пʼятниця, 28 вересня 2012 р.

Час як енергія



 Людство не усвідомило досі що таке час. Наприклад з блискавками ми розібрались більш менш, тому замінили Перуна, а потім "святого Іллю на громозвід та техніку безпечної поведінки у грозу.  Хоча пояснити чому блискавки люблять чоловіків, ніхто окрім Бармуши, досі не здатен.
Але з Часом все погано.
Ми досі знаходимося на первісних ступенях розвитку, так би мовити у "пєрвабитному фалічному міфі. Ніхто не знає що воно таке, ніхто нічого не може з цим часом зро-бити. Лише балачки про те, що десь там.. далеко у космосі.. якщо прискоритись, то може бути.. блаблабла чорна діра. Спробуємо сьогодні надати людству правильний вектор розвитку у цьому напрямку.
Час це перш за все енергія. Все енергія. Древні греки надавали часу архіважливе значення. Їх Пантеон очолював Хронос, якому підкорювались всі інші боги - читай складові всесвіту. Його внучатий племінник Крон (від назви радянської батарейки) Теж був ще той хулі-gang. Коротше з часом "шуткєплохі.

Добре йдемо далі. Що таке час і з чим його їдять. Час це певний алгоритм, програма трансформації об'єкта. Як би так щоб доступно.. Уявіть що ви посадили дерево і вирішили для нього, нехай росте тут, а як виросте через три роки пересаджу на дачу. Все, ви створили для нього час. Якщо Ваша воля буде не змінна, і Ви як носій тієї волі будете дієздатним, Ваше деревце буде мати часу три роки до чергової трансформації у просторі. Це може певним чином вплинути на його життя, наприклад якщо ти ідіот, при пересадці воно може захворіти або навіть загинути. Доступно пояснив?? Дообре, тепер друге. Люди є творці, іншими словами мають "звільнену волю. Це єдина причина завдяки якій людство шукає або вигадує собі творця, будь то боженька на хмаринці, або гуманоїди на тарілці з голубою "кайомачкай. Ми шукаємо собі подібних. Їх на превеликий жаль нема, бо ми вершина еволюції. Ніде не відчуваєш себе так фореваалон, як на вершині. Так от.. ми унікальні бо маємо звільнену волю завдяки якій можемо творити. Вся інша природа хуярить без неї. Це як твоє бажання їсти або збігати до вітру. Воно існує природно, незалежно від твоєї волі. Хоча ти можеш на це впливати, змінювати час харчування, сну тощо.

Ітаг!! Час - це енергія, якість енергії яка підкоряється волі спостерігача. Це ясно?? При певних практиках відьмак може впливати не тільки на свій час, але і на час жертви свого втручання. Бобро чи козло не суть, суть у тому що жертва завжди слабкіша. Існує байка, що характерники навчали козаків і деякі з них таки могли переходити у сірий простір на декілька секунд, та рухатись і існувати значно швидше ніж звичайні люди.

Побутові поради.

Не пизди
Ніколи не кажи: ніколи "у мене нема часу". По перше часу нема тільки у небіжчиків, бо вони існують за межами астрономічного "врємєні. По друге ця негативна декламація не тільки шкодить твоєму здоров'ю, руйнує енергію твого часу, це ще прояв неповаги до співрозмовника. Ти обезцінюєш важливість його справ, його часу, це спроба приниження. Може ідіот який і не зреагує на це, але розумна людина тобі поставить мінус, хоча і промовчить.

Не витрачай час на марно
Усвідом одну просту річ. Час  - єдиний непоновлюваний ресурс у твоєму житті. Такий простий приклад. Що роблять хитросраки експлуататори?? Вони крадуть твій час, перетворюють його на гроші, а з тих грошей видають тобі шматочок щоб підживити твої соціальні ілюзії. Щоб ти "ніщеброд купив собі айфончик.  Це ясно?? Це я вам як експлуататор кажу. Тому обирай сам на що витратити час свого життя. Не витрачай на банальне - любов та подорожі. Це марнота, любов приходить та уходить, а "кушатьхочетьсявсєгда. Як далеко ти б не завіявся, від себе не втечеш і навкруги куди буде те саме - сильний жере слабого.  Витрати свій час на щось дійсно корисне, наприклад на свій розвиток. Двигайся не по горизонталі, не туди сюди, а у глибину.

Не забудь народити дітей. 
Час людської істоти у потойбіччі вимірюється нащадками. Якщо ти це проїбав, не дивуйся якщо тобі там скажуть: вибачте у вас на себе нема часу.

Добре, досить, бо я щось забагато науки вам пороздавав, самі теж щось порішайте.

Пильнуйте себе.

Немає коментарів:

Дописати коментар