати оці свої 150 грамм життя?? Дуже просто, як все оце робиться - селективним шляхом. Чи треба бути ванільним підарасам щоб тебе всі любили?? Ну.. якщо ти маєщ 10-20 знайомих то може і треба, займись маССфаловінгом щоб набрати свою "обойму перед тим як разпочати відсів.. Мені це не треба, бо люди ходили за мною сотнями, і заглядали в рота, бо я няшечка страшенна, тому звісно мені тре їх якось відлякувати, бо яж не зможу дать всєм, як би я того нє хотів. Як каже одна моя знайома абізяна - мені що розірватися??

Це ясно?? Це був вступ. Бо месага не в тому що Бармадобрий. А в тому

ЯК 
ВАЖЛИВО 
РОЗУМІТИ 
НАСКІЛЬКИ 
ІДЕЇ 
ВАЖЛИВІ


Вони настільки важлиі, шо як була б моя воля, булоби так - от йде собі людинка, посміхається сонечку, юпачка коротенька розвівається на вітру, глибоке наповнене декольте сяє - ляпота. Або мускулістий такий бру-нетік, білозубий, роковой та ще щось багато_обіцяюче випира з вузьких джинсів (так дівчата я ніколи про вас не забуваю)) Корочє фсьо прекрасно, і тут така непруха, вся ця краса відкриває рота і щось як висре.. біда.

- А дафайтє фсєх любить, кущать только овощи, і дєржать в каждай квартірє па стопиццот кошичак!! Ура таваріщі!!

Що робити?? Я вам скажу що.. тре сильно таку падлюку бити по лицю, Та мєдлєно доходчіво пояснювати, що нє не треба людству цього, а потім ще бити. І як що не побачив сяйва одкровення у вологих очах діяча, зразу викликати обісраний Хливнюком бобік, та везти лису абізяну до біореактора.

Жоска?? Ефективно?? Тааак!!

Ви ще досі вважаєте мене неадекватним??)) Тоді давайте на прикладі.

Була ідея при совкє що пролетаріат треба добре годувати, щоб він краще працював. Розробляли харчові програми медики, дієтологи, взвєшувалє білки ти углеводи. Фіззарядка була віздє. То есть здаровийобразжизнє на державному рівні, звісно все робилось через сраку але така ідея була. Потім прийла комерція, і головною ідеєю стало не здоров'є пролетаріату а туга кішеня імперіаліста. Що це дало?? Якась там тонкоматеріальна ідейка, кому вона потрібна, що вона може.. бла бла бла. А подивись який результат - вся країна жре гівно, хворіє, діти помирають прямо на уроках фізри, і все це за якихось там 20 років. Шариш?? Ідея це наше все. Це причина причин, начало начал ти вжізні маєй надьожний прічал. Такто.. А шо би було якщо пиздили тих хто розповсюджував ідею травити людей?? Досі нормально би харчувались, квітнули та пахнули. Знайома знайомих працює на хлібзаводі, каже кількість борошна у виробі значно зменшилась, про згущене молоко я взагалі мовчу, його в країні вже нема - тітанові біліла та пальмова олія. І так з усим. Бо ідея зараз така - як наєбать та пропихнуть, а далі хоч трава не рости.

Як сприймають людей соціальні психологі, *а за відьмаков взагалі промовчу*?? Ми сприймаємо людей як поживну середу у якій живуть ідеї. Возміть наприклад ці ваши меми, хтось подумав як вони захоплюють вашу свідомість, підживлюються та розповсюджуються?? Подумалє полнастью?? Нєхочеш?? Зряя..

Не подобається що тебе називають біомасою?? Докажи що ти людина. Почни усвідомлювати, які ідеї живуть в твоїй голові, звідки вони прийшли куди йдуть, та що з тобою виробляють. Не будь бездумною твариною яка тільки то і може що розповсюджувати віруси.

Хтось з велік-ликих сказав: Ми не можемо заборонити птахам літати над нашими головами, але можемо заборонити звити у нас на голові гніздо.

Шануймося.

7 коментарів:

  1. Барма псих неадекватний - кто такой камикадзе такое удумал??

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну.. суци-едально направленых деятелей у нас хватаед.

      Видалити
  2. Яка пристрасть Барма до тебе, аж завидно)
    Я, як зазомбована Величним неадекватним "негодяем" Дякую тобі, успіхів.

    ВідповістиВидалити
  3. Як тебе не любити, Бармочка мій!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Чудова статя.
    Багато часу витрачаєш на їх написання?

    ВідповістиВидалити