середа, 18 квітня 2012 р.

Страх обезцінювання (критики)

Перед тим як осягнути всю красоту даного творіння. рекомендую згадати ций
http://bgopen.blogspot.com/2012/04/blog-post_11.html пост. Тре зрозуміти, що у сьогоднішньому світі позитивних, "вєжлівих лицемірів, знайти того хто захоче тебе обісрати, а тим більше зруйнувати, значно важче чим всіляких похвальків на кшталт "пітушка та куку-шкі".
  Що відбувається із тобою та всесвітом коли ти собі там сидиш і щось вигадуєш?? Всій таємниці я вам не розкажу, бо то страшного скарбовіща  алмази, але трохи натякну.  Коли ти там собі щось вигадуєш ти формуєш мислі в форму)). Це ясно?? Все інше немає значення а оті форми - фсьо!!. Пам'ятаєте дитинство та ігри у пісочку в пасочкі?? Саме так, з безформної енергії ти формуєш якісь мислеформи. Це усілякі, мрії, ідеї, бажання та інший хлам, якого до тебе був гугол, а після тебе буде гуголплекс. Як матінки Природі визначити яка з твоїх мислеформ тру, а яка уг?? 
Підхід в неї дуже простий, але ефективний. Вона починає хуярити тебе по чому попаде, якщо ти вижив - всьо, як каже один придурок - "ай мАлАдець". Подолав монстра рівня, береш скарб та цицьки у додаток. А якщо ні?? Тоді, не час, і твоя мислеформа відправляється у вимір чорно-віків (Наву) де донбаситься, поки не знайде нового нос-і-я. Отаку страшну тайну вам розповів, цього ніхто не знав раніше))

ТОМУ!! Якщо до тебе прийшов, якийсь критег, або мент/бандит, радій бо це говорить про те що ти створив щось, що має унікальну форму, іншими словами, у тебе вийшло!! Ти вже щось. Осталось довести що оте твое "щось, має право на життя. Як довести?? Дуже просто - понакладати всім піздюлєй. Якщо зможеш відбитися - все, переводить тебе Матушка на некст лейвел, де конкуренція не така щільна бо в тебе вже є авторитет. Наприклад якщо ти заробив на лАнус, тебе всі чморять на дорозі, якщо на БЧД, всі очкуються, а якщо з мигалкою та номерами - солов'ї розбійники не на бабло розводять, а честь віддають *було б шо віддавати*.

Вся ця хуйня твориться навкруги, і одне те й саме.
Ну і останнє, чому слабаки люблять оце сюсіпусі?? Не тому що твітерто їсть любов, а тому що це такий несвідомий соціальний договір, я тебе блох буду ловити а ти мені. Бо разом нас багато, тому нас подолали, та таке інше. Чим слабкіший генератор мислеформ, тим він більш схильний до колективного одобрямса, тим він більш сцикливий та вразливий до обесцінювання. Тому не сци, а кидайся в бій.

Козацького роду нема переводу!!

Немає коментарів:

Дописати коментар