суботу, 5 липня 2014 р.

Вільна енергія.



У попередньому пості ми з вами говорили про енергію грошей. Це був такий собі фундамент для того, про що хочу розповісти вам сьогодні. Тема буде трохи складніша, але значно цікавіша.
Балачки про вільну енергію останнім часом є досить популярні. Підштов-хую-ть до цього всілякі кризи та дефіцити, але все одно причина не в тому. Причина - економічне рабство яке прийшло на зміну фізичному.
Тобі, мій юний друже, конче необхідно усвідомити
- людство це раса канібалів. Якщо ми перестанемо "жерти один одного, наша еволюція зупиниться. Це стосується не тільки альпіністів які застрягли у полоні снігів, або якогось дічайшого негритянського племені, чи китайців які варять суп з людських ембріонів, ні. Символічним канібалізмом просякнутий кожен крок нашого життя. Наш час, наші гроші, це така собі метафізична наша плоть і кров, яку ми жертвуємо тому хто сильніший за нас. Бо якщо ми це не зробимо по плохому, по хорошему буде ще гірше. І корені цього явища ростуть не з соціалочок цих ваших. а з первісного інстинкту - ЖРААААААААААААААТЬ!!!!!!!!!!!
Всім нам треба жерти, щоб поповнити запаси витраченої енергії. Де ми її беремо??
Ми її віджимаємо у слабкіших істот, свинок там, баклажанів, абрикос та інших зелених чоловічків. Все що ми можемо зжерти - наповнює нас енергією яку ми можемо спрямувати на свій розвиток. Саме тому що ми хаваємо краще за інших ми досягли вершини їстівного ланцюжка, ми можемо зжерти всіх, а нас хуй, нас не можна. Глянемо на прикладі.

Рослини беруть енергію у Сонця - єдиного джерела енергії у нашій галактиці, до якої ви прикуті ще надовго. Прийшла зима, все, сонечко тютю и життя рослин тютю. Як каже класик - лаве нене, жизнь нене. Травоїдні які жруть тих що жруть сонечко, також взимку дуже страждають через відсутність трави. Хижаки - наступна гілка, не дуже страждають, бо їх ці проблємки з травкою не обходять, вони ріжуть м'ясце. Ну і нагорі ми стоїмо, бо всіх отих жеремо, хоч кішечку, хоч бабку з рєпкой, все піде у вправного кухаря в діло.
Тобто у нас енергії дохуйа, і як я вже казав, саме тому ми рулимо. Але ні. Замість того щоб насолоджуватись життям та панувати, ми повигадували роботу, податки, комунальні платежі, візи, прописку у паспорт та інші атрибути канібалістичного рабства. Відкусюємо потрохи один від одного, а до зарплати все одно не вистачає. І не вистачить, бо все так розраховано щоб обідрати тебе як липку, але так щоб ти не здох, бо якщо здохнеш, кого будуть доїти та стригти??

Розумієте про що я??)) Саме тому я довго та надривно регочу, коли мені якесь травоїдне мурло, починає втирати про плюси веганства. Нє тавагіщі, ми пайдьом дгугім путьом.

Давайте спочатку. Сонце вільно світить над кожним з нас. У тебе достатньо можливостей щоб забезпечити себе на зиму їжею і теплом, це найскладніше бо з весни до осени, та їжа, тобто енергія тупо валяється під ногами. Якщо ти, мауглі урбаністичних джунглів, цього не розумієш, почитай цю книжечку: Хохот шамана там все описано.
Тобто, нащо нам вигадувати генератор Тесли, якщо осьо, йди у ліс, там купа того труску, хоч хату грій, не хочеш, зроби парогенератор електрики. Кинув дровішку і опа - у тебе посеред лісу 220v, хоч вони ті двєстідваццать і не дуже потрібні. До чого я веду. Дуже важливим є звільнити себе від цього канібалізму соціального, рабства небезпечного, де рабом є не твоє тіло, значно гірше - рабом є твоя свідомість, ти добровільний раб.

Якщо ти таки допетрив, що Енергія вільна, халявна, і її дохуя навколо, який з цього висновок??
Правильно, ніщо, я повторюю НІЩО, не може стати тобі на заваді до твоєї нескінченної еволюції. Роби що забажаєш, але роби це з мудрістю,  ти вільний і могутній, якщо сам себе не зробиш рабом.

Слава нації!!

1 коментар:

  1. Согласен, даже жили так низависимо. Дом, тойга, рыбалка,огород....
    Вот только с дитём маленькая проблемко. Детей нету для общения, если из города кто приносит бактэриюсукопалочку, лечить трудно медик однака надо . Плюсов много, однозначна! Барма как всегда прав тчк опробованы твои слова на практике вскл

    ВідповістиВидалити