пʼятниця, 3 серпня 2012 р.

Як українізувати Windows 7 (windows vista)

Як змінити мову привітання
Як змінити мову інтерфейсу Windows на українську
Україномовний пакет для
Якщо ти шукав за цими тегами, ти у правильному місці. Наразі тобі наступить щастя і замість російської, твоя вінда нарешті розмовлятиме калиновою. Чому це важливо.

Як вам відомо мовне питання у нашій країні зараз стоїть дуже гостро. Це головне питання. Якщо ти не прошарений баран, якій не розуміє всю важливість цієї проблеми, подивись це відео.


Що конкретно ти можеш зробити для рідної мови?? Ти цілими днями сидиш в інтернетах, і за тобою наглядає Великий Брат. Що він бачить, що бачить світ дивлячись на тебе?? Він бачить що ти з України, але ти російськомовний. Бо твоя вінда розмовляє російською. Твій Гугл шукає російською. Значить ти баран якому загарбники нав'язали чужойязыг, і тобі пофіг на все окрім жрачки та зомбоящика. Тому тобі продають товари російською, тому до тебе звертаються російською, тому два задроти з Віндовс вирішили що для тебе барана достатньо російської вінди, хоча ми платимо гроші, а нам парять оцю херню за наші гроші. Саме тому гугля посилає тебе за кедами у російский мухосранск.
І так буде завжди, поки ти, я, не зробимо щось щоб повернути до себе повагу. Почни з малого, спілкуйся в інтернеті українською, навіть якщо ти ще не роздуплився у офлайні, в інтернеті це зробити значно легше.

Тепер по суті  Як українізувати windows 7 (windows vista). 

Це неважко, треба зробити всього два кроки. Завантажити прогу Vistalizator і завантажити україномовний пакет. У Вісталізаторі зробити тиц, і на мовний пакет зробити тиц. Далі програма зробить все сама, тебе буде необхідно лише перезагрузити комп.

1. тут http://www.froggie.sk/download.html
2. тут http://www.froggie.sk/7lp64sp1.html зверни увагу на лівий стовпчик (червоним). Тобі треба вибрати Локалізацію. Якщо у тебе нетбук або ноут, можливо тобі потрібна 32 бітний пакет
я дав посилання для 64 бітного MUI для Windows 7 64 SP1 обери те що потрібно тобі, під твою вінду, якщо ти не знаєш що тобі потрібно під час завантаження, якщо щось буде не так, тобі підкаже програма.

На сайті є вся необхідна інформація, з покроковою інструкцією, тому я не став дублювати це тут. Але залюбки відповім на твої запитання якщо щось буде не зрозуміло.

Шануймося.

9 коментарів:

  1. Привіт.А в сьомій максимальній вінді є ще один спосіб: панель керування- система і безпека- центр обновлень- необовязкові оновлення - мовний пакет для української мови.Качаєим, перезавантажуємо ПК і насолоджуємось рідної УКРАЇНСЬКОЮ мовою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, кровосісі з Віндоус, надають таку можливість для Ультиматів, але вона рідко у кого є, бо у більшості випадків коли купується залізо із софтом стоять нижчи версії, і всі вони русифіковані. Ось так американські спецслужби співпрацюють з кровавою гебньою проти нації ;)

      Видалити
  2. При встановленні пакету з мовою і переключення на нього в панелі управління вибравши якись розділ зліва появляється розділ з додатковими опціями і його текст видно лише при наведенні курсора, як це вирішити ? Дякую

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. важко сказати, у мене такої проблеми не було, мабуть це через програмне середовище вашого комп'ютера.

      Видалити
  3. У мене комп'ютер з Windows 7 32 bit. Який мовний пакет вибирати: RTM чи SP1. Вибрав RTM, але не все у Windows українізувалося. При запуску ОС є Starting Windows замість Запуск Windows, потім Добро пожаловать, при вимкненні - Завершение работы.

    ВідповістиВидалити
  4. У мене комп'ютер з Windows 7 32 bit. Який мовний пакет вибирати: RTM чи SP1. Вибрав RTM, але не все у Windows українізувалося. При запуску ОС є Starting Windows замість Запуск Windows, потім Добро пожаловать, при вимкненні - Завершение работы.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я собі ставив SP1, все спрацювало чітко з першого разу, спробуй його.

      Видалити
  5. Після українізації Win7 виникла проблема з віддаленим робочим столом (rdp) пише помилка Не знайдений файл C:\Windows\sysWOW64\\mstsc.exe.MUI, хоча файл є.

    ВідповістиВидалити