четвер, 12 вересня 2013 р.

Відповідь на три запитання.


Чому зранку важко вставати, а вночі не хочеться спати??
Як побудований Всесвіт??
Як народжується життя??

НА ці прості питання всі потрохи шукають відповіді. Але людський мозок побудований таким чином , що коли він чогось не знає він обов'язково щось збреше. Ось і борсається людство в цих долях правди, а все чому?? Бо не спитали у Бармуши, ось де кладезь знання та незайманої істини.

Коли ти прокидаєшся рано вранці злий та нещасний, в черговий раз шкодуючи що не ліг вчора вчасно спати а висиджував яйця, або яєчні фкантахтах - ти кажеш що цей світ дурний.
Чи це так??
Світ не дурний та не розумний, він просто є. Є як можливість, а зробити його дурним чи прекрасним - це вже твій вибір, альоша.
Я маю вільний графік, точніше у мене його нема, коли хочу тоді встаю, коли хочу лягаю, що хочу те і роблю. Так от, насправді ввечері рано клонить у сон, а зранку сам бадьоренько прокидаєшся нєсвєднєзаря. Ось як воно насправді. А чому у тебе не так?? Бо ти не шариш що таке біо та психоритми. Все просто, не шариш = не маєш, шариш - все нормуль.
Твоє тіло живе за своїм графіком, ритмом який прив'язаний до космосу. Така вона земля. Твоє психо - грайлива вода, і якщо ти не адекватний до обставин та подій, коротше кажучі психічно хворий - твої психічні ритми не будуть зБІГатися з біологічними. На виході матимеш депресивні стани, хворі судини, мігрені, невдачі та інші цікавинки життя лоха звичайного. Бо рухаєшся не синхронічно зі своїм грубим тілом. Тому кажуть що душу треба змушувати працювати. Це звісно профанація, але натяк ви поняли.
Ще є духовне тіло зі своїм ритмом, але то мало кому цікаво.
Таким чином як побудований ти, побудований і всесвіт *раптово*. Він має три стани щільності енергії які формують три виміри в яких може бути людинка. Взага-літо їх 12 з тих що відомі, де бували відьмаки.
Дибай сюди:

Щоб просцяти цю складну темку, порівняй "стрьома станами речовини, але не забувай що будь яке порівняння хибне. Енергія ущільнюєтеся з боку світу Духів, іх там дохуя, значно більше ніж твоїх комах. Більшість з них не стабільні, швидко з'являються та миттєво зникають. Саме тому духи люблять людей, бо людинка у їхньому розумінні це п'ятизірковий готель олінклюзіфф. Точніше душа людини. Душа  - твоя Психея, з'являється там де щільність енергії набуває критичної маси і дух бєзплотний перетворюється на матеріальну, як кажуть позитифчики думку. Щільні думки вже не стільки інформація скільки почуття. Чув таке: "важкі думи" от і я тобі про це мусолю. Навколо мегащільної думки, білого карлика,  який вже майже ідея - наліплюється фізичне тіло. Ось де він сховався цей твій "всєлєнський розум. Далі ми потрапляємо у фізичний вимір, де вже працюють штани Пофіг-гора та інші амперметри. Але це не кінець. Найщільніші з відомих нам тіл - чорні дірки, вони такі важкі, що якщо випустити з рук бутерброд з чорною ікрою діркою, він не тільки впаде Маслов вниз, він за секунду проб'є Землю наскрізь та сумно впаде на Луну. Ці важкеньки тьоті відкривають нам двері в інший вимір де ще більше цікавинок, але влізти нам туди зась, бо ці твої піфагорови штанці репаються, а осцилографи плющить на раз. Ми вважаємо що то темрява, але воно ніфіга не темрява, з якого боку дивитись. Все ясно??
Тобі залишилось усвідомити звідки береться де народжується розумне життя. Відповідь проста - будь де. Розумне життя це продукт гравітації маси. Візьмемо наприклад кристали. Вони піпець які розумні. Хіба ти побудуєш таку досконалу, складну та просту одночвсно форму кристаличної решітки, якщо ума нема?? Цього не буде. Тому розумне все те що має форму. У кожній форми свій егрЕгор, свій колективний ум і те що тобі не здається розумним (бо ти сам обмежений) не значить що воно тупе. 
Просто воно інше. 

Всім рамштайн посони. 

2 коментарі:

  1. а чи можна слідуючи за ідеєю перелаштувати себе (наприклад з голуба на жайворонкА) і якою ціною.Дякую! Аня

    ВідповістиВидалити
  2. однозначно можна, просто слідувати. Пришвидшити процес можна в декілька способів: прибрати те що заважає шляхом самоаналізу, підвищити мотивацію, присвяченням тощо.

    ВідповістиВидалити