пʼятниця, 6 вересня 2013 р.

Кіборг Альоша, або електрофікалізація всєя стгани.




Я не втомлююсь закликати людство зупинитись. Напрямок яким вони йдуть веде до безповоротного знищення нашого виду, нашої раси. Вчора ви були зомбоящиками,

сьогодні ви задроти які тупять у айфончики, завтра це рожеві окуляри від расового Го-углє, післязавтра - чип у скроню. Жити людству залишилось два дні.

Як таке сталося?? Перший крок зробив товагіщ Лень-ін, сяючий трупак, який почав ШеРити електрику як силову складову людства. Давайте подивимось на природу. Такого там нема, всі істоти які живуть на цій планеті - використовують електрику як сигнальну систему, силовою є м'язова, освітлюють хімією і все таке. Це був перший крок у прірву. Ми пошкодили електричну структуру планети, її душу. Створили умови для штучного існування наступного ШТУЧНОГО виду істот - машин.
Другий крок робиться зараз, на наших очах. Ми створили штучну екосистему - Інтернет, який  поглинає душі людей.
Я розумію що це трохи комічно писати про шкоду інтернету в інтернетах)) Краще було би вийти мені на площу, пустити слину по бороді, махати руками та кричати хриплим голосом щось на кшталт: Він ідьот!! Він поруч, Піхвець грюкає у ваші двері!! Я звісно цього робити не буду, краще бахну конь-ячку у своїй зоні комфорту, але як казав Льонін іскру вам підкину у бочку пороху.
Так от, інтернети.. Сьогодні вже не йдеться про створення Штучного Розуму. ШР во всю хєрачить тіки так. На це вже ніхто не звертає уваги як ШР об'єднався з вашими лінощами, небажанням розвиватись, напружуватись.. Він "допоможе у створенні фотачєк, презентацій відева та іншого непотребу під назвою контент - головної  їжі для занепалих душ.
Де Моцарт?? Де Феліні?? Де Шевченко?? Де Падло Пікассо??
Сьогодні кожен мудак - може створити з допомогою ШР говношедевр у музиці, кіно, поезії.. завантажуй задротський додаток у свій задротський смартфон і роби що хочеш, твій найкращій дружбан ШР наче чарівна паличка зробить все за тебе.
Ми маємо один незламний парадокс, пов'язаний з чергуванням поколінь.
Візьмемо тих хто ще пам'ятає що таке життя без цих ваших інтернетів, ми можемо щось порівнювати, про щось казати, у нас ще є шанс отямитись, ти мій друг, і я - остання барикада. Нове покоління такого шансу немає, для них інтернет є природним, тим з чим їх сутність пов'язана нерозривно, спробуйте заберіть у них це, висмикніть електрокабель з їх мозку - ви їх вб'єте. Ще вчора точилися палкі дебати як відтягти дитину від комп'ютера. Хтось про це чув останнім часом?? ШР вже поШаРив бабушку&дедушку, засмоктав і їх у своє павутиння, а діти підсіли на мобілочки, на мегодозу, їм комп'ютери вже не вставляють.

Якщо не відбудеться докорінних змін у цих питаннях, такий прекрасний, дивний вид істот як людство зникне повністю. Ми залишимось в історії як бездарний прошарок який став важливою, але вже непотрібною складовою у "еволюції біологічних екосистем до кібернетичних.

Люди!!
 Прокиньтеся!! 
Еволюцію не зупинити, 
але ми і тільки ми 
маємо обирати її напрямок. 

Воля від ШР або смерть.

Немає коментарів:

Дописати коментар