четвер, 17 липня 2014 р.

Стримування нестримного



Тема складна тому якщо тобі в голову не вміщується, як то кажуть - "не твого розуму", не насилуй себе, додай у закладки як виникне потяг, тоді повернешся.

Як вам відомо я є апьоздол Істини про триєдність людини. Дух душа і тіло поєднуються в одній істоті під назвою пчєловєчєґ.

- А яке це має практичне застосування??

Ну уявіть собі рослину яка корінням росте в землі, стеблиною у воді, а верхів'ям квітне та те се у повітрі. Уявіть якщо цю рослину вирве течією та понесе, або зміниться рівень води і вона вже не зможе дотягнутися до поверхні. Так само і людина, для її гармонічного існування потрібна і земля - фізичне тіло, і вода - ментальний простір душі, і повітря - світ духів. Ми як народилися в цих трьох вимірах так і живимо.  Проблема полягає в тому, що культурний мем, або міф про навколишній світ є фрустрованим, брехливим. Ми не досліджуємо всесвіт, нам нав'язують певну систему поглядів яка спрямована на контроль біомаси з боку обісраних "еліт.  Коротше, все брехня. І ця брехня основана на складному механізмі пояснень і посилена тим що біомасі похуй.
Наприклад. Фашистський режим Путлєра напав на Україну. Таке відбувається не вперше, але в світі останніх переконань типу ми братські народи, одне коріння, блаблабла, це виглядає трохи дивно, ні?? Виявляється що ні, бо ваті достатньо брехливих вигадок про якихось там апасних бендерівців на яких раптово перетворився "братній народ з одним корінням".
Добре, завтра путлєркапут, і що зміниться?? А нічого, бо людська тупорилість нікуди не дінеться, а вона саме і є тим поживним середовищем, на якому ростуть як на дріжджах всілякі паразити та брехуни - путіномєдвєді, олігархи, релігія та інша сатана.
Але сьогодні, для тих хто готовий зробити крок за край цієї брехливої картини світу, є пречудовий шанс. Ваш покірний, трохи спустився з небес, та розкаже про одну "шистірьонку, змінивши яку ви зможете стати значно вільнішими.

Назвемо її "ММС - тобто, механізм ментального стримування.  Повертаємось взад. Ти істота тривимірна, і об'єднувальним полем є МенталЪ - тобто душа, психея. Твоя душа не тільки поєднує світ духів зі світом матерії, вона все те ще розрулює. Тому важко переоцінити душу, вона і двері, і аналітичний центр, і супермаркет і тюрма - вона все, цілий всесвіт який регулює безліч процесів між утворюючим світом духів та світом грубої матерії.

Щоб до тебе, юний друже, дійшло наскільки це важливо, згадай коли ти останній раз втрапляв у халепу. Так, закрий очі, подихай рівнесенько та пригадай. Якщо ти склєротік йоба, і не здатний пригадати, просто спостерігай за собою як втрапиш чергового разу. Ти переконаєшся що перед халепою зав-жди є поштовх, наче тебе хтось у спину підштовхує в погану подію.
Тупорилі ідіоти, блядь, часто густо звинувачують у цьому когось, вплив друзів, поганих людей, ментів, бандитів. Це все хуйня і маніпуляція. Ти можеш обійти будь яку халепу, навіть кулю, якою в тебе зробили постріл, якщо у тебе працює ММС.

Це зрозуміло?? Почни з малого, йди цупко та впевнено і ти досягнеш вершини відьмацької майстерності.

Цей внутрішній механізм стримування є своєрідним кермом, клапаном, який дозволяє тобі рухатись у просторо-часі. Який формує твою долю, карту буття. Все навколо енергія, і стримуючи її (себе) або навпаки, вивільняючи  - ти існуєш. Саме так.

Все твоє прекрасне або жалюгідне існування, навіть оцінка того існування, пов'язана напряму на оцю маленьку, невидиму шистірьонку - ММС. Закарбуй це собі в голову, юний падаван.

