понеділок, 16 квітня 2012 р.

Виявлення можливостей

Кожна людина має певний життєвий стандарт. Характер життя. Це якийсь набір поглядів, психічних станів, фізичних та матеріальних процесів, все це нанесено на карту у просторі. Я не тільки про фізичне тіло кажу, я про всі три.  Далі у неї є певний простір для розвитку. Незадоволення, яке перетравлюється психікою у наміри. Багато чого залежить від здоров'я психіки, бо чим вона здоровіша, те менше людина має депресивних станів.
Депресія - це хронічна форма незадоволення яке не перетворилось у бажання.
Нехай у тебе є певне бачення свого майбутнього, свого життя і це бачення не приметивне, а щось достойне. Щось окрім квартиримашинипоїздкиутурцію. Нехай це буде якась мрія, пов'язана з самореалізацією твоєї унікальної особистості.

Що далі??

Далі ти починаєш шукати можливості. Саме про цю якість ми поговоримо. Які в тебе можливості?? Якщо вас не влаштовує песимістичний погляд на життя, вам буде цікаво дізнатися що світ створений із безкінечної кількості можливостей. Якщо ти не згоден з цим твердженням, повернись у початок статті, та читай по кругу до тих пір, поки те що я кажу не стане для тебе досяжним.

Світ - це безкінечна кількість можливостей. Як ти спромігся стати людиною??
Як тобі прийшла у голову така класна ідея, що тобі потрібна печінка, та ти зміг знайти кошти на її виготовлення, та самотужки створити таку геніальну, з інженерної точки зору річ.?? Як ти це робиш??
Колись давно ти був маленьким, м'якеньким беззахисним хробачком, якого могли скривдити всі, і ось, ти Людина. В тебе є мобілачка, дах над головою, та магазин недалечко від хати. Як таке сталося?? Можливості!! Ти їх побачив, скористався, і ось ти на горі харчового ланцюжка, можеш кушати всіх а тебе ні. Чи потрібне для цього тобі був стартовий капітал?? Чи отримав ти допомогу держави?? НІ і ще раз ні. Все те про що ти чуєш кожний день, ті всі нюні, вони не мають ніякого відношення до реальності. Все те погано перетравлені незадоволення, які перетворились на фекальний світогляд сповнений фекальних жидівських ідей на кшталт: "не украдьош не пражівьош хочіш жіть умєй вертеться".
 Все що тобі потрібно, це повернути собі природний дар бачити світ можливостей.

Я як відьмак, пораджу вам медитацію. Закройте очі, займіть максимально зручне для вас положення, та почніть повільно дихати. Спробуйте увімкнути свій внутрішній погляд, уявіть себе центром світу який кружиться навколо вас, все те є можливості які чекають на тебе. Побудьте трохи у цьому стані, поки до вас не прийде надхнення та віра в себе. Потім поверніться до своїх звичайних справ, намагаючись зберегти піднесений настрій.
З часом коли ця медитація стане для вас нормою, ви побачите як вона почне прокльовуватись у реальне життя. Коли той піднесений стан, відкриє вам очі у реальному світі, та вкаже на реальні можливості які вас оточують. Успіху.


2 коментарі: