четвер, 20 вересня 2012 р.

Психологія, кому вона потрібна??





  На початку минулого сторіччя людство вступило в еру нового еволюційного кола. Людство відкрило душу та почало з цим щось робити. Про існування душі всі знали значно раніше, але якісь практичні методики по впливу, діагностуванню, лікуванню душі були відсутні. Певні жалюгідні спроби робили релігійні діячі, філософи які
більше досліджували соціальні явища, тощо.
Є два види психології. Теоретична (академічна) та практична - кушетка. Все!! (є також прикладна та популярна психологія, але розмова зараз не про них) На жаль у цій вашій країні, ставлення до психології збочене. Це пов'язане з історичними процесами які відбувались у Російській імперії, головна задача якої - зробити тупе бидло з українців, а потім всіх слов'ян. Це така функція у цього паразита. Тому не дивно що у обриганів які вважають себе білою расою найкращі психологи - пляшка водяри та тупа подружка у вк. З цим вже нічого не зробиш, тому я пишу не для них, а для тих хто ще не втратив розум. Саме це, ганебне становище породжує інше явище - спекуляції на тему психології. Циганка Ада - психотерапевт, ясновидиця, потомственна відьма. Таку хуйню можна побачити де завгодно, кожен хто прочитав якусь статтю у жіночому журналі, вважає себе психологом та починає всіх лікувати)). Саме тому у нас поширені такі явища як  "бизнеспсихологічнітренингиуспіху, нлп, "совєцкаяпсихологія, та інше уг. Наприклад радянської психології не існує в природі, бо це карна психіатрія. Один з найвидатніших психологів України -  Херсонський Б.Г. при совєтах сидів у тюрмі за Фройда.

Психологія - головна наука для людства. Саме так. Саме усвідомлення цього факту направило мої шляхи у цей дивовижний світ. Це мабуть один з тих небагатьох моїх виборів, про які я ніколи не пошкодував.

Еволюція не припинилась, вона розшарувалась у суспільстві.  Є тупе бидло - генетичне сміття, яке ледь здатне на виконання якоїсь примітивної функції, крутити гайку або віджати мобилу. Далі йдуть люди які починають проявляти крихти свідомості - наприклад починають займатись фітнесом, пити фреш та робити манікюр. Наступний крок - це самоусвідомлення. Це єдина причина яка свідчить на користь людини розумної.

Хто Я?? Який Я, куди я йду, звідки я походжу?? Всі ці питання впливають на мозок лисої мавпи таким чином що у неї відвалюється хвіст, у рогуля відпадають роги. Коли людина починає усвідомлювати свою самість, єдина допомога, яка може до неї прийти це Психологія - наука про душу.  Цей період дуже важкий, як будь яке переродження, саме тому у цьому місці, як хижаки біля водопою, на людину чекають всілякі секти, попи, говнокоучери, пікапери, та інша піздота яка живиться лохом м'якеньким. Все це від невігластва та того ганебного ставлення яке сформувала у нас до психології Російська імперія зла. Візьмемо хоча б ті самі психологічні тренінги, штойтаблядь.. штозахуйня?? Може ви ще тренінги дантистів відкриєте, типу видали сам собі зуба?? Або тренінги операторів атомної станції?? Зроби у підвалі АЕС?? Як можна людині яка є повний нуль у психології, хвора на всю голову, зробити якусь ментальну надбудову, щоб її життя покращилось?? Любі друзі.. Як каже класик - не вір мій син отому підарасу, оту канхвету він тобі у сраку встромить. Не може сліпий водити сліпого.

Що робити?? Все давно вже вигадано, тому нічого вигадувати не треба. Тобі потрібен спеціаліст. Дипломований (диплом державного стандарту) психотерапевт, який допоможе тобі, за твої гроші, поліпшити стан твоєї душі. Або якщо ти хочеш сам поринути у цей чудовий світ - йди вчись, як це всі роблять. Все інше - профанація, розводи на бабки та різні форми обскурантизму. Якщо ж ти відносися до тієї частини людства яка вважає себе психологом, дизайнером, теологом і все це одночасно, у мене до тебе єдине прохання, дружебобер: Здохни пришвидшено, звільни місце для розумних людей.    

Питання??


3 коментарі:

  1. все - прекрасно
    думав спитати щось розумне - не надумав)

    так що просто дякую за словесну поживу, я - ситий.

    ВідповістиВидалити
  2. останнє речення особливо доставіло )

    ВідповістиВидалити