субота, 7 вересня 2013 р.

Зіткнення з реальністю .



Ти мій друже, неодноразово чув цю фразочку - все навколо ілюзія. Вона якось не діє, чергова філосовсько-фантастична мура, зе матрікс хез ю, блаблабла, йди за білим кроликом. Тому ми сьогодні розглянемо декілька варіантів зіткнення
з реальністю, щоб зробити тебе сильнішім у боротьбі з цим світом, боротьби за своє життя.
Одна моя знайома, розповіла нещодавно про випадок, який з нею стався коли вона пізно ввечері поверталась додому. До неї під'їхала автівка, з якої вискочили два хачя, спробували її затягнути у машину. Дівчина є прихильницею творчості групи Океан Ельзи, та гучно тим чуркам заспівала: "Я не здамся без бою". На гучний спів почали підтягуватись люди, хачі злякались та втекли. Залишив дівчину у розбитого корита мрій про чисельні оргазми від гарячих волосатих, кавказьких мушчєн. Така раптовість залишила неприємний осад, і дівчина декілька днів не могла вийти з дому. Також її потішили рідні міліціянти які відмовились приймати заяву виправдовуючи це тим що вона не постраждала. Сміх скрізь сльози.
Про п'ять стадій реакції на агресію я писав ось тут кому цікаво, сьогодні я хочу поговорити про підлий механізм нашої психіки який намагається "вобла-го" спаплюжити реальність, та утримати нас в світі ілюзій. Як у випадку про який я написав вгорі, психіка жертви або слухача буде виробляти певний внутрішній діалог спрямований на втечу від тієї ситуації (реальності).

Зі мною таке (більше) не станеться. Я не хочу про це думати бо мені боляче. Треба жити далі. Треба щось робити (якусь неефективну хуйню для самозаспокоювання).

Єдине що треба робити, так це позбавитись від світу ілюзій. Бо це робить тебе слабким, нездатним дати відсіч. Щоб адекватно сприймати потік подій та ефективно з ним взаємодіяти тобі потрібно тверезо дивитись на реальні обставини твого життя.

1. Зіткнення з хижаком. 
Ти, такий йдеш собі тихесенько, гуляєш ввечері, насолоджуся зоряним небом. Ось до тебе підходить неприємна особа, яка хоче любові та уваги, починає тобі розказувати казочку, про те як важко жити на світі, та який він крутий, Вася Огурець, як його всі бояться на районі. З цих причин чмо вважає що ти повинен віддати йому гроші та мобільний телефон, або сексуально задовольнити його та трьох його друзів. Ти це все мовчки вислуховуєш, потім встромляєш йому у живіт гострий прут арматури, який ти чисто випадково знайшов на дорозі, та перепитуєш, що він там казав, бо ти неуважно слухав. Хижак раптом стає якось сильно здивований, питає щось накшталт: "мужик чавоти такой злой, йа просто пошутіл, або - ах ти сцука зачєм ти мене порізала" На що ти відповідаєш що жарт ти зацінив, було дууже смішно, але якщо він не хоче померти, ту арматуру виймати не можна а треба негайно їхати у лікарню, продовжувати веселитися.
У чому реальність?? 17-20 відсотків населення є хижаками, вони так і не спромоглися подолати еволюційний щабель від травоїдного до всеїдного та застрягли на фазі хижака. Це формує їх світогляд, культуру, спосіб життя. Вони не здатні як травоїдні "вівці" тихенько працювати в офісі, вони Хижаки!! арр, вовки апасні. Що людство робить з хижаками?? Знищує або тримає за колючим дротом. Саме так. Загроза реальна для тебе, твоєї дівчини, дітей, батьків всіх тих кого ти любиш, не хочеш плакати на їх могилі?? Приготуйся дати відсіч, захисти рідних. Якщо "слабак ти" нездатний до захисту, принаймні уникай обставин які надають хижакам переваги, та НІКОЛИ не роби те що вони вимагають, бо це їх слабке місце, роби все навпаки. Кажуть тихше - валай що сили, кажуть сідай у авто, іди сюди - ноги в руки та тікай щосили туди де є люди. Хижаки полюють в темряві та не люблять уваги спільноти.

2. Зіткнення з втратою близької людини.
Всі ми хочемо любити та бути любимими, нас оточують близькі нам люди, родичі, друзі кохані. Ми це не цінуємо, бо живемо у світі ілюзій, ми не зважаємо на те якими ці люди є для нас дорогоцінними та як важливо знаходити час бути з ними поруч. Зате знаходимо час на сварки, безцільне коло зара-бля-ння/витрачання папірців, просиджування штанів в інтернетах та інші цікавинки безглуздого існування. Але ось сталося горе, нема поруч того кого любиш, хто як виявляється, тобі так потрібен. Тут починається, драми, шмарклі, вай хоспадя!! путіхасподнінеспавідіми, бохлох забирає на небо найкращих, та інша хуєта. А що на справді?? Ти просрав всі полімери. Ось що є правдою, реальністю життя.
Щоб цього не сталося, треба усвідомити крихку будову всесвіту. Ось є людинка ще тремтить її серденько, а тут так опачкє і вже не тремтить, і все.. Насолоджуйтесь тими миттями які маєте, щоб потім не осоромитись. Подбайте про страховку, як станеться біда щоб ви не залишились без штанів на не ходили по метро з табличкою. Якщо ви діти, піклуйтеся про здоров'я батьків. Якщо батьки, знайдить час для дітей, цей дарунок природи не на завжди, робіть фото, відео, пам'ятні речі, підживлюйте спогади та готуйте себе до втрати яка неминуча. Попіклуйтеся про те щоб коли вас не стане ваші близькі не залишились з голою сракою на морозі.

