четвер, 5 червня 2014 р.

Той хто переміг темряву

 Як вам відомо, ваш покірний слуга - єдина істота на цій планеті яка перемогла темряву. Зараз я спробую погратися смислами, щоб хоч якось пояснити вам механіку цієї дії. Бо через рік я звалюю і цьому бложику прийде кінець.

ітого.. як сказав один жид який прикидався богом:

Свєт ва тьмє светід і тьма нєаб'яла яво.

Така підла брехня, яка спрямовує твій пошук в хибному напрямку. Наприклад чорні діри легко хавають світло зранку до ночі.
Насправді термін "пітьма" умовний. В самих темних кутках всесвіту все одно існує життя, бо темрява як така, це відчуття падіння - оптова втрата енергії. Тому навіть сама матьма змушена якимось чином зберігати або знаходити енергію задля підтримки свого жалюгідного існування.
І тут ми знаходимо таке явище як релігія пітьми. Основою цієї релігії є страх. Страх сам по собі і є механізмом втрати енергії на користь темних істот. Вони так крадуть енержи щоб вижити, так харчуються. Розуміння цього принципу не є вирішальним, бо вирішальним є навичка в руйнації темних структур. Деяких з них дійсно можна позбавитись за рахунок ігнорування або зруйнувати за допомогою світлих променів поносу, але цей процес в решті решт призведе тебе до конфлікту в якому ти зустрінеш темну істоту значно сильнішу за тебе, яку будеш не здатен подолати і будеш змушений бігти від неї. Так працює еволюція і змінити це майже неможливо. Сама суть бігу не дозволить тобі сформувати своє Місце, а це 100% програш.

Ще раз.
Конфлікти з темрявою це в першу чергу конфлікти з самим собою. Бо ти нею просякнутий на рівні глибинних сценаріїв, тих що закладені в тебе задовго до появи твоїх клітин. По друге ти постійно змушений відбиватись від пітьми, починаючи з нежиті та грипу, закінчуючи гопником який хоче віджати у тебе мобілочку, або паразита який смокче з тебе енержи, коли ти спиш. Це таке глобальне середовище. І тут є вирішальним страх. якщо ти засцяв - все ти зразу програв.

На прикладі. В темряві живуть спелеологи або твої дігери. Їх головне правило не втратити ліхтарик. Втратив = заблукав=помер. Суть ліхтарика не в лампочці а в батарейці. Якщо в тобі є батарейка - ти будеш жити. Як заряджати батарейку коли ти в самісінькій темряві??
Якщо ти не можеш відповісти на це питання, ти ідіот, починай читати цей пост з початку і так без кінця до кінця поки не зможеш відповісти.


З тими хто відповів йдемо далі. Саме так ваш пастер Шланг, людина яка була святою, на рівні думок не дозволяла собі гріха, зціляла хворих, воскрешала мертвих, годувала голодних та повертала зір сліпим, перетворилась на Бармаглота_Бармалія, відомого всьому світу під іменем Барма. Не можна вижити в темряві якщо ти сам не станеш нею.
Фішка в тому що ставши темним треба зберегти своє серце сяючим. Це дуже складно, але як бачите можливо. Потім коли я награвся в "зебру, я об'єднався з сірістю і почалось геть нове життя, про яке писати нема сенсу бо сірі і так мене розуміють а кольоровим то все китайська грамота

крапка

9 коментарів:

  1. А что будет через год? И почему год, а не два?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. апоцчему два а не три??

      ничо, тихо свалю на свою планету, надоело знаетеле пчеловечество со своими вечными проблемками и бегань-ем пакругу.

      Видалити
    2. А как называется твоя планета?

      Видалити
    3. Не улетай, там скучно, побудь еще пару столетий с нами.

      Видалити
    4. https://www.youtube.com/watch?v=Cwc0BIWybkc

      Видалити
  2. Будешь хорошо, уйдёшь - тоже хорошо, но вспоминать будем по доброму...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. будешь хорошо своей бабушке рассказывать, хорошо??

      Видалити
  3. Чула що чорні діри це ракові клітини Всесвіту.Таке.

    ВідповістиВидалити