Що робити?? Взагалі ідеально би було себе ніколи ні в чому не стримувати. Тобто взагалі вимкнути її нах. Але це не можливо. Наприклад, ти такий прийшов у кабак, а тут хуяк Путлєр приїжджа та сідає за сусіднім столиком, навіть таке сцикло як він все одно хоч іноді їздить у кабак. Ну що робити?? Вихід один - вбий підараса, та стань на віки славним героєм.
Але не все так просто. Енергії тої, прокльонів на гниду, скільки воно, тварь, повбивало людей достатньо буде щоб все склалося, але тобі то не допоможе. Бо не стримуючи ту праведну енергію, ти перетворишся на вбивцю злодія, але себе втратиш. Я достатньо зрозуміло пояснюю?? Або, ти дівчинка і тобі мільйонер запропонував скласти шлюб. Так, ти будеш мати все, за свій алєнькайцвєточег. Але не себе, бо чуда не буває, різниця потенціалів, хіміяфізика, всі діла, і той світ в якому живуть мільйонери тебе поглине, фоточка у паспорті буде твоя, але то вже будеш не ти.  Таке собі - Красуня та Чудовисько, так, це саме той архетип. І все через те ММС.

- Так що робити, блять??!!

1. Докопатись до МСС. Якщо ти його не бачиш, не відчуваєш як воно працює, тобою будуть керувати хто завгодно але не ти. Можеш срати цеглою, кричати на всіх майданах що ти незалежна та вільна, то всьо буде чисто піздьож, або ти контролюєш свій ММС, або його контролюють і ти лише гондон який вдягли на чийсь хуй та всунули у чиюсь пізду. Процес іде, туди сюди, всім весело, але тобі від того жодної користі, тебе лише заляпають та спустять в унітаз Всесвіту.

2. Вивчити як воно працює.
Дада, я можу тебе всього того навчити, але який у тому сенс?? Так. Красавиця та Чудовисько.

3. Практикувати. Будь який теоретичний досвід нічого не вартий якщо він не працює чітко і красиво !!ЗАВЖДИ!!, коли ти того захочеш. Звісно що кожного разу будуть виникати якісь нові фактори, вплив середовища, часу, зірок)) але на то ти і дослідник. *або шмат лайна*

4. Трохи поділися досвідом з достойними. Це твій податок, який треба сплатити людству, бо ти, сучка крашена)) не на голому місці виріс.

Шануймося, брати.

1 коментар:

  1. Всім привіт, я Адорян Адельмо з села Ясіня в україні, і я просто хочу висловити величезну подяку службам фінансових позик pedro за їх щирість, відкритість, прозорість, правдивість, любов та підтримку під час і після отримання від них кредитних коштів. Я пережив багато чого в житті, і час не дозволить мені сказати все, що я пережив у рік пандемії, але Бог відповів на мої молитви завдяки підтримці та любові від служб фінансових позик Pedro, які обійняли мене та зрозумів мене, незважаючи на мої початкові сумніви та несерйозність, і з його добрим серцем і любов'ю я тепер власник житла через його 3 позичкові фонди з процентними ставками, і я обіцяю поширювати цю новину, а також розповісти світу, що в Інтернеті все ще є справжніх і мало хороших кредитні фірми, які можуть допомогти, а також оживити сухі кістки, як я. не забудьте послухати і прочитати це свідчення, тому що це справжній досвід, що змінює життя, і будь-хто, хто потребує такого повороту, не повинен вагатися або сумніватися в цьому, тому що я довів і клянусь Богом на небесах, що ця історія реальна і також історія мого досвіду з ними. зв’яжіться з ними сьогодні, щоб отримати консолідований кредит, бізнес-позику, житловий кредит, автокредит, особисту позику. електронна пошта: pedroloanss@gmail.com whats-app: +1- 8632310632

    ВідповістиВидалити