середа, 8 серпня 2012 р.

Магія стихій




Поговоримо про стихії та магічні взаємодії з ними.

  Унікальність планети Земля *щозаназва О_О* Полягає у тому що ми маємо на борту унікальні стихії яких ніде майже нема, принаймні там де нам видно.. А якщо вони є, вони не взаємодіють так гармонійно як тут, тому і не здатні народити дитину. А наші змогли, ось тепер я пишу, а ти читаєш завдяки оцим чотирьом нашим батькам. Зауважте це дивлячись на слов'янський хрест (колесо сансари у туземців). Порівняйте це з християнською шибеницею та байкою про Твогця який шість днів у носі колупався. Воооот.. Завдяки цим чотирьом стихіям та їх прагненню до більш складної форми ми і завдячуємо життям.
Хто їм сказав дякую?? Якомусь божевіллю будують "залатиікупала" та б'ють лобами чавунними зранку до ночі, а справжнім батькам тільки пакостять.. люди такі люди. Але не всі такі, наприклад ваш покірний слуга завжди подякує перед тим як з'їсть, бугагашенькі)) шутю.
Але звісно дякую, та хуйні не роблю. Що то за стихії такі, нащо вони та ШО робити. Багато хто про це каже і як завжди або дурню або брехню. Але ви у надійних лапах)) тому йдіть візьміть щось смачненьке пожувать, розмова буде довга.

Головна помилка людства у тому що вони відмовились співпрацювати з природою, та твердо стали на шлях перетворення себе на машин. І цього нам не змінити. Але не всім той шлях до душі. Ось для вас мої дорогенькі і пішу цю статтю, щоб ви знали що робити. Починати тре з початку *гиги* Починати взаємодіяти зі стихіями. Що буде робити сучасна людина як почує це?? Вона притягне свої вольтметриамперметри та буде колупати ними поки не вб'є когось, потім своїм хворим розумом намагатиметься зрозуміти - шотобуло?? А потім їй стане нецікаво та вона піде у махдональст поїсти отрути.

Нам таке непотрібно, це "їхнрави.

Ми з вами будемо використовувати не розум а душу, а потім тільки розум щоб осягнути те що відчуваєм, знаємо без знань, та робимо без уміння. Саме так жили наші пращури, і жили я вам скажу непогано, значно краще ніж зараз люди живуть.
Навчись відчувати своїх батьків. Знайди незаймане містечко біля річки, погладь воду, землю, подихай на всі груди живим повітрям, пограйся з вогнем, він це любить до речі. Та почни свій шлях назад, до коріння. Саме там у родовій пам'яті твоєї душі приховані від москалів всі таємниці всесвіту. Ти тільки спробуй. Будеш згадувати мене добрим словом, не сци, як сцялі йобані сцикуни що потікали у залізобетонні клітки та помирають від свого безумства.
Потрохи, потрохи, починай взаємодіяти. Слухай свою душу вона тебе ніколи не зрадить, як втомився, все, ти взяв свою дозу, не насилуй себе. Без фанатизму.
Як з'явилося бажання знов - йди до Матінки, пий її безсловесне молоко. Живи!! Наступна інфа допоможе тобі у пробудженні.

Стихіалії.

Духи стихій. Вони мають багатошарову ієрархію, та безліч різноманітних форм. Контактувати з ними треба обережно, бо вони як діти і людська енергія для них як конхвета. Та і люди теж можуть з глузду з'їхати якщо що.. ви мабуть не раз чули про кохання русалки та дЄльфІнА людини. До добра це не приз-водить у розумінні людського добра.  Наприклад русалка може потопити коханого щоб залишитися з ним назавжди разом. Для них це щастя, а для людей трагедія та незрозуміле. Багато там всього. Ієрархія подібна до цієї

1. Нижчі Духи
2. Духи місцин
3. Стихійні Духи
4. Змії (дракони)

По мірі твого розвитку тобі будуть відкриті наступні рівні ієрархій. Людина яка мала честь спілкуватись з драконами- щаслива, бо таке не часто бува. Хоча вони трохи дивні якщо що.
Дам вам пораду яка вас захистить від дурості та піздюлєй:

Ви повинні усвідомити що стихіалії це не люди, вони геть інші істоти, в них зовсім інші погляди, цінності, принципи. Тому не намагайтесь їм нав'язати людське та людського не очікуйте. Ви часто густо будете відчувати від них страх, роздратування, а іноді ненависть, бо люди таких діл накоїли що ховайся. Але взагалі як що до них по доброму, пакості не зроблять, нема у них в душі підлості людської.  

