понеділок, 23 червня 2014 р.

Ілюзія грошей



Навколо грошей дуже багато спекуляцій, відвертої брехні, та всіляких хитромудрих заморочок. Все це заважає тобі гармонійно взаємодіяти з цією енергією. Можна підкреслити дві крайнощі.
1. Гроші - це щастя.
2. Гроші - це нещастя.
Насправді, істина навіть не по середині, істина - збоку. На іншому шляху. Як воно насправді??

Тезисно.
1. Гроші це ілюзія. У реальному, не вигаданому кимось житті гроші це звичайний папір. Ними можна підтерти зад, запалити вогнище, зробити те саме що роблять з папером.
2. Гроші це енергія. Люди наділяють гроші силою. Вони в них вірять і тому своєю вірою віддають грошам енергію своїх душ.
3. Гроші це контроль. Традиційно вважається що гроші вигадали задля зручності, замість натуральних обмінів. Насправді гроші вигадали для контролю. Таким чином наприклад чоловік може контролювати дружину, а експлуататор контролювати найманців.
4. Гроші це свобода. Надмірна кількість грошей дозволяє тобі звільнитись від контролю. Вільно пересуватись світом, розширювати свою зону комфорту, забеспечувати свої потреби, допомагати близьким тобі людям.
5. Гроші - мірило соціальних обмінів. Чим менше у тебе грошей тим примітивніші і слабкіші твої обміни і навпаки.

Якщо у тебе немає чистого сприйняття грошей, у тебе будуть проблеми у соціальних взаємодіях. Враховуючи що ми колективні тварини, деградація соцобмінів призведе врешті решт до проблем з близькими, проблем зі здоров'ям і навіть може тебе вбити. Підкреслюю вбивають не великі гроші чи їх відсутність, вбиває негармонічна взаємодія з енергією грошей.

Як цього запобігти?? Вдовби собі в голову, повісь на стіну ці слова, очисть свою свідомість від шлаку, нехай буде сяюча чистота.

Гроші це енергія.

Взаємодіяти з ними треба як з енергією. В цьому є певна містика, але будь хто з тих які вийшли на великі гроші, скажуть вам що так, гроші це містика. Принциповою є кількість грошей/енергії яка є доступною для тебе. Назвемо їх "Гаманець" Це головна частина грошей, твоя фінансова сила якою ти можеш скористатися будь коли. Другим по важливості є кількість грошей яка приходить під твою владу. Це може бути зарплатня, доходи з твого бізнесу, тимчасові заробітки. Коли ти будеш уважно слідкувати за оцим "приходом, рано чи пізно ти зрозумієш свою фінансову вагу. Збільшуючи її ти зможеш притягувати більшу кількість грошей.  Якщо ця істина стане доступною твоїй свідомості, ти звільнишся від рабства, бо ти усвідомиш що де б ти не знаходився, щоб ти не робив, гроші будуть йти, бігти за тобою. Також важливим є дивитись на свої роздачі. Нормально витрачати 30 відсотків свого доходу. 30% відкладати у "Гаманець. Інші 30% інвестувати в свій розвиток. Це може бути новий бізнес, освіта, комерційні мандри.

Зараз дуже важливе - запам'ятай. У ніщєбродів в цьому світі нема жодного шансу. Бідні люди - це біомаса яка загине і ніхто ніколи про неї не згадає. Невдахи які нездатні ні на що. Вони є невдахами у всіх сферах свого життя. І ще раз - вони тварини які дарма топчуть землю.
Ці слова можуть здатися цинічними, навіть злими, але я кажу це не для того щоб когось принизити, я кажу вам це бо воно є правдою. Взагалі я був змушений написати цей пост, задля підготовки до наступного, де ми будемо говорити про вільну енергію. Тому усвідом будь ласка. Абстрактних істин не існує, сила полягає у тому що ти можеш зробити тут і зараз. Все інше є підготовкою, до цієї дії - ТУТ І ЗАРАЗ.

Як я вже казав на початку, гроші це вигадка, ілюзія яка може впливати лише на тих хто в неї вірить, але все одно, ця ілюзія здатна будувати та руйнувати цивілізації. Лікувати смертельно хворих, визволяти з полону людей, підняти тебе у космос та занурити тебе у глибини океанів. Тому головним надбанням є не гроші самі по собі, а твоє вміння, досвід та навички, здібності гармонійно взаємодіяти з всесвітом. Ці навички будуть цінними та корисними будь де, навіть там де гроші це лише бумага якою можна лише підтерти зад.

На останок декілька порад.

Ніколи не бери гроші в борг або кредит. Це пастка.
Давай в борг лише тоді і стільки, скільки зможеш пробачити людині. Ніколи не вимагайте у боржників повернути борг. Сам дурак, нєхуй було давати. Віддав - все забудь. Повернули, добре, не повернули теж добре, ти заплатив за науку. Це стосується людей. З установами типу банків, тре воювати за кожну свою копійчину.

Від грошей може бути "ожирєніє. Якщо є більше 10к$, починай вкладати гроші, бізнесові проекти, депозити, нерухомість, примножуй свої гроші, бо вони перетворяться на "целюліт, та будуть мати погану енергетику яка притягне до тебе неприємності.

Не вір у фінансові дива. Теоретично тобі може обломитись якась там лотерея чи ще щось, але коли воно обломиться ти сам це побачиш. 99,9% Всіх так званих фінансових див - розвод лохів. Так це буде диво, але для того хто тебе надурив. Краще навчись відчувати та манетизувати енергію грошей, так ти станеш фінансово невразливим, а це те що тобі треба.

Є три стани фінансового здоров'я.
1. Мало грошей.
2. Нормально грошей
3. Багато грошей.

Ці психічні стани автономні і не прив'язані до товщини твого члєна гаманця. Якщо вони і прив'язані то тільки до твоєї психічної, фінансової потенції. Можливо для тебе 3к$ на місяць це круто, для мене це бідність. Але це забагато для банки тютюну, але замало для купівлі авта чи хатинки. Не забувай про відносність цих всих мірялок. Кожного разу як твоя свідомість спалахує - ого!! круто, грошей багато!! Воно ще більше притягує до тебе грошей, коли ти відчуваєш себе бідним, ти втрачаєш навіть те що вже маєш.

Бажаю вам фінансового розквіту, і так, Путін Хуйло, лалалалалала.  

1 коментар:

  1. Дякую, Бармушо, ти як завжди прочищаєш свідомість від зайвих шлаків!!!

    ВідповістиВидалити