середа, 11 квітня 2012 р.

Ворог мій - друг??



Якими друзями треба себе оточувати?? В першу чергу з високим рівнем лояльності, бо інакше тобі буде важко структурувати свою енергію. Будеш мати постійні чвари та біль у сраці.  Як вам вже відомо на своєму гіркому досвіді, нічого так не мучить як дружня зрада.
  Але виникає проблема - відсутність здорової самокритики. Для цього найкраще заводити собі ворогів. Саме так - заводити. Це дуже важка задача, непосильна для людей з середнім інтелектом. Тому зараз злізу з Олімпу, та як завжди почну повчати вас як краще жити)) 
 Вороги у тебе завжди будуть завжди. В тебе нема вибору, яким би ванільним підарасом ти б не був, як би всім не "ул-ебался", все одно з'явиться падла яка буде вважати тебе мудаком та тролити. Бо так побудовано Всесвіт, на конкуренції. Саме тому ти існуєш і дивися зараз у ці букви. Тому нема сенсу змагатись у майстерності накидування "платочків на роточкі" на всіх не накинеш, це технічно неможливо. Єдина можливість хоч якось дати цьому лад - це взяти бика за роги, та запрягти у плуг. Нехай єбошить. 

Головна бармаплюшка: Якщо ти сам створиш собі ворога - ти заповниш цей сегмент ринку контрольованим тобою елементом, тим самим за-беспеч-иш себе. Навіть якщо з'явиться справжній ворог який захоче тебе знищити - він буде змушений спочатку знищити твою куклу.  Це дасть тобі час та козирі щоб себе захистити. Наявність ворога ще раз кажу, залежить не від тебе а від того куди ти сунеш свого носа. Цього ніхто усвідомити не може, бо поки не всунеш не зрозумієш, а коли вже, тоді вже (пізно пити боржомі). Все ясно??

Далі йдемо. Для того щоб розпізнати кандидатуру на цю цінну посаду, тре розставити тонку сітку з провокацій. Тому не бійтеся викликати у оточення роздратування. Дратуйте, подразнюйте спільноту, це сама корисна позиція. Коли в оточенні з'явиться перші кандидати:

1. беріть їх на роботу. саме так. Бути ворогом то пекельний труд, бо тре постійно когось ненави-діти. А це дійсно важко. 
2. платіть їм зарплатню -  тре постійно давати їжу для їх ненависті. Бо якщо ви їх перестанете годувати, вони втратять до вас зацікавленість. Тому регулярно влаштовуйте з ними срач.
3. відправте їх на курси підвищення кваліфікації, підкидайте їм постійно ідеї як ще краще вас можна ненавидіти. Наприклад цю статтю прочитає дехто з моїх ляльок, думаєте вони щось усвідомлять?? Ні, бо негативщіки - абсолютно тупі істоти, коли бачать хавку мозок вимикається. Але ця стаття трохи підвищить їх кваліфікацію, бо вони завжди будуть вас копіювати - це як той принцип тисячолітнього хохлосрачу: 

 - Я дурак?? Сам ти дурак!!

Бо негативчики ЗАВЖДИ мають вторинне мислення, таке собі генетичне вторсирьйо. Подивиться на росєян, вони завжди як ті мавпи когось пародірують, а ми як ходили у тих вишиванках так і досі ходимо. Бо щастя не треба покращувати))
 4. Створи свій фанклуб. Обламай декілька ідіотів, які будуть демонструвати негативне ставлення до тебе, побачиш як Раптово вони один до одного притягнуться та почнуть тебе разом обсирати, це така дивна процесія колективної дефікації. Дружити проти тебе буде їм значно легше, вони почнуть один одного підбурювати на ненависть, а тобі буде треба значно менше витрачати на це енергії.

5. Дай ім Вождя. Це повинен бути лідер на букву п, з певними ознаками інтелекту та харизми. Щоб міг об'єднувати.

6. Займайся кадровою роботою. Твій ляльковий фанклуб - це живий колектив, у якому будуть відбуватись кадрові перестановки, когось захарить тебе ненавидіти, хтось з'явиться новий, це ДУЖЕ важливо бо:

7. Як вирахувати справжнього, небезпечного ворога?? Це таке хуйло яке буде намагатися зробити у твоєму фанклубі революцію, та зайняти посаду вождя. Оце дійсно опасностє, тому зроби такому харакірі, чим найшвидше тим краще. 

Як я особисто ставлюся до того що написане згори?? Звісно з журбонькою.. бо як кожна нормальна людина я бажаю у житті двох речей - щоб мене залишили у спокої, та щоб я міг зайнятися творчістю. Але, але.. як співа один кацап: єтот мір прідуман нінамі, єтат мір прідуман німной. *завжди дивувало що ці недолугі називають наш Світ міром.. який же це мір, коли це суцільна війна..*

Так.. будь ласка. 

4 коментарі:

  1. як можна підвищити самооцінку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. спочатку треба прийняти себе, таким як ти є без критики, усвідомити що ти у себе єдиний, коханий бо іншого нема. В психології це називається самість. Потім реально дивитись на свої вчинки, помилки виправляти, свої сильні сторони відточувати.

      Видалити
  2. чи варто намагатися привернути до себе увагу людини яка тобі подобається, в той час, коли відчуваєш, що ти їй абсолютно по-барабану?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Привертати увагу - це зваблювати, якщо є таке бажання тоді і є сенс. Простіше і ефективніше поінформувати людину, написати листа або смс. Розказати їй про свої почуття. При цьому вимагати взаємності у такому випадку або нав'язуватись є прояв агресії.

      Видалити