3. Зіткнення з втратою дієспроможності
Про здоров'я лиса абізяна починає згадувати після 30ти. До цього вона те здоров'я бездарно просирає, а це насправді головний ресурс. Якщо ти хворий, ти вже не людина - ти сміття. Нема радощів, нема сил щось робити, суцільна срака. Це обов'язково тебе спіткає, я тобі даю 100% гарантію, бо прийде старість. Також можливі і більш швидкі сценарії, коли ти покинеш кагорту "нормальних. Це все дууже важко пережити, та ще вдвічі важче якщо неготовий. Що робити??
а) Багато заробляй. Один жид казав що у цьому світі за все відповідає срібло. Якщо у тебе є гроші, на них можна купити ну майже все. Хтось скаже "не все" і буде правий, але навіть у цьому випадку краще бути заможним ніж галімим ніщєбродом.
б) Бережи себе, слухай свій біль та регулярно обслідуйся у нормальних кліниках. Здоров'я це не є норма, ідіот, це ЧУДО. Якщо до тебе не доходять мої слова, піди до лікарні, потуси там два дні щоб тебе пробило на реальність. Бо тут така шутка гумора, той хто не втратив здоров'я живе в ілюзіях, а той хто втратив тому вже похуй. Контактуй з реальністю та будь розумним. Здоров'я ти будеш тільки втрачати, повернути та збільшити його дууже важко насправді.

4. Зіткнення з агресією з боку держави.
Держава - головний, самий небезпечний злочинець. Сучасні держави, майже непереможні злочинці бо ти під ковпаком спостереження. Якщо ти десь будеш вийо, ця безжальна цинічна машина тебе зламає навіть не помітить. Всі ці балачки про допомогу з боку держави, передвиборчі обіцянки - лайно котяче, яким тебе годують з мельхіорової ложечки, щоб ти баклан і далі працював за копійки та ще з тих копійок платив податки, поки бандити з мандатами набивають собі кишені.  Ти цього не розумієш бо ти лошара який вкалує на дядю, такий собі нікому не потрібне ніщо. Як тільки ти починаєш щось там робити, ти автоматично підпадаєш під приціл паразитів які починають тебе доїти. Я успішний бізнесмен, я розумію що якщо я хочу отримати користь я потрібен щось вкласти у це діло, гроші, час, знання, тільки якщо я щось посію, воно дасть сходи.  Держава так не думає, вона жне там де не сіяла. Так було, є і буде, дійшло це до тебе зараз, чи дійде потім, коли буде чергове - вайхоспадя.
Що робити?? По перше, ніколи не довіряй державі або держпосадовцям - це сотона. Заводь зв'язки, проплачуй взятки, роби все обережно та все можливе щоб використати цю машину собі на користь. У всьому світі рулить корупція та брехлива політика, все інше попкорн для лохів, які не повинні знати правду бо вийдуть з під контролю.
Ти можеш послухати мене, а можеш усвідомити це на своїх кривавих ранах. Вибір твій.

5. Наслідки екстремальних захоплень.
Як каже класик - жить бєзпріключенійнамнікакніззя. Люди які не вміють впоратись з внутрішньою хімією мають нахили до штучного створення проблем собі та людям. Це схоже на хижаків, але ми назвемо їх придурками.  Замість того щоб влаштовувати своє життя, вони гардемаріни вперед, шукають пригод на сраку. У чому суть явища?? Суть у тому щоб вийти з зони комфорту у нове та невідоме, або відоме але там де можна дати просратись організьмє, щоб вона не жлобилася на наркотики- адреналін ендоморфін, та інший героїн.  Втеча від реальності яка бездарно просрана у нову реальність яка ще ні. Так як придурки шкодять тільки собі, це вважаеться нормою і їх не сильно пиздять, ще вони потішні. Бо значно веселіше дивитись на ту дурню у ютубі ніж летіти у прірву самому. В чому проблема?? Проблеми як такої нема, придурку нічого не поясниш він неосудний. Але якщо ти вагаєшся, я розкажу тобі таємницю у наступному пості де ти дізнаєшся що таке ОВН, і що в овні огрести піхвеця значно легше ніж у нормальній області всесвіту.

