неділя, 5 серпня 2012 р.

Егрегори та взаємодії з ними




  Про Егрегори певний час говорилось багато, та багато зайвого. Тільки тема почала згасати, Зелонд зробив свій вброс з Маятниками і темка знов ожила. Зараз якось вже нема, всім знову насрать, гарний час для того щоб спокійно це обговорити. Що таке Егрегор і з чим його їдять??

Це духовна істота яка створюється енергією учасників Події. Істота напіврозумна, але завдяки своїй тонкоматеріальній локації має потужний вплив на наш вимір. Що спочатку треба зрозуміти. Спочатку треба зрозуміти два
1. Принципи розуміння)) Саме так. Є об'єкт, який існує по за рамками твого розуміння, та ставлення. Твоє ставлення та розуміння чогось стосується тільки тебе.
2. Егрегоральний світогляд це всього лиш фрагмент зрілого світогляду, тому не роби з егрегору кумира))

Егрегор тварин (тваринний Бог)
Почнемо з них бо вони виникли раніше за людських. Розвиток того ці іншого виду тварин або рослин не можливий без егрегору. Його створення виникає автоматично як тільки той чи інший вид починає розмножуватись. Уявіть що надлишок енергії від життєдіяльності травки-муравки, або якихось глистів або слонів стікається у певну частину простору недосяжного для розуму звичайної "м'ясної людини. Уявили?? Там де є енергія там завжди виникає життя, такий закон природи. От так і виникає Тваринний Бог. Нехай це буде Асральний Вовк (АВ). Що далі?? А далі от що. АВ стає своєрідним центром куди тече не тільки сила, а ще головне - досвід, та всі інші пєчєнькі. Саме завдяки своєму егрегору тваринний вид може еволюціонувати та виживати у нелегких умовах цієї вашої планети, де всі тільки і думають як тебе зжерти, вжалити або уєбать а потім трахнути. Розвиток йде певним чином, з одного боку на рівні фізики тобі передається генетичний код, який потім твій егрегор (Старший Дух через твій дух) активує у тих чи інших обставинах. Наші пращури активно співпрацювали з тваринними Егрегорами. Наприклад козаки з АВ. Вони вчиняли певний ритуал та входили у змінений стан свідомості, містично перетворюючись на зграю вовків - найдосвідченіших хижаків. Був бідний той хто зустрівся з такою "вовчою зграєю.

Релігійний егрегор. 
Люди теж хуярили собі егров, здебільше племінних-родових, яких теж вважали Богами. Всі окрім слов'ян, у нас богами були люди - справжні Біги, люди які досягли надприродного стану. Всі наші слов'янський біги - реальні люди які посіли певних світових ієрархій. Це як туземний будда, але тру. Ви ж знаєте що Будда ідіот??
Але все змінила революція, коли прийшли криваві жиди зі своєю Єговою. Тут почався самий прикол, бо Єгова будучи загарбником ти приймою, чхати хтів на ці всі ваші традиції - вірус, такий вірус. Він навчив людей як використовувати егрегорів проти Природи. Ну і наразі маємо те що маємо - у повній дупі. Релігійні егрегори бувають двох типів закриті та відкриті. Закриті це просто енергетичний мішок який дурить людям голову, відкритий більш складний тому віряни відкритих егров мають продовження гри після смерті.

Егрегор бренду (торгівельна марка як мем)
Ці види тварєй вигадали американці, які напрацювали робочих мозолів на всіляких сектах, та зрозуміли що можна це використовувати у бізнесі. Саме тому американські бренди самі прокачані, та мають сильний влив на психіку, взяти хоча б ваш макінтош, реально гівно за нереальні грищі,  а всі люто фапають на нього, особливо люди з травмованою психікою - геї, тупі пьозди та інш.

Національний егрегор
Дуже важлива річ, Чим менше в ньому саморуйнуючих еманацій тим він потужніший, Самий потужний егр у українців, завдяки йому ми завоювали п'яту частину планети у найкращих місцинах. Але за допомогою темних сил наразі все просрали, зараз "єлєєлєдушавтєлє" намагаємось встати з колін. Укрегр сильно тримає, якщо ти або пращури етнічно народились на Русі, або "українізувався, тебе це вже ніколи не відпустить. Достатньо хоч раз напялити руновану вишиванку і все)). Це знають всі, навіть кривава гебня, тому наприклад у говнорашкє з українським прізвищем неможливо зробити політичну кар'єру. Саме тому, всі темні режими намагались українців знищити фізично, бо духовно знищити нас неможливо.

Вплив на людину

Як взаємодіяти з еграми?? Для розуміння треба виділити їх вплив на тебе. Спочатку хтів розписати все вам у деталях, але передумав, бо тім кому похуй воно не треба, а тім кому ні, ці деталі завадять отримати особистий досвід. Тому "бєгло.
Перше що ти повинен усвідомити - це Перший Поштовх Егрегора (ППЕ). Якщо ти виведеш свою свідомість на рівень сприйняття ППЕ, ти вийдеш на новий рівень свідомості, та відкриєш для себе новий вимір всесвіту.
Другим кроком тре виробити у себе базову реакцію на ППЕ, щоб ти реагував підсвідомо, щоб не лякати слабких егров та не злити потужних. Найкраще щоб реакція була позитивно-нейтральною.
Далі роби вже як тобі заманеться, дружні стосунки з еграми полегшують твоє соціальне існування.
Як на відьмаків, тре навчитись їх найобувати, отримуючи від них підживлення, та економити на віддачі.


Конфлікти
Як що у тебе нема глибокого досвіду у магії, нема Імені у духовному світі, з еграми краще не конфліктувати, бо отримаєш піздюлєй. Якщо ти відомий бойовий маг, то можна спробувати. Наприклад йа знищів егр однієї торгівельної марки, та вона збанкро-тіла, і в Україні її вже нема (був привід, але здебільше заради досвіду). Але я сірий, та маю багатий досвід у бойовій, я навіть побився був з Егром Плісняви, по дурасті якось.. але так вийшло. Істота древня, найпотужніша, вона мене трохи не вбила, якщо чесно)) але нічого оклигав. А вона ще буде довго мене пам'ятати.. завжди.

Створення
Егра можна створити, він не буде слухняним, буде жити своїм життям. Але це корисно для твоєї долі, мати егра пов'язаного з твоєю ду-шею. Для цього тобі потрібно хоча б дві-три людини донара які погодяться свідомо чи ні віддавати твоєму егру енержи. Але не забувай що якщо ти втратиш донорів, твій егр почне хавати тебе і з цим тре буде щось ро-бити.

Наснаги!!

ПіСі : сірі не використовують егрегоральні структури, це пов'язано з особливостями Сірості.

5 коментарів:

  1. А Православие это откр или закр?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. складне запитання, трохи відкритий, скоріш за все але не зрозуміло куди в язичництво чи в жидівсьтво

      Видалити
  2. а можно напрумую с Матушкой чикаться, обходя эгров?)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. льохка, в правильний час правильний ритуал і вуаля, ти одержимий 24 години на добу.

      Видалити