Земля
Ідіоти приписують землі і гумус і рослини, бо уманема. Взагалі то тру стихія землі - це кристали, на худий кінець метали, а вже потім отовсе. Стихіалії кристалів дуже цікаві, та добре співпрацюють з тим хто їх поважає. Маг землі наприклад може взаємодіяти з мінералом таким чином що той буде рости прямо у нього на столі. Там багато цікавого.
Трохи про поганих духів місцин. Такі є і добра вони вам не додадуть. Але не треба боятись, бо природа сама з ними розбирається, як наприклад зі скаженими тваринами. Тому просто уникайте поганих, гнилих місцин. Саме стихіалії землі найкращі у цьому помічники, чули про тварин які відчувають землетрус, я про це.

Вода
Ця стихія нам найближча, бо вода це ми - "мокремісце що залишилось, оце про людей. Твоє життя напряму пов'язане з тим що ти пропускаєш через себе воду. Причому пропускаєш правильно, не так як повітря, а згори до низу. Це подібно до природкього колобігу води і те що ми маємо саме таку форму тіла - не випадковість.
Я не пропоную вам займатись урінотерапією)) як деякі казкові довбойоби, але і відчувати відразу до сечі теж нема ніякого сенсу. Подивиться на тварин, які не зіпсовані цією вашою цивілізацією, як каже класик - це цінна сировина. Приділяй особливу увагу до тієї води що на вході, та не забувай про ту що на виході.

Найкраще контактувати з русалками у річках що мають швидку течію. На Київщині ідеальна Десна, вона не гнила як Дніпро, та русалки там дууже симпотичні та нешугані)) Бармаорекомендація. А взагалі знайдіть своє місце, вам підкажуть якщо будете мати бажання.

Воз-дух (повітря) 

Подивимось на ієрархію стихії на прикладі повітря. Візьміть тонку плівку, таку продають у будмаркетах для молярки та розстеліть її на землі так щоб під неї заходив легкий вітерець. Він буде утворювати під тією плівкою повітряні пухирі. Спробуйте наче спіймати повітря. Якщо ви маєте хоча б слабку сенсорику, ви відчуєте нижчих духів повітря які будуть панікувати коли їх зловили та радіти коли їх вивільняють. Спробуйте з ними потоваришувати, але не забувайте те головне застереження що написане червоним. Якщо ви законектитесь хоча б з нижчими це вже дасть вам кілопєчєнья бо ви зможете відрізняти хворе повітря від живого, правильно дихати та обирати чим вам дихати, не забувайте що дихання на пряму пов'язане з духовністю, і саме завдяки тому що ми дихали живим повітрям, ми з'вились на цей світ.
Якщо ви зможете вийти на Стихійних Духів ви зможете потішити своїх близьких фокусами з розганянням невеличких хмаринок. Я наприклад завдяки правильній дихальній практиці можу стійко переносити холод. Не просто плигати взимку у проруб з воплями, а спокійно там знаходитись довгий час підтримуючи необхідну температуру тіла. 

Вогонь
Це особлива тема. Завдяки цієї стихії ми змогли зробити значний крок у своїй еволюції. Бо Вогонь наше все. Він зберігає їжу, народжує ремесла, захищає від Дідька Мороза (Смерті) Дуже офігєзная стихія якщо ви розумієте про що я. Більшість придурків вважають що вогонь це кастрікіспічкі. Насправді Вогонь відповідальний за всі хімічні реакції. Навіть у воді. Це здається безглуздим, але коли ви пройдете рівень кастріка, та поспілкуєтесь з Духами Вогню, ви зрозумієте про що я. Але почніть з Вогнища. Наприклад маг Вогню середньої руки, може ту руку тримати у полум'ї без наслідків для шкіри. Ну це про фокуси, зазвичай відьмаки фокусами не бавляться. Подякуйте вогнищу насамперед за співпрацю. Чули щось про Родове Вогнище?? Я про це і кажу.

Наснаги родичі.

Псю: християни, жиди та інші мусліми дуже сцють стихіалій та завжди намагались їх вигнати з тих місцин де живуть. Ви чули щоб Джизас хоч раз сказав правду про них?? Ні, вони насамперед намагаються їх демонізувати, хоча всі знають що демони то прокляті холериком Єговою ангели - елохіми, і до стихіалій не мають жодного стосунку. У Одкровенні Івана розповідається начебто про Ангелів які утримують вітри та води. Це все ложьпіздьожіпровокація, але справедливостіраді тре сказати що Меркабу таки вдалося адоптувати майже всі стихії окрім Землі. Вона його не пропустила, бо був би нам вже давно піздєцьнахолодєц.

Так що ДЯКУЄМО тобі Земля!!

2 коментарі: