неділю, 8 червня 2014 р.

Слабкість ума або премія Дарвіна.




Кожна людина є унікальною, душа її безцінна, але з іншого боку люди мруть як мухи і гріш ціна їм, от поки я це писав, кільканадцять здохло, і що??
А нічо всім похуй.
Як такі два полюси всесвіту можна поєднати??
Дуже просто насправді. Все залежить від еволюції, чи будеш ти сяяти як сонечко, або будеш гнити десь у канаві та годувати хробаків, залежить від того як ти розвиваєшся, чи залипнеш в якомусь "недуже" прошарку нашого космосу.

Наприклад якась тупа пізда зібралась на пляж, приготувала брендований рушничок, крем для засмаги і така вся романтична, в прєдвкушеніі чергової порції ідіотських оголених селфі пішла на море. А тут так хрясь і дощ з вітром. Тп така вся в пєчалі, висрала кучу цегли в твітерок, мовляв: БЛЯ.. :((((((((((((((((((((((((((((((
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( всесвіт несправедливий, чому........... завжди................. те................... саме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не розуміє, деградована особа, що погода планети не поспішає задовольняти примітивні бажання нікому не потрібної ідіотки, обслуговувати інтереси нашої мухосранскьої курулєвни))
Дивимось на малюнок падлапікасо, той що справа і бачимо її нескладні енергетичні обміни. Нема нічого, тільки тупість, вайхоспадя та інше кволе гімно. Слабкість ума. Що вони далі ро-блять. Всі ТП цього світу десь підслухали що сила в грошах або у владі. Щоб нагнути всєхівся намагаються тих грошей і влади нахапати повні кишені, наче воно їм розуму додасть. Жерти, Домінувати, Трахатись. Ось ці три кити примітивної тварини, яка раптом вирішила що вона вершечок еволюції. Візьмемо наприклад Хуйло, сидів сучка на нафтовому кранику, ну і сиди далі тихенько, ні йому впала блаж "кримняш" за пів року просрав все, країну, економіку, світовий імідж, перетворив крим на ніщебродський бомжатник, а збіговисько дармоїдів на зомбіленд з якого сміється весь світ. Що далі?? Розпач та рефлексія. Слабкість ума.

А як воно бува у нормальних людей. Це називається еволюція. Є певні етапи на яких ми зупинимось. Ти можеш пройти ці етапи за одне життя, а можеш поетапно рухатись разом зі своїми нащадками.

1. Усвідомлення самості. 
Перший крок особистої еволюції починається з поваги та любові до самого себе. Така проста істина - якщо ти поважаєш себе, ти не дозволятимеш щоб хтось ліз в твоє життя, так само як і сам будеш з повагою ставитись до чужого вибору, точки зору. Саме цей крок в бік від стада баранів є вирішальним. Ти починаєш робити те що езотерики називають переглядом принципів свого життя.
2. Синхрони. 
Важливий етап розвитку, коли тобі відкривається сила Всесвіту, сприятлива для тебе. Якщо взяти з попереднього прикладу, у тебе виникає бажання піти на пляж саме тоді коли гарна погода, ти щасливий бо рухаєшся синхронічно і все у тебе гаразд.
3. Усвідомлення багатомірності простору.
Ти починаєш обирати середовища з яким ти взаємодієш, (ще раз подивись п.1) Наприклад, мама тобі казала щоб ти вночі не ходила на Борщагівку, це розумно, бо середовище не айс, але ти вже можеш вирізняти ці силові лінії та передбачувати приємності та неприємності на своєму шляху. Я якось заради приколу, доєбався до одного бандита, який сильно озвірів, вихватив валину, тримав її у мене біля скроні, а я лише посміхався, бо знав що буде наперед. Саме на цьому етапі, твоя свідомість займає домініону позицію по відношенню до розуму. Дивимось на ліву картинку. Обміни багатопланові, є контакти з зовнішнім та внутрішнім середовищем, соціумом, результати тих обмінів поєднуються у свідомості яка приймає правильне, потужне рішення що призводить до матеріалізації, успішної взаємодії з часо-простором.
Спочатку ці взаємодії частково успішні, але згодом коефіцієнт корисної дії збільшується, і в один момент ти усвідомлюєш, що для тебе не існує нічого неможливого.

4. Свідоме існування.
Цей період можна назвати фінальним, коли всі оточуючи тебе процеси ти осягаєш на рівні відчуття, твої рішення швидкі, ефективні, гострі. Я цей шлях пройшов за 20 років, тому можу авторитетно заявити що у вас є така сама можливість. Саме на цьому етапі твій розум займає своє правильне місце - другорядне. Місце обчислювальної машини, яка здатна лише на аналіз отриманого досвіду. Тобі вже не потрібна погоня за грошима, владою, ти розумієш що всесвіт то енергія, ти є енергія і ви з ним єдині у своїх бажаннях та прагненнях. Ти забуваєш що таке страх та депресія - деградаційні процеси, руйнація слабких, непридатних для життя свідомостей. Ти можеш грати у будь які ігри але воно вже не має над тобою влади, бо ти вільний. Тобі не треба напружуватись щоб досягти бажаного ти робиш все легко, за рахунок сили Всесвіту.

Слава Україні!!

4 коментарі:

  1. Ну Барма, дякую за посвяту, а ще за твою дотепну українську.Просто зрошуєш мене живильною водою! Героям Слава! Аня.

    ВідповістиВидалити