вівторок, 18 вересня 2012 р.

Війна з самим собою.




  У колективній свідомості безліч паразитних ідей про те що треба воювати з самим собою, це записано у біблії, про це пишуть у твітері, пишуть бо не здатні замислитись - нащо взагалі ту маячню писати. Але спитали у Бармуши і я вам відповім:

Не треба з собою воювати, "рєбятадавайтєжитьдружно.

Дві ознаки коли ти не маєш миру з самим собою.

1. Тобі сумно на самоті.
2. Ти працюєш на дядю.

Чому людині сумно, страшно, депресивно на самоті?? Є об'єктивна причина - ми колективні істоти, тому весь час бути на самоті важко. Якщо ти ходиш на роботу, регулярно спілкуєшся з родичами, друзями але коли залишаєшся на самоті - тобі стає погано, значить у тебе проблеми. Внутрішні протиріччя, які виходять назовні коли тебе не відволікають інші люди, починають тебе розривати на шматки.  Ти починаєш воювати сам з собою. Часто ця безглузда війна закінчується поразкою і тоді тобі приходять думки о самознищенні.
Уявіть що людство подібне до вашого організму. Кожен день у організмі людини народжується десь близько 10млн клітин мутантів. Клітин які не здатні існувати з іншими, у кращому випадку вони загинуть у гіршому створять ракову пухлину. Так само з людьми, так само як імунітет здорової людини розпізнає мутантів та знищує їх, так саме колективна свідомість, спільнота, намагається позбавитись хворих громадян. І оці думки самогубства, вони є у певному чині закономірними. Якщо ти сам собі не здатен дати право на життя, то хто тобі його дасть?? 
Чи треба піддаватись цим думкам?? Звісно ні, їх треба відпустити бо вони тобі не потрібні.

Чому люди йдуть влаштовуватись робити на дядю, коли можна значно більше заробити якщо працювати на себе?? На таке просте запитання ви отримуєте безліч тупих відмазок - нема стартового капіталу, "всьоужєукрадінодонас, в мене нема реєстрації суб'єктапридприємницькоїдіяльності, в країні страшна криза, блаблабла.  Приводів багато але причина завжди одна - людині не стає духу взяти на себе відповідальність за своє життя. Значно простіше працювати на того хто це собі дозволив, нити про те який в тебе поганий Господар якій тебе постійно ображає та нещадно експлуатує.

Чому не стає духу?? Людина не знаходиться у мирі з самим собою, вона сама себе лякає та сама себе боїться. А що я буду їсти якщо у мене не вийде?? А де я візьму гроші?? Аааааааааааааа!!!!!!!!
Мойюнийдрух.. Скажи мені, будь ласка, ти тупіший за хробака?? Хробак - суб'єкт підприємницької діяльності. Він діє, приймає рішення, шукає щось, знаходить. Знаходить їжу, самицю, засоби домінування. Користується при цьому тільки своїми інстинктами, не має вищої освіти та досвіду роботи.

Люди прокиньтеся!!

Як затоваришувати на решті з самим собою?? Тобі треба збалансувати свої інстинкти - Ід, своє Я - Его, та свої цілі  - Супер Его. Треба усвідомити що в тобі нема, не може бути протиріччя бо ти прагнеш до однієї цілі - ти прагнеш добра, для себе, своїх близьких, усього світу.
Якщо ти зустрінешся з якими то зовнішніми проблемами, ти маєш потужний непереборний потенціал для долання перешкоди, бо ти вершина еволюції енергії - Людина Розумна.

Якщо ці слова для тебе будуть не пустим звуком, а структурою твоєї свідомості, все у тебе вийде. Якщо виникнуть якісь внутрішні протиріччя тобі повинно зробити три кроки і вони зникнуть

1. Прийняти істину про те що не існує проблем які не можна вирішити.
2. Чекати на те, коли прийде рішення яке тебе влаштовує.
3. Вирішити проблему.

Успіху. 

1 коментар:

  1. е такое.. когда перестаёшь бороться с собой.... Кладёшь хуи на общественные тренды и вместо дабстепа от души так зажигаешь под элвиса..

    И потом так всесвит так бац! И по голове цинковым ведром.. Чтоб проверить устойчивость на право быти в яви, а ты такой, чистый дзен, сидишь себе в позе нарцисса и спокойненько так рассматриваешь варианты. Выходы и варианты наибольшей вероятности....
    SJ

    ВідповістиВидалити