6. Зради. 
Якщо коротко описати що таке зрада - це та сама мить коли людина стикається з реальністю. Хтось з класиків казав - Мені не важливо що ти мене обманюєш, мені важливо Як ти це робиш. Якщо у тебе проблеми у сприйнятті реальності ти будеш постійно нити що тебе зрад-жують. І це таке приємне заняття клеїти з себе жертву, нити, клястися - ніколи не пробачу, та інше саморуйнування, солодке як запах смерті. Та я і заважати не хочу. Але, раптом, тобі це вже набридло то я підкажу. Якщо люди тебе не бояться, вони не будуть брехати. Якщо ти розумієш що маєш справу зі зрадливою людиною, або нормальна людина не витримала пресингу обставин та дала задню. Якщо ти всього цього не бачиш поки не вдарить грім, я скажу тобі - ти живеш у прекрасному світі власних ілюзій. Звісно боляче коли твій криштальний всесвіт розбивається вщент о брудний асфальт реальності, але тут вже нічого не поробиш, так було, є і буде завжди - чарування/розчарування/страждання/загоєння/нові чари-Мари. Або виходь з цієї програми.

7. Любовні драми.
Те саме що вище, але з одним ас-пектом. Любов це страшна хімія, валить вся твоя суть, бо суть твого життя, це придбати опитсинашипактрудних та розмножитись, передати естафету. Так от коли твої сподівання , мегаголовні сподівання переживають краштест, це дууже боляче. Тут нічого не поробиш, це я тобі кажу, тому просто повір. Якщо починаєш все розбирати по полицях - втрачається магія любові, тому тут рецепту нема, хіба що цей

8. Зіткнення з несвідомим.  
Це моє улюблене, по факту Всі зіткнення є зіткнення свідомості, яка обмежена та примітивна, з великим всесвітом, який чхати хтів на тебе та твою свідомість. Наприклад, ти причепурився на побаченні, надухався, помив машину, весь такий аля фгансе. А тут так опачкє, прихватило шлунок, срачка всі діла, і де те сором'язливе щастечко романтичного побачення?? Нема, бо кишка важливіша за лямур. Кишка це базис. Так само працює несвідоме, поки ти живеш і думаєш що все розумієш у несвідомому накопичуються потенціали, бушують глибокі океани і все таке, а потім так хлоп, це все вихлюпується назовні. І ти так думаєш: а хто це був, невже це я, таке казав таке робив.. мама народи мене назад. Так, любчику)) це був ти. Як запобігти?? Вивчай психологію та себе. Крапка.

9. Цькування
Зайди у метро рано-в-ранці у час пік, та голосно закричи: От блядь уроди!! Куди претесь хамскоє бидло!! Ану виходи по одному, зараз роздам піздюлєй. Ти раптом побачиш що тебе ніхто не любить, а ти ж хороша порядна людина, ти навіть не помилку зробила, просто послухала дурака Барму, і все. Тебе люблять батьки, ти бабцю вчора перевів через дорогу, ти хороший. Думаєш це когось цікавить?? Крок в бік і все, ти вже ізгой, ату яво!!
Стати жертвою цькування дуже просто, на роботі, в компанії, у школі, серед родичів, достатньо просто зробити одну помилку. І не твоя у тому вина, просто люди люблять цькувати, це такий кал-лективний інстинкт. Жертви цькування відчувають як раптом їх чудовий світ став до гори дригом, і реальність вже не та. Реальність завжди була такою. Коли когось цькували, тролили, в'язали менти за політичні погляди, а ти стояв, дивився та думав що тебе це омине. Світ ілюзій ненадійний, мій юний падаван.

10. Стихійні лиха. 
Обожнюю це. Покаюсь перед вами, любі друзі. Важко любити людей. Коли дивишся на їх безпідставний пафос, на тих хто пафосно кажуть про чийсь там пафос, хочеться іноді щоб планета чихнула, та ткнула кошеня людства мордою у їх рідесеньке гімнеце. Каюсь, люди, маю гріх)) Розумію, це все прояви ворожого Танатоса, тому стримуюсь та підкорюю цю бурю душі.
Але що робити з лихом?? Все просто.

1. Мати куди втекти. Найкраще це село десь кілометрів за сто від великого міста, я маю таких два. Туди треба їздити хоча б раз на місяць, щоб місцеві думали що ти свій, з місцевими треба дружити та бухати, хоч це і не дууже приємно.
2. Мати річний запас їжі у бункері, це не так дорого як здається, бо все те можна потрохи під'їдати, оновлювати. Ти все одне все те купиш та з'їси.
3. Записатись на курси по виживанню. Це весело, а придбанні навички завжди стануть тобі у нагоді.
4. Мати запас зброї, цінностей, золото, енергоносії, високотехнологічні штуки, генератори, рації, все те що важко зклепати самому у коморі. Мати набір надійних інструментів.
Якщо станеться біда тобі це допоможе пережити зомбі-апокаліпсис та адаптуватись до нових реалій.

На цій романтичній ноті дозвольте залишити вас на одинці з реальністю, а я піду спати. 

2 коментарі: