неділя, 23 вересня 2012 р.

Повзи

Тихо-тихо, повзи равлик,
по схилу Фудзі, 
вгору, до самих висот 

Кобаясі Іса 1763-1827 р.н.









Людина - істота багатомірна. Наприклад художник якій малює, взаємодіє з трьома вимірами. Відьмак може взаємодіяти, навіть з п'ятьма вимірами одночасно. Вищій вимір всесвіту завжди складніший стосовно нижчого. Він є формуючим для нижнього.
Наприклад четвертий (4D) - світ думок, бачить людину у вигляді чотирьох-мірного креслення.  Ми там виглядаємо наче примари. У п'ятому вимірі ми взагалі більш схожі на хробака, бо примітивні. 
Саме про цю хробаччю природу людини ми і поговоримо.
Як повзе хробак?? Він стискається (ущільнюється) потім випрямляється. 

Є два важливих процеси які охоплюють всі три тіла людини: 
1. Гармонізація
2.Трансформація
Саме так ми і повземо у просторі - досягаючи чогось, коли адаптувались здійснюємо новий крок.
Що з нами буде, якщо процес гармонізації новонадбаного, пройде не успішно?? Ми будемо відчувати слабкість. Це загрожує тим що нове, те що прийшло, почне руйнуватись і ми повернемось в точку "до". Що буде якщо транс-ворм-ація буде невдалою?? Ми або будемо не задоволені, а це знов таки зашкодить гармонізації, або знов обламаємось, якщо вхопимо зайвого. Це все складно усвідомити, томи здебільше ми користуємось інтуїцією, відчуттям яке значно більше, потужніше за розум - відчуваємо коли треба рухатись а коли спати. От це вже обов'язкова треба слухати. Бо якщо твоя воля не буде підкорена інтуїції, ти будеш отримувати пиздюлі від всесвіту, не тому що там хтось сидить щоб тебе пиздити, ні, просто тому що ти духовний незграба. 

Пильнуйте себе. 


Немає коментарів:

Дописати коментар