середа, 4 вересня 2013 р.

Малий ключ Соломона або як викликати демона.



Викликання демонів - один з популярних напрямків сучасної магії. Демонів викликають для того щоб отримати те що у звичайний спосіб отримати неможливо. Наприклад,
вчинити вбивство ворога яке не зможуть розкрити копи. Сексуально підкорити людину яка не звертає на тебе уваги або тримати крупний виграш у лотерею. Все чого так прагнуть колдуни, але не хочуть докладати зайвих зусиль, за вас зроблять демони. Головне вміти його правильно викликати та не дозволити демону вас вбити, бо це перше що він спробує зробити, характер у цих істот крутий та нервовий.

Для виклику, треба на підлозі кольоровими крейдами точно намалювати ось таку пентограму


Важливо точно перемалювати всі деталі, бо помилка буде коштувати вам життя. У пентаграму має бути вписане ім'я демона. Для захисту вдягніть спеціальний заговорений одяг, який виглядає ось так.


Навколо себе треба насипати коло з солі, важливо щоб не було ніяких розривів, демону достатньо пів міліметру щоб потрапити в коло та знищити вас. Одного разу юний некромант викликав демона Стріму, але у колі була щілина. І хоча після цього хлопчик довго кричав: "Не было ни единого разрыва!" демон вліз та нашкодив йому. Хлопчик збожеволів і йому попекло лице. Якщо ви не хочете щоб ваші сусіди знайшли з часом гниле, смердюче місиво у магічному колі замість вас, тричі перевірте та не шкодуйте солі. Також нагадаю що сіль не діє проти сольового демону пустелі. У цьому випадку треба сипати цукор.

Як вам відомо українські мольфари найсильніші у виклику демонів. Зовсім недавно стався резонансний випадок, коли донецький мольфар з Макіївки, Валерій Сидорчук, відомий у вузьких колах під духовним ім'ям Арба Ілу, щоб зупинити свавілля влади, викликав демона фекалій. Цей випадок зафіксували камери спостереження.


Це зайвий раз доводить що шуткувати з просунутими езотериками зась, бо коли людина знає свою справу це завжди закінчується реальною небезпечною подією, а не брехливими вихваляннями інтернетомагів, юних гаріпотерів.

Гарного вам настрою)) 

4 коментарі: