субота, 10 листопада 2012 р.

Про важливість як інструмент.



 Є два психологічних терміни - Важливість та Знецінення. Останнім часом вони стали популярними не тільки серед психологів але й знайшли притулок у середовищі езотериків. Пропоную вам подивитись на це свіжим поглядом з витоків до сьогодення.
Почнемо з азів.
По-вага та Зне-вага. Ми маємо два вектори, коли твоє ставлення підтримує = посилює вагу (важливість) людини, події, явища. Або зменшує, руйнує. Це відбувається скрізь і поруч, будь з ким та будь з чим. Фінанси, соціум, елементарна фізика або хімія, куди не кинь око, будь де ті самі двоє. Але ми здебільше про ставлення, як ти ставиш-ся до того чи іншого явища, від цього залежить позиція того явища у його середовище існування.

Візьмемо простий приклад. Настя і Потап. Така рідкісна хуйня яка нікому не впала. Отсосни "іголочку і йди. Але є люди яких ті понти для бідних пробили, які підвищують важливість цього ганебного дуету. А це приносить настєпотапу статус та гроші. Така біда. Візьмемо ту саму релігію. Бога ніхто ніколи не бачив, чому?? Відповідь дуже проста - бог не потрібен. Але існують безліч спекулянтів які змогли підняти важливість того чого нема до самісіньких небес, буквально. І що ми маємо?? Прекрасно працюючий бізнес на пустому місті, який приносить некволий гешефт продавцям повітря. У чому секрет?? Правильно у Важливості та Знеціненні. У цьому насосі. Який викачає що завгодно звідусіль. Знецінюй людину - ти грішник бідний. Підвищуй важливість пустого місця - богвсебачить, джизастібялюбить, клади тихенько гроші у кишені. А хто буде роззявляти рота знецінимо повністю, бажано фізично. Алахакбар!!

Перейдемо до побутових явищ. Як створити навколо себе посилену Важливість та просунути себе з лохів до еліт?? Бреши впевнено, залякуй, вихваляйся - збери групіз. Людство так влаштовано, що полюбе групіз знайдуться. Починай просувати свій бренд за рахунок групіз, економ інвестиції - вуаля ти срана Зірка, ти вже сяєш у своєму болоті, де всі жаби люто дрочать на тебе бо ти прийшов до успіху. Цікаво?? Не дуже, але так це працює. Подивись навкруги, відкрий очі, все що ти бачиш навколо себе створене, так і хочеться сказати спотворене по "образуіподобію.

Якщо тебе це повністю влаштовує, бери на озброєння і вперед. Українська мрія крутіша за американську. Гопник який збивав шапки у терпіл може стати президентом, ти також можеш ним стати, бо тепер ти знаєш рецепт. Далі не читай бо далі для духовних задротів які не цікавляться гламуром та всіма тими ознаками "успєшнойправославнойжизні.

Як правильно?? Перш за все, ти повинен усвідомити Правду. Правда така - будь що має свою істину, справжню вагу. Щоб тебе не казали, як би ті терези не накручували, правда - істинна вага, завжди одна. Кіло повітря важить стільки ж скільки кіло золота. Важливість завжди одна. І наше завдання не створювати або зневажати важливість будь чого, наше завдання пізнавати вагу всього того що нас оточує. Наскільки ця людина є важливою для тебе?? Так просто сказати - та він ідіот, знецінити у своєму серці, спотворити те що є насправді вагомим. Як легко заблукати у мареннях, підвищувати важливість того що насправді неважливо, а потім боляче, раз за разом розчаровуватись, бо те що ти вважав (важив) вагомим - пшик. Тому ще раз

Навчись зважувати, пізнавати істинну вагу.

Якщо ти мене послухаєш, якщо ти будеш мати щире бажання навчатись цьому, якщо ти будеш відкритий для навчання - твоє серце, терези твоєї душі ніколи тебе не зрадять.

Шануймося.  

4 коментарі:

  1. это когда Путин взял и обозвал 100000 человек на Болотной - белогандонниками)) и сразу типа Власти полегчало.. идиоты.

    к сожалению отделять котлет от мух - это редкий чиловичий дар)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Людський, чоловік це мужчєна. Людина жіночого роду на мові))

      Видалити
  2. Мова вообще прозорлива.. жинка - это еще не человек..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ти мене не зрозумів, все навпаки, жінка - людина, вона, а чоловік (мушчина по вашему) ще не відомо.

      Видалити